TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.173
σου ανέβασα ένα βιντεακι στο προφίλ στην σφαίρα τσέκαρε το μολις εγκριθείΜπορεις να μου πεις τον λογο;Απλα για να ξερω....
σου ανέβασα ένα βιντεακι στο προφίλ στην σφαίρα τσέκαρε το μολις εγκριθείΜπορεις να μου πεις τον λογο;Απλα για να ξερω....
Τρελα το βιντεακι σου!!!!!!!!!!!!!!σου ανέβασα ένα βιντεακι στο προφίλ στην σφαίρα τσέκαρε το μολις εγκριθεί
Αληθεια σου λεω δεν μου λεει τιποτα και στο κατω κατω θα απο εκει που ειναι να παρεις 30 θα παρεις 130.Νομιζω πως ειναι πολυ καλη προσφορα.Τελοσπαντων εγω σου προτεινα κατι αμα θες το δεχεσαι αμα θες οχι δικη σου η αποφαση.σου ανέβασα ένα βιντεακι στο προφίλ στην σφαίρα τσέκαρε το μολις εγκριθεί
Και στη τελικη τι εχεις να χασεις;Αληθεια σου λεω δεν μου λεει τιποτα και στο κατω κατω θα απο εκει που ειναι να παρεις 30 θα παρεις 130.Νομιζω πως ειναι πολυ καλη προσφορα.Τελοσπαντων εγω σου προτεινα κατι αμα θες το δεχεσαι αμα θες οχι δικη σου η αποφαση.
Τρελα το βιντεακι σου!!!!!!!!!!!!!!
καλησπέρα baby !ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΝΑΚΙ !!!! ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!
τσιμπουκαρες!!!!Καλά εχεις σκοπο να μας τρελάνεις τελειως εσυ????
τι βιντεο ειναι πολυ αυτο που ανεβασες????
τσιμπουκαρες!!!!
τι θέλει ένα αντρας ρε μαναρι ??? !!! τσιμπουκαρες ολ μερα !τι τσιμπουκάρες ρε μαναρι μου?? Αυτο είναι ο παραδεισος και η κολαση μαζι..............
ετσι τρελά ξεζουμίσματα !!!Νινα...το παληκαρι δεν το λυπηθηκες καθολου;;;;;;;Τρελλο ξεζουμισμα...
δεν βαζ στοιχήματα στο ξανα είπα ...Δεν μου απαντησες για να ξερω παει το στοιχημα;Το βιντεο που ανεβασες δεν μου λεει κατι....
και σημερα ρεπουδακι ....
σημερα ρεπουδακι ! ξανα κατω από παρασκευη εως και κυριακη !
όχι George ! γιορτές είναι αφιερωμένες σε οικογένεια για κανα 15 ημερο ...θα ερθεις αθηνα γιορτες???
όχι George ! γιορτές είναι αφιερωμένες σε οικογένεια για κανα 15 ημερο ...