ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 1.076
Ωραίο χρώμα έκανες τα νυχακια σου σου πάει.απο κοντά πιστεύω θα φαίνονται πιο ωραία.
οχι μου ! μας ! (όλοι πάνε παντού )Ο λαος σου ζηταει σκληρο τσιμπουκακι και ισπανικο!
Θέλει φαΐ θέλει και καλό σεξ!οχι μου ! μας ! (όλοι πάνε παντού )
όταν καποιος θέλει σκληρό τσιμπούκι κλπ και του περισσεύουν ξέρει που θα με βρει ....
Καύλα είναι ..Ωραίο χρώμα έκανες τα νυχακια σου σου πάει.απο κοντά πιστεύω θα φαίνονται πιο ωραία.
Καύλα είναι ..
Και τέρμα κοφτερά γατισια...
Με έχεις φτιάξει τώρα μόνο που το σκέφτομαι.Καύλα είναι ..
Και τέρμα κοφτερά γατισια...
Απ' όλα με μέτρο ...Θέλει φαΐ θέλει και καλό σεξ!
Το ίδιο μου πε πελάτης που του γαμασα το καυλι με το στόμα και του εξυνα τα αρχίδια με τις νυχαρες ....Με έχεις φτιάξει τώρα μόνο που το σκέφτομαι.
Τούμπανο είσαι Νιναρα μου.
μόλις το τελείωσα ! δυνατή σειρά ....( silo) άντε να δούμε πότε θα βγει η δεύτερη !!!lioness ευχάριστη εκπληξη. Για το silo αν έχεις διαβάσει το 1984 θα σου αρέσει. Δες και το Dopsick
θελει κοπο και θελει και πολυ τροποΤούμπανο είσαι Νιναρα μου.
ξεκίνα dopsick αν δεν βαριέσαι το διάβασμα άρχισε το 1984μόλις το τελείωσα ! δυνατή σειρά ....( silo) άντε να δούμε πότε θα βγει η δεύτερη !!!
Διάβασμα όταν έρθω στην Αθήνα που θα με κλεισμένη όλοι ημέρα σε ένα σπίτι ...δουλειά ...και στον free χρόνο θα το ξεκινήσω....ξεκίνα dopsick αν δεν βαριέσαι το διάβασμα άρχισε το 1984
Και πιπίλες ....Να έρθω να μου αφήσεις γρατζουνιες;;
Γιατί να είσαι κλεισμένη...Έλα να σε βολταρουμε!Διάβασμα όταν έρθω στην Αθήνα που θα με κλεισμένη όλοι ημέρα σε ένα σπίτι ...δουλειά ...και στον free χρόνο θα το ξεκινήσω....
Και πιπίλες ....
Πότε δεν είναι κλεισμένη .......Γιατί να είσαι κλεισμένη...Έλα να σε βολταρουμε!