block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ναι και εγώ 30 εκατοστά μύστη
στο γυμνάσιο τον χρησιμοποιούσαμε και για χάρακα
στα μαθηματικά
ναι και εγώ 30 εκατοστά μύστη
στα μαθηματικά
μυστη με εχουν ξαναπει δεν ξερω τη σημαινει..και με θρησκευτικο χαραχτηρα νομιζω. 28 ακεφαλο εμενα με το κεφαλι παει 34.αν ησουν απο τα μερη μου θα ηξερεσ τον θρυλοναι και εγώ 30 εκατοστά μύστη
στα μαθηματικά
χαχαχαχ,ε τοτε σε τσιμπουκωνει τσαμπα εσενα ρεμυστη με εχουν ξαναπει δεν ξερω τη σημαινει..και με θρησκευτικο χαραχτηρα νομιζω. 28 ακεφαλο εμενα με το κεφαλι παει 34.αν ησουν απο τα μερη μου θα ηξερεσ τον θρυλο
πω πω !!! 30 εκατοστα καυλα!!!!ατελειωτα δρομολογια με την γλωσσα !!ναι και εγώ 30 εκατοστά μύστη
στα μαθηματικά
το μον καλο με σενα ειναι οτι δεν στελενεις 2 φιλακια οποτε θα εχουμε λογαριασμοπω πω !!! 30 εκατοστα καυλα!!!!ατελειωτα δρομολογια με την γλωσσα !!
μπλόκο θυμάσαι ρε που είχαμε μείνει στη Θηβών με το αμάξι και στηρίζαμε το καπό
με το καυλί μου ?
μλκ δε θα το ξεχασω ποτε αυτη την καλτιλα
θα σε μονταρει η νιναχύστη είχανε μείνει πάνω κάτι λάδια και δε βγαίνανε για μέρες!!!
την εχω πελωρια αναγκη 1 μερα θεσσ δεν φτανει να ξερεις
καυλώνεις με νίνα όσο εγώ ?
την εχω πελωρια αναγκη 1 μερα θεσσ δεν φτανει να ξερεις
δε μας νοιαζει θα βρουμε ακρη με μυστεσ απο θεσσείναι κοντά από κέντρο ?
ναι τελειως τζαπα..θα μου πληρωσει την βενζινη και οπωσ λεει και ο βατραχος θα με κερασει και ποτο..ολα αυτα θα ηταν μυθοπλασια αν...τωρα αυτο πως να το πω..αν το σνομπ ειχε απεναντι ακρη..? δεν ηταν το καλυτερο μου αλλα καπως ετσι..χαχαχαχ,ε τοτε σε τσιμπουκωνει τσαμπα εσενα ρε
ξαναγραψτοναι τελειως τζαπα..θα μου πληρωσει την βενζινη και οπωσ λεει και ο βατραχος θα με κερασει και ποτο..ολα αυτα θα ηταν μυθοπλασια αν...τωρα αυτο πως να το πω..αν το σνομπ ειχε απεναντι ακρη..? δεν ηταν το καλυτερο μου αλλα καπως ετσι..
γιατι παλι ?ξαναγραψτο
αν την εχεις πανω απο 20 σ κανει πιπα δωρο,τωρα βενζινες ποτα κ τετοια το χοντραινειςγιατι παλι ?
αυτο ακριβως ειπα ο σουρεαλισμος ξεκινα απο την δωρο πιπα φιλε μου εκει χοντρενει..μετα απλος δινω εκταση σε αυτο που δεν θα γινει..γιατι οπωσ ειπα το σνομπ αυτο δεν εχει απεναντι τοιχο..ενω επρεπε να τελειωνει..καταλαβαινει κανεισ τι λεω ?αν την εχεις πανω απο 20 σ κανει πιπα δωρο,τωρα βενζινες ποτα κ τετοια το χοντραινεις
ακομα το παλευωαυτο ακριβως ειπα ο σουρεαλισμος ξεκινα απο την δωρο πιπα φιλε μου εκει χοντρενει..μετα απλος δινω εκταση σε αυτο που δεν θα γινει..γιατι οπωσ ειπα το σνομπ αυτο δεν εχει απεναντι τοιχο..ενω επρεπε να τελειωνει..καταλαβαινει κανεισ τι λεω ?