TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
ετσι ολο μεσα μαζι με τις μπάλες !! καλημέρα .......καλημέρα κάβλα με το τρελό σ τσιμπούκι λέμε
ετσι ολο μεσα μαζι με τις μπάλες !! καλημέρα .......καλημέρα κάβλα με το τρελό σ τσιμπούκι λέμε
:S :S :Sετσι ολο μεσα μαζι με τις μπάλες !!
:S :S :S:S :S :S
ανάλογος τον αντρα ! ανάλογος την ηλικία του αντρα ανάλογος ποσό εχει πιει και πολλά αλλα .....Νινα ποση ωρα πιστευεις οτι μπορει να αντεξει ενας αντρας στο τσιμπουκι σου?
ανάλογος τον αντρα ! ανάλογος την ηλικία του αντρα ανάλογος ποσό εχει πιει και πολλά αλλα .....
(τώρα οσον αφορά την προσωπική ζωή εκτός δουλείας ξενερωνο αφάνταστα όταν τελειώνει ο άλλος πολύ γρηγορά ...)
οσο θελω !!Δηλαδη αν ειναι γυρω στα 26 και νυφαλιος ποσο λες οτι αντεχει?
τωρα που πιασαν τα κρυαοσο θελω !!
για βρει μια συγκεκριμένη στάση για τσιμπούκια και γαμησεια στο αμαξι όλα τα λεφτα !!!!!τωρα που πιασαν τα κρυα
να δουμε που θα σε πηδαμε :- :- :-
Στο επομενο σεμιναριο μου θα σε απολαυσω καυλιαρα οπτασια μου....
αφου λες οσο θελεις παμε ενα στοιχημα οτι δεν θα με κανεις να χυσω μεσα σε ενα 5λεπτο?οσο θελω !!
κατουρα κ λιγο ρε μουτρο μην γαμας τοσοαφου λες οσο θελεις παμε ενα στοιχημα οτι δεν θα με κανεις να χυσω μεσα σε ενα 5λεπτο?
ειμαι 26 χρονων και θα ειμαι και νυφαλιος
batraxe κάτσε ήσυχα !!κατουρα κ λιγο ρε μουτρο μην γαμας τοσο
και άλλη χάνουν στο 5 λεπτο και ????αφου λες οσο θελεις παμε ενα στοιχημα οτι δεν θα με κανεις να χυσω μεσα σε ενα 5λεπτο?
ειμαι 26 χρονων και θα ειμαι και νυφαλιος
οποτε θελεις!!!Στο επομενο σεμιναριο μου θα σε απολαυσω καυλιαρα οπτασια μου....
;) ;) ;) ;) ;)
καλημερούδια !!! καλο μηνα σε ολους !!!
καλημέρα μωρο μου καλο μηνα !!! με πολλές πολλες καυλες !!! και πολλα πολλα βαθιά τσιμπούκια !!!!καλημέρα και καλό μήνα Νίνα μας, με πολλές πολλές πολλές καύλες