You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TRANS_NINA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 2M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
μιλα μας λιγο για σενα οι βολτες στην ακροπολη σ αρεσουν??να σε καλα !!! έχω δυο σπίτια να μείνω αδερφό-αδερφη ..
οσον .... αφορα δουλειά - σεξακι δεν με προβληματίζει καθόλου ουτε με προβληματιζεται ποτε ...
αλλα πράγματα μου λείπουν
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
την εχω δει καμιά 10αρια φόρες .... και το μουσείο αλλες τόσες !!!! άλλαξε κάτι στην ακρόπολη ????μιλα μας λιγο για σενα οι βολτες στην ακροπολη σ αρεσουν??
να μου πεις να με πας στο alloufun park ειμαι μεσα ... καθε φορα που έρχομαι το τιμάω .... τωρα αρχες μαρτιου παω θα ερθω πρεπει να ξανα παω ....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
ωραιο κ τ αλλου φαν παρκ εχει σινεμα διπλά 2 σε 1 :-* :-*την εχω δει καμιά 10αρια φόρες .... και το μουσείο αλλες τόσες !!!! άλλαξε κάτι στην ακρόπολη ????
να μου πεις να με πας στο alloufun park ειμαι μεσα ... καθε φορα που έρχομαι το τιμάω .... τωρα αρχες μαρτιου παω θα ερθω πρεπει να ξανα παω ....
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
γνωριμίες !!!! αγάπη μεγάλη λέξη για έμενα ....αγαπη κ γνωριμιες ,κατι θα κανουμε
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
ταινιες - σπορ- extrem sports η αδυναμια μουωραιο κ τ αλλου φαν παρκ εχει σινεμα διπλά 2 σε 1 :-* :-*
και η μεγαλύτερη απο όλες λατρεύω την πούτσα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
οσο για αυτο μην αγχώνεσαι στην αθηνα υπαρχουν αμετρητες..ορεξη ν χεις και θα κανεις παταγο ειμαι συγουροςταινιες - σπορ- extrem sports η αδυναμια μου
και η μεγαλύτερη απο όλες λατρεύω την πούτσα
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
Τελεια και παυλα η Νινα ειναι καυλαααααααααααα και κανει πιπα απο αλλον πλανητηηηη
ΠΙΠΑΡΕΣ ΨΟΦΑΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΥΣΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ....
ΟΤΑΝ ΈΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΘΗΝΆ .... ΘΑ ΒΓΆΛΩ ΜΙΝΙ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ 40 ΛΕΠΤΟΥ DEEPTHROAΤ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΣΤΟ 50ΑΡΙΚΟ ...
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
οσο για αυτο μην αγχώνεσαι στην αθηνα υπαρχουν αμετρητες..ορεξη ν χεις και θα κανεις παταγο ειμαι συγουρος
το σλόγκαν μου πάντα είναι λίγη και καλή!!! δεν θα με χαλάσει χιλιάδες και καλή !!! (αν και όσοι έχουν έρθει απο αθηνα επώνυμη και μη η με ψευδώνυμο η απλή επισκέπτες του σίτε μου λενε μετακόμισε αθηνα )........
η μαγκιά σε αυτήν την δουλειά - διασκέδαση είναι να περνάς πάντα καλά με αυτόν που πας .... γιαυτό και επιλέγω πλέον (δινω πολύ βάσει στο τρόπο που θα μου μιλήσει ο άλλος με που θα με πετύχει )...
το καλύτερο είναι αν δεν γουστάρεις κάποιον εμφανισιακά ειναι να τον διώξεις παρα να τον πάρεις να τον ξεπετάξεις (ετσι δημιουργείς και ασχημο ονομα στον χωρο )
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
Καυλα μου , μην το λες σ εμενα, εγω σ εχω παρει πριν κανα 5_6 χρονια και με ειχες κανει αλλο πραμα!!!!! Αν εχεις τα πμ πριν 5 χρονια θα δεις .....
να μου πεις για πέρσι ναι !! που να θυμάμαι τωρα ποίους τσιμπουκονα πριν 5 χρονια !!!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
Οχι, δεν ειπα να με θυμασαι ρε καυλα μου, απλα ηθελα ναπω οτι μου εχεις κανει πιπα απιστευτη!!!!!και γενικα ξερω τι εστι Νιναραααααα......
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ... ....ΠΆΝΤΑ ΠΙΠΑΡΕΣ ... ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ .... ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΑΜΠΑΡΙΣΜΈΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΒΛΕΝΝΟΡΟΙΑ ΚΤΛΠ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΚΑΠΟΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.. (ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΆΚΙΑ ΠΡΟΟΡΊΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ 2-3 ΜΕΛΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ )
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
Εσυ ξερεις καλυτερα , για να τα λες αυτα κατι θα ξερεις.
πω πω εφαγα φλασια τωρα μην πεις οτι το πρωτο γραμμα του ονοματος σου ειναι Χ?????? (έχε γούστο να σε εσύ ?)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 161
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K