machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
το καλυτερο μου ...τσιμπουκια με τις ωρες
το καλυτερο μου ...τσιμπουκια με τις ωρες
για να το κανω πιο πικαντικο για οσους διαβαζουν ! ! !
μονο για ανδρες ανεξαρτητου ηλικιας με προσοντα 20cm και ανω δωρο μια πιπα απο εμενα !!!
τα χειλακια μου bukkake για τις ψωλαρες σας !!Πρεπει οταν ανεβω Σαλονικα για δουλεια να σε πιπωσω.
Αυτες οι χειλαρες!!!!
επικοινωνιακο χαρισμα 10/10τα χειλακια μου bukkake για τις ψωλαρες σας !!
block φαινετα πωσ κατι διμηουργικο κανεις..γραφεισ μουσικη..ποιηση..κατι παντως..δεν βγαζεις και την φωτο του μπαρμπα-γιωργου απο εκει γιατι σε βλεπω και αγριεβομαι? αφου εισαι καλο παιδι..εχουμε μιλησει και με πμ και με τρομαξεςεπικοινωνιακο χαρισμα 10/10
ειμαι διακοσμητης ακαλυπτων χωρων,η φωτο δε αλλαζει,το μουστακι ειναι ιστορικο,σημαινει πολλα!κ εσυ καλο παιδι εισαι κ πολυ ευγενικος,κανεις καλο στο φορουμblock φαινετα πωσ κατι διμηουργικο κανεις..γραφεισ μουσικη..ποιηση..κατι παντως..δεν βγαζεις και την φωτο του μπαρμπα-γιωργου απο εκει γιατι σε βλεπω και αγριεβομαι? αφου εισαι καλο παιδι..εχουμε μιλησει και με πμ και με τρομαξες
εσυ εισαι στη φωτογραφια ? νομιζα οτι ειναι δανεικη σαν τη δικη μου..και εσυ κανεισ καλο και εχω δει..εισαι δικαιοςειμαι διακοσμητης ακαλυπτων χωρων,η φωτο δε αλλαζει,το μουστακι ειναι ιστορικο,σημαινει πολλα!κ εσυ καλο παιδι εισαι κ πολυ ευγενικος,κανεις καλο στο φορουμ
οχι ρε ετσι ημουν φανταροςεσυ εισαι στη φωτογραφια ? νομιζα οτι ειναι δανεικη σαν τη δικη μου..και εσυ κανεισ καλο και εχω δει..εισαι δικαιος
εσυ εισαι στη φωτογραφια ? νομιζα οτι ειναι δανεικη σαν τη δικη μου..και εσυ κανεισ καλο και εχω δει..εισαι δικαιος
οχι ρε ετσι ημουν φανταρος
ενδοξο 21τύπε ο μπλόκο είναι μεγάλος καυλάντας
παλικάρι του 21 ....
καραισκακης ¨) καλα το ειπα χςρατο μιν δινεισ βασηενδοξο 21
τζαβελαςκαραισκακης ¨) καλα το ειπα χςρατο μιν δινεισ βαση
η μηπως μακεδονομαχος.. ? οχι απο οτι ειχαμε πει αθηνα μενεις..ωραια παντως που ειπεσ 2 σωστεσ κουβεντεσ για μενα..ισως τωρα στειλει κανα φιλακι η νινατζαβελας
η νινα ειναι απ τα πιο γαματα τυπακια του φορουμη μηπως μακεδονομαχος.. ? οχι απο οτι ειχαμε πει αθηνα μενεις..ωραια παντως που ειπεσ 2 σωστεσ κουβεντεσ για μενα..ισως τωρα στειλει κανα φιλακι η νινα
η νινα ειναι απ τα πιο γαματα τυπακια του φορουμ
μακεδονια ξακουστη το λεω κ δακρυζω
και εγωωωω!!! κι ας μην εχω μια!! 1ο και κυριοτερο μου χρωσταει 2 φιλακια και 2ο και κυριοτερο ειμαι ανω των 20 οποτε περναω!!ισχύει σίγουρα θα την τσιμπουκόσω αν ανέβω σαλόνικα
ετσι ! ! ! πιπαρες λεμε !ισχύει σίγουρα θα την τσιμπουκόσω αν ανέβω σαλόνικα
και εγωωωω!!! κι ας μην εχω μια!! 1ο και κυριοτερο μου χρωσταει 2 φιλακια και 2ο και κυριοτερο ειμαι ανω των 20 οποτε περναω!!