TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
σελιδα 01 απο 01:00 εως 5:30καλησπερα μαναρι ποια ειναι η διυεθυνση σου?
απο αυριο σημερα ξεκούραση ......
σελιδα 01 απο 01:00 εως 5:30καλησπερα μαναρι ποια ειναι η διυεθυνση σου?
στη μουναρα της καρδιας μουΣε μενα λες???
αν εχεις κατι που τελειωνει σε 35 ναι ειναι αυτο ... (το τηλ το κρατάς για πάρτη σου το δινω μόνο σε τσεκαρισμένα άτομα μετά απο πρώτη φορά ....)Νινα το τηλ που μου εχεις δωσει ειναι το ιδιο η το εχεις αλλαξει???
στη μουναρα της καρδιας μου
ναι απο ενα χ εν έτη 2015 εχω καλες αναμνήσεις απλα εγω πολύλογου - πολυλογάς και αυτος δεν κλείναμε στόμα (υγ και είχε και πολυ μεγάλο καυλί ) ....χαχααΓιατι καυλακι μου εχεις ωραιες αναμνησεις??? Πιστευω να τα πουμε συντομα απο κοντα..... πως και πως περιμενω να που εξαφανισεις το καυλι μου.....η Νινα δεν ξεχνα....
καλησπερα τσεκαρε σελιδα 01 απο τις 01:00 εως 5:30 το πρωι ......εμεις που δεν ειμαστε απο τους τυχερους να χουμε δοκιμασει πως σε βρισκουμε αφου δεν δεχεσαι μινιματα φεισμπουκ?
καυλα !Σκεψου να σου ετοιμασει την κρεμα η Νινα εκει να δεις......εκτος αν την εχεις δοκιμασεις και ξερεις...
αφου μας καυλονες απο θες φαντασου απο κοντα τ θ κανεις ....μακαρυ ν σ προλαβω παντοςκαλησπερα τσεκαρε σελιδα 01 απο τις 01:00 εως 5:30 το πρωι ......
πρωτη φορα κατω .... και μετα με τηλ και με ραντεβου (συνενοησημα παντα γιατι δεν δουλευω και ολοι μερα )
οσον αφορα το κομμάτι αθηνα .... το πρόγραμμα θα ειναι τελείως διαφορετικό .... οσα δεν εχω κανει σαλονικα θα τα κανω αθηνα ...
καλησπερα τσεκαρε σελιδα 01 απο τις 01:00 εως 5:30 το πρωι ......
Σε περιμένω καύλα μου να τα κάνουμε μαζί στην Αθήνα!!!κατάλαβες ποιος είμαι που μιλάγαμε φειςμπουκ το μεσημερι!!που μου πες πως εχουμε την ιδια καυλα!!ειχα να μπω 6 μήνες κ μ έκανες να ξαναμπώ εδώ....καύλα μου
πρωτη φορα κατω .... και μετα με τηλ και με ραντεβου (συνενοησημα παντα γιατι δεν δουλευω και ολοι μερα )
οσον αφορα το κομμάτι αθηνα .... το πρόγραμμα θα ειναι τελείως διαφορετικό .... οσα δεν εχω κανει σαλονικα θα τα κανω αθηνα ...
πεοθυλασμος - πεολειχία - τσιμπούκι - πίπα - κλαρινέτο - deepthroaτΔεν ειναι καυλα, ειναι απολαση , ηδονη....
σκέφτεσαι να φύγεις έξω ...??αφου μας καυλονες απο θες φαντασου απο κοντα τ θ κανεις ....μακαρυ ν σ προλαβω παντος