Tzin tonik
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2021
- Like
- 2.855
- Πόντοι
- 446
.να τις θηλάζεις και να βρέχει γάλα ...
.να τις θηλάζεις και να βρέχει γάλα ...
τις τελευταίες ήμερες πολύ γάλα πάνω κάτω !.να τις θηλάζεις και να βρέχει γάλα ...
τις τελευταίες ήμερες πολύ γάλα πάνω κάτω !
πάω βάλω μια ηλεκτρική και να κάνω μια μπαναρα !!!! στραβό ξύπνησα απο τις 9 ήρθε ο υπάλληλος τις δεδηεε να πάρει μετρά για νυχτερινό ρεύμα-- 9 το πρωί
ξύπνησα και με κάτι καύλες .... ουφφφφφ
Όχι ...δεν βλέποταν...Μήπως την "πλήρωσε" ο υπάλληλος;;;;
Όχι ...δεν βλέποταν...
Άσε που με τον τρόπο που ήρθε και χτύπησε το κουδούνι χωρίς να ενημερώσει με τηλ πρώτα κόντεψα να τον αρχίσω στα γαμοσταβριδια ...
Αν είχε και λίγη καλή εμφάνιση θα ξεκινούσε και καλύτερα η ημέρα..
Αν θες να ξεκινήσει η αυριανή μέρα καλύτερα
Έχω καλούς τρόπους (πολύ) καλή εμφάνιση βέβαια δεν ξέρω από ηλεκτρολογικά
εννοείται πολλές φόρες ....σου εχει τυχει να κανεις κατασταση με καποιον που ηρθε για δουλεια σε σενα??
και το ποιο τρελό με την πάρτη μου είναι οτι δεν είμαι και καμιά πεινασμένη ...εννοείται πολλές φόρες ....
και η ποιο πρόσφατη σε κάτι που ετοιμάζω!!!
Έναν μάστορα φιμετζι που ήρθε να μου κάνει φιμε όλες τις μπαλκονόπορτες ....
Είχε μια ψωλαρα ο τύπος δεν φορούσε και βρακί πέρα δώθε το παπαρι καμιά ώρα μέσα στην φόρμα μέχρι να πέραση τα φιμε δεν άντεξα λυσσά με έπιασε ...
του είπα κάτσε να σε ξεκουράσω !
εισαι απιστευτη τι να πω...πεινασμενη δεν εισαι απλα εισαι πολυ καυλιαρα και λυσσαρακαι το ποιο τρελό με την πάρτη μου είναι οτι δεν είμαι και καμιά πεινασμένη ...
λυσσά κουβαλώ λυσσά .... ουφ ...... έτσι είμαι από τα 13 !
για να κουνιοταν το παπαρι του συνεχεια μεσα απο την φορμα μαλλον ειχες ντυθει προστυχα και εσυεννοείται πολλές φόρες ....
και η ποιο πρόσφατη σε κάτι που ετοιμάζω!!!
Έναν μάστορα φιμετζι που ήρθε να μου κάνει φιμε όλες τις μπαλκονόπορτες ....
Είχε μια ψωλαρα ο τύπος δεν φορούσε και βρακί πέρα δώθε το παπαρι καμιά ώρα μέσα στην φόρμα μέχρι να πέραση τα φιμε δεν άντεξα λυσσά με έπιασε ...
του είπα κάτσε να σε ξεκουράσω !
Αρρώστια είναι αυτό πράγμα ..εισαι απιστευτη τι να πω...πεινασμενη δεν εισαι απλα εισαι πολυ καυλιαρα και λυσσαρα
Δεν φορούσε βρακί βρε σου πα τι πρόστυχα μόλις ξύπνησα με την τσιμπλα στο μάτι .....για να κουνιοταν το παπαρι του συνεχεια μεσα απο την φορμα μαλλον ειχες ντυθει προστυχα και εσυ
ανυπομονω να νιωσω αυτην την λυσσα σου οταν ερθεις Αθηνα κουκλαρακαι το ποιο τρελό με την πάρτη μου είναι οτι δεν είμαι και καμιά πεινασμένη ...
λυσσά κουβαλώ λυσσά .... ουφ ...... έτσι είμαι από τα 13 !
καλο σου βραδυΔεν φορούσε βρακί βρε σου πα τι πρόστυχα μόλις ξύπνησα με την τσιμπλα στο μάτι .....
Δεν έχω ανάγκη να ντυθώ πρόστυχα εγώ πρόστυχη είμαι μόνο που με κοιτάς στα μάτια ...
Καληνύχτο ...
Έβαλα τον δρακουλακο
Από πέρσι που ήρθα τα ακούω αυτά ....ανυπομονω να νιωσω αυτην την λυσσα σου οταν ερθεις Αθηνα κουκλαρα
Καλό βράδυκαλο σου βραδυ
εχεις απολυτο δικιο αλλα καμια φορα ειναι και θεμα συγκιριων και συνθηκωνΑπό πέρσι που ήρθα τα ακούω αυτά ....
Όταν το πάρεις απόφαση θα με βρεις ...
Αρκεί να θέλω να σε δω και εγώ
Το βασικό ...
ολα καλα !!!!εχεις απολυτο δικιο αλλα καμια φορα ειναι και θεμα συγκιριων και συνθηκων