antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχεις δικιοΜάγκες έβαλα ένα απλό warning για να σταματήσει αυτό που γίνεται μεταξύ σας. Όχι τέτοια πράγματα στο φόρουμ, αν θέλετε πείτε τα με PM.
εχεις δικιοΜάγκες έβαλα ένα απλό warning για να σταματήσει αυτό που γίνεται μεταξύ σας. Όχι τέτοια πράγματα στο φόρουμ, αν θέλετε πείτε τα με PM.
0 0 0 0 0 0 0 0εχεις δικιο
σε μια ωρα θα σε κατω ετσι;0 0 0 0 0 0 0 0
Είμαι τοσα χρόνια μέλος εδω μεσα κ δεν εχω κανένα πρόβλημα με κανέναν κ έρχεσαι εσύ από το πουθενά κ αρχίζεις κ με βρίζεις χωρίς λόγο μόνο αυτό εχω να πω δεν ασχολούμαι μαζί σ άλλο η διαχειριστές του σαιτ βλέπουν οτι εσύ άρχισες να βρίζεις απο μένα τέλος ..δεν ερχεται ρε μαλακα
εχετε αλλες καλες
εμας τι θα μας μεινει;;
τα βουλγαροτραβε >λα;;;
δεν μπορεις να φανταστεις απο ποτε σεριανιζω εδω μεσαΕίμαι τοσα χρόνια μέλος εδω μεσα κ δεν εχω κανένα πρόβλημα με κανέναν κ έρχεσαι εσύ από το πουθενά κ αρχίζεις κ με βρίζεις χωρίς λόγο μόνο αυτό εχω να πω δεν ασχολούμαι μαζί σ άλλο η διαχειριστές του σαιτ βλέπουν οτι εσύ άρχισες να βρίζεις απο μένα τέλος ..
σε μια ωρα θα σε κατω ετσι;
Παιδιά και μην ξεχάσετε να τις πάτε λαμπάδα !!!
ευχαριστω για τις λαμπαδες σας !!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Παιδιά και μην ξεχάσετε να τις πάτε λαμπάδα !!!
:-* :-*kalimera nina :-*
Έλα ρε παιδία, μέρα που είναι σήμερα , εγώ σας προτείνω να συναντηθείτε και να πηδηχτείτε η δυο σας, έτσι για το καλό και να μονιάσετε , ,,άρε ΝΙΝΑ με τέτοιο κορμί σύρραξη κατάφερες άσε που το πιάτσα Θεσσαλονίκη ερήμωσε,,
ΥΣ ΝΙΝΑ σου στέλνω πρόστυχο pm να μη το διαβάσουν άλλοι και βρίζουν την μπουγάτσα μέρα που είναι , ,,, ειδικά εκείνος ο βατραχομουρης που δεν σε παντρεύεται
καλο πασχα γλυκεια μου-ΝΙΝΑ και καλη ανασταση σε περιμενω αθηνα!!