block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τιγρε
σετακι ???:
1.κοκκινο
2.τιγρε
3.μαυρο
τιγρε
σετακι ???:
1.κοκκινο
2.τιγρε
3.μαυρο
μμμ τιγρε με εντονο κοκκινο κραγιον στα πιποχειλα !
τιγρε!! θα τρελανεις κοσμο παλι!!
σετακι ???:
1.κοκκινο
2.τιγρε
3.μαυρο
πιστεψε με εχει δεν εχει δουλεια εχει δεν εχει κινηση εμενα με ενδιαφερη να τους μπαινω ματι ;) ;) ;)!τιγρε!! θα τρελανεις κοσμο παλι!!
προκαλεις οτι κ αν κανεις,δε χρειαζεται να στο πουμε εμεις απο εδω :-*μμμ τιγρε με εντονο κοκκινο κραγιον στα πιποχειλα !
ειμαι απολυτως σιγουρος οτι θα τους βγουν τα ματια εξω!! :o :o :o :o :oπιστεψε με εχει δεν εχει δουλεια εχει δεν εχει κινηση εμενα με ενδιαφερη να τους μπαινω ματι ;) ;) ;)!
προκαλεις οτι κ αν κανεις,δε χρειαζεται να στο πουμε εμεις απο εδω :-*
οταν πασ να την ανεβασεις λεει 4-5 κωδικους οπωσ jpek και κατι τετοια. αν ειναι αλλου τυπου απο τη συλλογη φωτο εργαλεια-διαμορφωση-αλλαγη τυπου.αλλιωσ μπορεισ να τισ βαλεισ στο προφιλ σου που δεχεται ολουσ τουσ τυπους.ειδεσ τι κανω για να σε δω???? στειλε 2 φιλακια για τον κοπο μουεχει καποιο θεμα η σελιδα και δεν ανεβαινουν η φωτο ??
μπορεις να μου στείλεις αριθμο να τις στειλω μεσω viper να τις ανεβασεις ?οταν πασ να την ανεβασεις λεει 4-5 κωδικους οπωσ jpek και κατι τετοια. αν ειναι αλλου τυπου απο τη συλλογη φωτο εργαλεια-διαμορφωση-αλλαγη τυπου.αλλιωσ μπορεισ να τισ βαλεισ στο προφιλ σου που δεχεται ολουσ τουσ τυπους.ειδεσ τι κανω για να σε δω???? στειλε 2 φιλακια για τον κοπο μου
δε σε αφηνει ακομα?μπορεις να μου στείλεις αριθμο να τις στειλω μεσω viper να τις ανεβασεις ?
χωρις φιλακι δεν κανω τιποτα να σου δωσω το κινιτο μου? δεν με πειραζει αλλα μπορεισ να τισ βαλεισ στο προφιλ σου αν θελειςμπορεις να μου στείλεις αριθμο να τις στειλω μεσω viper να τις ανεβασεις ?
ρε μην κολλας η νινα ειναι γαματηχωρις φιλακι δεν κανω τιποτα να σου δωσω το κινιτο μου? δεν με πειραζει αλλα μπορεισ να τισ βαλεισ στο προφιλ σου αν θελεις
ειναι λιγο μανουρα, θα εχω τισ φωτο στο κινητο να τισ στειλς στον υπολογιστη για να τισ αλλαξω, αν το θελεισ θα το κανω ομως, για να δεισ τι κανω για τισ γυναικεςμπορεις να μου στείλεις αριθμο να τις στειλω μεσω viper να τις ανεβασεις ?
respectειναι λιγο μανουρα, θα εχω τισ φωτο στο κινητο να τισ στειλς στον υπολογιστη για να τισ αλλαξω, αν το θελεισ θα το κανω ομως, για να δεισ τι κανω για τισ γυναικες