TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
μια χαρα...ελα τωρα
μια χαρα...ελα τωρα
σήμερα εχει δουλειά !!!απο-τελείωσέ μας κουκλάρα
Καλά να περάσεις απόψε :-* :-* :-*
σήμερα εχει δουλειά !!!
φτανει κάτσαμε 2 ημέρες !!!
εσυ να περάσεις καλα αν βγεις !
:-* :-* :-*
Ακομη ξυπνια ομορφη Νινα μας?
Καλημερα
δεν βγήκα ... κανω δουλείες στο σπιτι από τις 2 τωρα ετοιμάζομαι για μπανακι και στις 9 παω για πρωινη δουλεια !!!Δεν βγηκες το βραδυ? Δεν εισαι κουρασμενη?
Αν και τοσο καυλιαρα που εισαι η κουραση ερχεται 2η ;)
όταν με βαρεθεί η Θεσσαλονίκη !!!ποτε θα κατεβεις και αθηνα?
;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-*όταν με βαρεθεί η Θεσσαλονίκη !!!
[spankwire]]
;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-*
;) ;) ;) ;) Αχ !! αυτό το κωλαράκι σου!!
είμαι από τις 7,30 το πρωι στο ποδι !!! να το ξεκουράσο ένα βραδυ ακομη η να παω για δουλειά να το σκισω λιγο !!! ???;) ;) ;) ;) Αχ !! αυτό το κωλαράκι σου!!
Ξεκουρασετω μαναρι μου!! ας κανουν υπομονη τα καρντασια για ενα βραδυ..αν και δεν πιστευω οτι χρειαζεσαι ξεκουραση !! μωλις θα ερθει ο πρωτος θα αναζωογονηθεις αμεσως!!!! και θα τον τρελανεις στην πιπα!!!!!! ;) ;) ;) ;)είμαι από τις 7,30 το πρωι στο ποδι !!! να το ξεκουράσο ένα βραδυ ακομη η να παω για δουλειά να το σκισω λιγο !!! ???
λεω να λιωσο ακομη ένα βραδύ ... !!! μπήκα στο τρυπάκι του βραδύνου ύπνου εδώ και δυο μερες !!! άλλη φάση !!!!Ξεκουρασετω μαναρι μου!! ας κανουν υπομονη τα καρντασια για ενα βραδυ..αν και δεν πιστευω οτι χρειαζεσαι ξεκουραση !! μωλις θα ερθει ο πρωτος θα αναζωογονηθεις αμεσως!!!! και θα τον τρελανεις στην πιπα!!!!!! ;) ;) ;) ;)
Σιγουρα ..παντα θα υπαρχουν καυλωμενες πουτσες που θα θελουν περιποιηση!!λεω να λιωσο ακομη ένα βραδύ ... !!! μπήκα στο τρυπάκι του βραδύνου ύπνου εδώ και δυο μερες !!! άλλη φάση !!!!
η πουτσες τα τσιμπούκια και τα γαμησεια και η συγκεκριμένη δουλειά - διασκεδαστή δεν τελειώνουν ποτέ !!!
από αύριο είπε βροχες !!!Σιγουρα ..παντα θα υπαρχουν καυλωμενες πουτσες που θα θελουν περιποιηση!!
Κατσε ξεκουρασου !!και αυριο μερα ειναι!! :-* :-* :-*