TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.019
Τους εχεις παλαβωσει ολους!!!!!!!!
Τους εχεις παλαβωσει ολους!!!!!!!!
εχει λιγο κρυο σημερα η εγω τον δάγκωσα απο χθες ???
περασες?ειδες?Εσυ σιγουρα χτες δν δαγκωσες κρυο...αλλα πραγματα δαγκωσες
τι καυλα το κοκκινο στριγκακι
περασες?ειδες?
γτ δε πηρες ρε?Περασα φιλε ειδα καυλωσα και εφυγα...παρολο που δν ηταν κοκκινα τα εσωρουχα!!
γτ δε πηρες ρε?
χαχαχα ωραιος ρεΓιατι εχω προγραμιτισει να μου κανω χριστουγεννιατικο δωρο...οποτε δν με επερνε και χτες !!!
σημερα θα τα βαλω ασορτί !!!Περασα φιλε ειδα καυλωσα και εφυγα...παρολο που δν ηταν κοκκινα τα εσωρουχα!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σημερα θα τα βαλω ασορτί !!!
ασε εχω ενα πιασιμο απο εχθες το βραδυ ...δυο ωρες εκατσα εξω απο το αμαξι παγωσαΕτσιιι για να αναψουν τα αιματα γιατι εβγαλε κρυο σημερα....
γιατι 2 ωρες εξω?ασε εχω ενα πιασιμο απο εχθες το βραδυ ...δυο ωρες εκατσα εξω απο το αμαξι παγωσα
σημερα μεσα στο αμαξι μονο με το σουτιεν !
Δν ειπες τπτ πριν πας για να δουλεια να σου πατουσα ενα μασαζ να στρωσεις να πας φρεσκια φρεσκια κατω!!γιατι 2 ωρες εξω?
τι αμαξι εχει?Δν ειπες τπτ πριν πας για να δουλεια να σου πατουσα ενα μασαζ να στρωσεις να πας φρεσκια φρεσκια κατω!!
Ε ναι σημερα μεσα δν λεει εχει αρκετο κρυο...καλοριφερ και τσοντα στην οθονη χαχαχα
μπες βγες πελατης μουσκεμα και εξω ξανα !γιατι 2 ωρες εξω?
αυτα δεν αναφερονται εδωτι αμαξι εχει?
Δν ειπες τπτ πριν πας για να δουλεια να σου πατουσα ενα μασαζ να στρωσεις να πας φρεσκια φρεσκια κατω!!
Ε ναι σημερα μεσα δν λεει εχει αρκετο κρυο...καλοριφερ και τσοντα στην οθονη χαχαχα