TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 8.995
που να δεις κ την δική μου πως τρέμει αλλά δεν έρχεσαι Αθήνα να δεις κ την Ακρόπολη μωρό μου αντε Καλημέρα..3+3 πιπα :-* :-* :-*
αν και να σου πω την αληθεια ! ! βασικα ειναι δευτερη φορα που το κανω στην 5 ετια δουλειας πριν ενα μισαωρο εκανα μια δειπλη αλλα ηταν δυο 19 χρονα και τους πηρα 2+2 γιατι ηρθαν και τα μετρουσαν μπροστα και ενιωσα ασχημα χωρια οτι γουσταρα κιολας !!! γουσταρα τρελα !!! ετρεμαν απο καυλα η ψωλαρες τους ! ! ! !
αθηνα ερχομαι τακτικα στο εχω πιει και παλαιοτερα απλος δεν ερχομαι για δουλεια ειμαι καθε μηνα για ενα 2-3 ημερες στα μερη σου ,,που να δεις κ την δική μου πως τρέμει αλλά δεν έρχεσαι Αθήνα να δεις κ την Ακρόπολη μωρό μου αντε Καλημέρα..
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ομορφες ερεθισμενες καλημερες σε ολους !!!
πω πω θέλω κ εγώ μωρό μου τα μασταρια σου στο στόμα μουυυυ χυνοοοοο...
ποσοο να βασταει μωρο??πες τιμη.ΑΝ ΒΑΣΤΑΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ !!
σου εχω πιει ηδη δυο φορεςποσοο να βασταει μωρο??πες τιμη.
δεν θα ερθωνινα ποτε θα ερθεις προς τα μερη μας?ξανθη μερια?
δες στην πρωτη σελιδα !! :-* :-* :-*καλησπέρα πως θα γινει να σε γνωρισουμε απο κοντα?θελεις κατι να σου στειλω στο πμ σου?πως λειτουργεις?
να σε καλαευχαριστω
στην προσωπικη μου ζωη που δεν παω με ευρώπουλα... παιζει ρολο .... στην επαγγελματικη δεν παιζει ρολοδες τα π.μ σου δεσποινις
εδώ την περιμένουμε Αθήνα πως κ πως κ δεν έρχεται θα έρθει Ξάνθη πλάκα μας κάνεις μαν αστέρι ελα Αθήνα στο λαό σου φιλιά κούκλα καλό Πάσχα κ προσοχή στην σούβλα έτσι χε χενινα ποτε θα ερθεις προς τα μερη μας?ξανθη μερια?