TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.013
30 δεν προλαβαινεις...εκτος αν βαρας παρτουζες πολλες...
δεν μου απαντησες αν ησουν ομως ??
30 δεν προλαβαινεις...εκτος αν βαρας παρτουζες πολλες...
μια χαρα προλαβαινεις .... ...και ειδικα αν βαρας και παρτουζες αυτοκινητον παει πολυ πιο γρηγορο το θεμα ... αν σου πω τι νουμερα πελατων επερνα πριν ενα χρονο σε καθημερινη βασει θα πεσουν τα μαλλια σου ... πλεον αυτα τα νουμερα ειναι σπανια .. μια φορα τον μηνα και αμα .... εδω και κανα χρονον κοντα 10-15 ατομα το 4ωρο που κατεβενω εγω30 δεν προλαβαινεις...εκτος αν βαρας παρτουζες πολλες...
καλα ντε μην βαρας.....οχι δεν ημουν περασα κανα δυο φορες αλλα ελειπες...εδινες πιπες μαλλον και υπεθεσα οτι λειπεις!μια χαρα προλαβαινεις .... ...και ειδικα αν βαρας και παρτουζες αυτοκινητον παει πολυ πιο γρηγορο το θεμα ... αν σου πω τι νουμερα πελατων επερνα πριν ενα χρονο σε καθημερινη βασει θα πεσουν τα μαλλια σου αλλα πλεον ..... απλα αυτα τα νουμερα ειναι πλεον σπανια μια φορα τον μηνα και αμα .... το νορμαλ πλεον ειναι 10-15 ατομα το 4ωρο που κατεβενω εγω
οπως ειπε και ο βατραχος στη σειρα τους εχεις βαλει μονο που δεν ειναι south park ειναι northen τυχεροι στη θεσσαλονικη...30 στη σειρα ε?τ μωρο μου μας εχεις βαλει στην σηρα ?????
ναι θυλασα πολλες πουτσες εχθεςκαλα ντε μην βαρας.....οχι δεν ημουν περασα κανα δυο φορες αλλα ελειπες...εδινες πιπες μαλλον και υπεθεσα οτι λειπεις!
αφου εισαι καυλιαραναι θυλασα πολλες πουτσες εχθες
το σωστο ειναι να μας τρελανεις στο τσιμπουκι
τρελαινομαι για τσιμπουκια !!
για την μασκα προσωπου ειναι αυτα νινα?
ταμποναριστα κατω απο τα ματια ! ;) ;) ;)για την μασκα προσωπου ειναι αυτα νινα?
τρελαινομαι για τσιμπουκια !!
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :ok γω κ γω
ποτε θα ανεβασεις φωτο?ταμποναριστα κατω απο τα ματια ! ;) ;) ;)
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
και εκει να μεινεις ! ;)να μου κανουν λεω ντε
καποια στιγμη που θα εχω ορεξη να παιξω με την καμερα!!!ποτε θα ανεβασεις φωτο?
καποια στιγμη που θα εχω ορεξη να παιξω με την καμερα!!!
οπως ειπε και ο βατραχος στη σειρα τους εχεις βαλει μονο που δεν ειναι south park ειναι northen τυχεροι στη θεσσαλονικη...30 στη σειρα ε?