zombiekingzero
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
den δουλευεις σημερα ???
και εχθες και σημερα ...den δουλευεις σημερα ???
καλησπερα μωρακι...ολα καλα....πως ηταν η μερα σου;;;;;;πρωινος πρωινος βλεπω !!![]()
![]()
σουπερκαλησπερα μωρακι...ολα καλα....πως ηταν η μερα σου;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
αχχχ ... μετραω μηνες ...!!! να γυρισω λιγο την ζωη μου στα παλια ( πριν 5 χρονια εννοω ) !! ξενυχτια ποτα γκομενους - παρτουζες - ταξίδια γουστα γουστα γουστα γουστα ...............................πρωινο ξυπνημα...καφες...γυμναστηριο...φαγητο.Καφες απογευματινος ξαναν γυμναστηριο για σαουνα σπιτι...επαιζε η λιβερπουλ....βγηκα ειδα τον αγωνα και σπιτι...κουραστηκα σημερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εξαιρετικα ενδιαφερον...αχχχ ... μετραω μηνες ...!!! να γυρισω λιγο την ζωη μου στα παλια ( πριν 5 χρονια εννοω ) !! ξενυχτια ποτα γκομενους - παρτουζες - ταξίδια γουστα γουστα γουστα γουστα ...............................
ζωαρα λεμε !αχχχ ... μετραω μηνες ...!!! να γυρισω λιγο την ζωη μου στα παλια ( πριν 5 χρονια εννοω ) !! ξενυχτια ποτα γκομενους - παρτουζες - ταξίδια γουστα γουστα γουστα γουστα ...............................
και ακομη δεν εχεις δει τιποτα !!!εξαιρετικα ενδιαφερον...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν και μεταξυ μας σε σχεση με πριν 5 χρονια εισαι μια πολυ βελτιωμενη εκδοση....σε ολα.... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ειμαι γενικα της αποψης οτι οταν μπορεις να βελτιωσεις κατι για να αισθανεσαι καλυτερα...απλα προχωρα...και ακομη δεν εχεις δει τιποτα !!!![]()
την επομενη καλοκαιρι σεζον να δεις !!!
ετσι ! !ειμαι γενικα της αποψης οτι οταν μπορεις να βελτιωσεις κατι για να αισθανεσαι καλυτερα...απλα προχωρα...![]()
![]()
![]()
μ'αρεσει να σας ανεβαζω σε αλλα επίπεδα !εσύ κούκλα μου έχεις ανεβάσει επικίνδυνα το επίπεδο....![]()
![]()
![]()
![]()
κι εκεί να μας κρατήσεις...μ'αρεσει να σας ανεβαζω σε αλλα επίπεδα !![]()
![]()
επιτέλους κούκλα μάθαμε το μυστικό σου .....#training day !!!!! #pita#gyro#ap'ola
#training day !!!!! #pita#gyro#ap'ola