Νιναρα σε περιμενουμε Κρητη! αν και εδω κατω το εχουν κανει τσιφλικι τους 2 - 3 ξεπερασμενες κ γερασμενες τρανς/cd και απειλουν οποια ερθει για δουλεια με αποτελεσμα να ειμαστε ολα τα κοπέλια με το πουλι στο χερι! μας λειπουν αληθινες κοπελαρες σαν κ εσενα! καντε ομάδα και κατεβειτε ολες μαζι κάτω κοριτσια να δουμε ανασταση καυλιών!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TRANS_NINA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 2M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
Νιναρα σε περιμενουμε Κρητη! αν και εδω κατω το εχουν κανει τσιφλικι τους 2 - 3 ξεπερασμενες κ γερασμενες τρανς/cd και απειλουν οποια ερθει για δουλεια με αποτελεσμα να ειμαστε ολα τα κοπέλια με το πουλι στο χερι! μας λειπουν αληθινες κοπελαρες σαν κ εσενα! καντε ομάδα και κατεβειτε ολες μαζι κάτω κοριτσια να δουμε ανασταση καυλιών!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.051
:-* :-* :-*Νιναρα σε περιμενουμε Κρητη!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.051
[spankwire]]
[spankwire]]
[spankwire]]
[spankwire]]
[spankwire]]
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.051
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.051
silver_serfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2010
- Like
- 490
- Πόντοι
- 26
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.051
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.051
καλήμερα ...Καλημέρα ομορφη Νίνα.
Έχεις κατα νου να κατέβεις προς Πελοπόννησο (Ναύπλιο-Άργος)?
Φιλιά...Γιώργος
αθηνα σιγουρα (μπορεί και μόνιμα ... και να το παω εναλλάξ 3-4 μηνες καλοκαιρινούς θεσσαλονικη και τους υπολοίπους αθηνα.. )
φιλακια ....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
μωρο εισαι σιγουρη?????καλήμερα ...
αθηνα σιγουρα (μπορεί και μόνιμα ... και να το παω εναλλάξ 3-4 μηνες καλοκαιρινούς θεσσαλονικη και τους υπολοίπους αθηνα.. )
φιλακια ....
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.051
κοίταζε θα έρθω αθηνα οχι για δουλειά ..... για κανα 10 ημερο αρχές του άλλου μηνα άλλα δεν ξερω ακομη ημερομηνία .... να τσεκάρω κάποια πράγματα που θέλω ......... σπίτι περιοχές κτλπ .... ( για πρόσφατα μετακόμισαν λογω δουλειάς τα αδέρφια κατα εκει όποτε θελω να βρω κατι εκει κοντά - να κανω ενα τσεκ τι παιζει ...)Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Θα σε περιμένουμε με ανυπομονησία. Πότε υπολογίζεις περίπου?
για δουλειά δουλειά απο τον επόμενο χειμώνα ... ( να είμαστε καλά μέχρι τότε ... και όλα θα γίνουν )
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.051
Επιτελους το πηρες αποφαση? Αντε να το δουμε και να μην το πιστεψουμε. Απλα θα εχεις απειρη δουλεια εισαι προετοιμασμενη για γαλονια απο χυσια?
είμαι είμαι φουλ για αυτό λεω να το δοκιμάσω ....
30 πιπες να κανω την ημερα μου φτανει !!!
χειμώνα αθηνα καλοκαίρι 4 μηνες θεσσαλονικη ....
υγ( οσον αφορα την δουλεια περνω χιλιαδες μυνημα απο αθηνα για την πιπα μου οποτε μονο αυτο μου φτανει )
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.051
για μωρο μου να μην ειμαι ???? δεν θα με γαμησουν στην αθηνα ...μωρο εισαι σιγουρη?????
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
να σε γαμησουν μωρακι αμα τ θες τοσο .εμεις θ τ πουμε συγουρα παντος για ν διαπιστώσεις και ποσο υπαρκτος ειμαι!!για μωρο μου να μην ειμαι ???? δεν θα με γαμησουν στην αθηνα ...
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.051
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.051
βοηθεια σε τι μωρο μου ??αχ να ξερες ποσο καιρο σε περιμενω αθηνα . Ελα και θα σε βοηθησουμε εμεις
κοριτσαρα μου λεω για τη διαμονη και τα τι αυτα. τωρα απο σεξ σιγουρα αθηνα θα βρεις μπολικο , εγω ομως θα ειμαι το καλυτερο πελατακι σουβοηθεια σε τι μωρο μου ??
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.051
να σε καλα !!! έχω δυο σπίτια να μείνω αδερφό-αδερφη ..κοριτσαρα μου λεω για τη διαμονη και τα τι αυτα. τωρα απο σεξ σιγουρα αθηνα θα βρεις μπολικο , εγω ομως θα ειμαι το καλυτερο πελατακι σου
οσον .... αφορα δουλειά - σεξακι δεν με προβληματίζει καθόλου ουτε με προβληματιζεται ποτε ...
αλλα πράγματα μου λείπουν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 161
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K