zombiekingzero
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
den δουλευεις σημερα ???
και εχθες και σημερα ...den δουλευεις σημερα ???
καλησπερα μωρακι...ολα καλα....πως ηταν η μερα σου;;;;;;πρωινος πρωινος βλεπω !!
σουπερ !!! γυρισα στις 6 το πρωι σπιτι κοιμηθηκα 10 σηκωθηκα πηγα δουλεια γυρισα στις 2 ξανα κοιμηθηκα και σηκωθηκα πριν μια ωρα και τωρα κανω τον δευτερο καφε ...και στις 1 παλι δουλεια ....αυτό είναι το πρόγραμμα μου το καθημερινο 7 στα 7 εδώ και έναν χρονο ........ αντε να παρω αδεια κανα 2 εβδομάδες .... σε κανα δυο εβδομάδες να γεμισο λιγο μπαταριες ....καλησπερα μωρακι...ολα καλα....πως ηταν η μερα σου;;;;;;
αχχχ ... μετραω μηνες ...!!! να γυρισω λιγο την ζωη μου στα παλια ( πριν 5 χρονια εννοω ) !! ξενυχτια ποτα γκομενους - παρτουζες - ταξίδια γουστα γουστα γουστα γουστα ...............................πρωινο ξυπνημα...καφες...γυμναστηριο...φαγητο.Καφες απογευματινος ξαναν γυμναστηριο για σαουνα σπιτι...επαιζε η λιβερπουλ....βγηκα ειδα τον αγωνα και σπιτι...κουραστηκα σημερα
εξαιρετικα ενδιαφερον... αν και μεταξυ μας σε σχεση με πριν 5 χρονια εισαι μια πολυ βελτιωμενη εκδοση....σε ολα.... ;) ;) ;) ;) ;) ;)αχχχ ... μετραω μηνες ...!!! να γυρισω λιγο την ζωη μου στα παλια ( πριν 5 χρονια εννοω ) !! ξενυχτια ποτα γκομενους - παρτουζες - ταξίδια γουστα γουστα γουστα γουστα ...............................
ζωαρα λεμε !αχχχ ... μετραω μηνες ...!!! να γυρισω λιγο την ζωη μου στα παλια ( πριν 5 χρονια εννοω ) !! ξενυχτια ποτα γκομενους - παρτουζες - ταξίδια γουστα γουστα γουστα γουστα ...............................
και ακομη δεν εχεις δει τιποτα !!!εξαιρετικα ενδιαφερον... αν και μεταξυ μας σε σχεση με πριν 5 χρονια εισαι μια πολυ βελτιωμενη εκδοση....σε ολα.... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ειμαι γενικα της αποψης οτι οταν μπορεις να βελτιωσεις κατι για να αισθανεσαι καλυτερα...απλα προχωρα...και ακομη δεν εχεις δει τιποτα !!!
την επομενη καλοκαιρι σεζον να δεις !!!
ετσι ! !ειμαι γενικα της αποψης οτι οταν μπορεις να βελτιωσεις κατι για να αισθανεσαι καλυτερα...απλα προχωρα...
μ'αρεσει να σας ανεβαζω σε αλλα επίπεδα !εσύ κούκλα μου έχεις ανεβάσει επικίνδυνα το επίπεδο....
κι εκεί να μας κρατήσεις...μ'αρεσει να σας ανεβαζω σε αλλα επίπεδα !
επιτέλους κούκλα μάθαμε το μυστικό σου .....#training day !!!!! #pita#gyro#ap'ola
#training day !!!!! #pita#gyro#ap'ola