TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
... κ@@λα το RGB ( η εναλλαγή των χρωμάτων ) επάνω σου ..
... κ@@λα το RGB ( η εναλλαγή των χρωμάτων ) επάνω σου ..
Δεν μπόρεσα να το πιω πότε αυτό το πράγμα ......
Αλληγορικής σημασίας ( με υπονοούμενα ) ήταν το σχόλιο μου για τον καφέ ..( σε συνέχεια του σχολίου που έκανε ο φίλος πιο πάνω ) ...Δεν μπόρεσα να το πιω πότε αυτό το πράγμα ......
Μόνο ελληνικό
Φραπα
Και φρέντο εσπρέσσο όταν ήρθε η μόδα στο Ελλάδα.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η μεγαλύτερη αρρώστια μου μετά το γυμναστήριο και την πουτσα είναι η ταινίες - σειρές..Ωραίες και οι 2. ,το lioness δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Δες και το από πάνω.
lioness ευχάριστη εκπληξη. Για το silo αν έχεις διαβάσει το 1984 θα σου αρέσει. Δες και το DopsickΗ μεγαλύτερη αρρώστια μου μετά το γυμναστήριο και την πουτσα είναι η ταινίες - σειρές..
Σήμερα τελειωνο lioness όγδοο και τελευταίο ( η Νικολ άλλως άνθρωπος μετά το λίφτινγκ δεν την γνώρισα ..)
και στα καπάκια ξεκινάω silo ...
Και στα καπάκια θα ρίξω και ένα βλέφαρο σε αυτήν που ανέβασες.. και να δω πως θα σηκωθο 9 η ώρα και να έχω 3 ώρες σερι ανοιχτό το στόμα στην οδοντίατρο ....
δυνατή ( θα ήθελα ποιο ιδιαίτερό τέλος πρωτης σεζόν !!! πιστεύω οτι θα παει και δεύτερη σεζόν ....lioness ευχάριστη εκπληξη. Για το silo αν έχεις διαβάσει το 1984 θα σου αρέσει. Δες και το Dopsick
Πότε βγηκε ο δευτερος κύκλος? τον απρίλη ξεκίνησαν τα γυρισματαSilo τον πρώτο κύκλο βλέπεις? Ο δεύτερος δεν ήταν τόσο καλός...
Λαθος. Με τόσες σειρές που έχω δει...χαχαχαχαΠότε βγηκε ο δευτερος κύκλος? τον απρίλη ξεκίνησαν τα γυρισματα
δεν είπα για το silo !!!!Silo τον πρώτο κύκλο βλέπεις? Ο δεύτερος δεν ήταν τόσο καλός...