TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 8.997
σου απαντησα priveΓεια σου κυρια Νινα.θελω να σε ρωτησω αν κανεις πιπα ακαποτη και ποσο χρεωνεις. ευχαριστω!
σου απαντησα priveΓεια σου κυρια Νινα.θελω να σε ρωτησω αν κανεις πιπα ακαποτη και ποσο χρεωνεις. ευχαριστω!
Κερια και λιβανια ρε!!!!Γεια σου κυρια Νινα.θελω να σε ρωτησω αν κανεις πιπα ακαποτη και ποσο χρεωνεις. ευχαριστω!
Κερια και λιβανια ρε!!!!
Ακου κυρια,το μωρο!!!!
Κερια και λιβανια ρε!!!!
Ακου κυρια,το μωρο!!!!
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ (12:30-5:30 ) ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗΓεια σου κυρια Νινα.θελω να σε ρωτησω αν κανεις πιπα ακαποτη και ποσο χρεωνεις. ευχαριστω!
μεγαλη πεμπτη απαγορευεται το καρφωμαΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ (12:30-5:30 ) ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ
Περναει ο επιτάφιος από εκεινο το δρομο!!!!μεγαλη πεμπτη απαγορευεται το καρφωμα
απο μεγαλη παρασκευη ! ! !μεγαλη πεμπτη απαγορευεται το καρφωμα
δεν γνωριζο !!!Περναει ο επιτάφιος από εκεινο το δρομο!!!!
κι εδω τα ιδια..κ συννεφια,σαν Νοεμβρης....καλο Πασχα μπεμπα! :-*ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΚΡΥΟ ΕΙΝΑΙ AYTO ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ .....
ΜΠΕΜΠΑ?????κι εδω τα ιδια..κ συννεφια,σαν Νοεμβρης....καλο Πασχα μπεμπα! :-*
καλο πασχα κοριτσαρα μου με πολυ υγεια για ολους ;) ;) ;)κι εδω τα ιδια..κ συννεφια,σαν Νοεμβρης....καλο Πασχα μπεμπα! :-*
ΜΠΕΜΠΑ?????
ευκαιρια να αγκαλιαστουμε να αγαπηθουμε κτλΠΩ ΠΩ ΤΙ ΚΡΥΟ ΕΙΝΑΙ AYTO ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ .....
ευκαιρια να αγκαλιαστουμε να αγαπηθουμε κτλ
αντε αμην ποτε να καλοκαιριάσει να σας παιρνω τεσσερις τεσσερις εξω απο το αμαξι !που να χωρεσουν τετοια βυζομπαλα μες το αμαξι
καλυτερα εξω