τρελανε μας ρε κορμαρα εισαι για γλυψιμο κ μετα για τρελο γλεντιαπό πεμπτη εως και κυριακη κατω 1 - 5:30 !! ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΜΗΝΑ ... ΜΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ !
[vimeo]]
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nina Deepthroat Queen Thessaloniki-Athens
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TRANS_NINA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 2M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
τρελανε μας ρε κορμαρα εισαι για γλυψιμο κ μετα για τρελο γλεντι
Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
ΜΟυναρα μου εσυ ατελειωτη!!!!!!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
ΜΟυναρα μου εσυ ατελειωτη!!!!!!
Πως νιώθεις που μας έχεις παλαβωσει καυλα;
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
super!!!Πως νιώθεις που μας έχεις παλαβωσει καυλα;
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
θα σου ελεγα παρατα τα βιντεακια και πανε να δεις απο κοντα το μωρο...... ;) ;) ;) ;)ειναι................Πως νιώθεις που μας έχεις παλαβωσει καυλα;
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
;) ;) ;) ;) ;)θα σου ελεγα παρατα τα βιντεακια και πανε να δεις απο κοντα το μωρο...... ;) ;) ;) ;)ειναι................
βρεχει στα μερη σου μωρο μου ???
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
θα βαλω το μαγιο μου και θα αρχισω να κολυμπαω στα νερα της βροχης.....πνιγηκαμε :S :S :S :S :S αλλα απο διαθεση ειμαστε καλα;) ;) ;) ;) ;)
βρεχει στα μερη σου μωρο μου ???
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
και εγω με μαγιο και μποτες θα κατεβω σημερα !θα βαλω το μαγιο μου και θα αρχισω να κολυμπαω στα νερα της βροχης.....πνιγηκαμε :S :S :S :S :S αλλα απο διαθεση ειμαστε καλα
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
να καθισω σε καμια γωνια να κοβω εισητηρια για τον κοσμο που θα ερχεται;;;;;;;;;;;;;;;και εγω με μαγιο και μποτες θα κατεβω σημερα !
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
κοσμος περναει κάθε βραδυ σε αυτό το κομματι παραπονο δεν εχω .....να καθισω σε καμια γωνια να κοβω εισητηρια για τον κοσμο που θα ερχεται;;;;;;;;;;;;;;;
μακαρι να ειχαν και ολοι ευροπουλα για να περασουμε καλα ...(αν και καποια στιγμη θα μου τα δωσουν ολοι )
αλλα και παλι για τα σημερινα δεδομενα είμαι παρα μα παρα πολύ ευχαριστημενη .....
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
εχω πολυ καλη αποψη για σενα και το ξερεις....κοσμος περναει κάθε βραδυ σε αυτό το κομματι παραπονο δεν εχω .....
μακαρι να ειχαν και ολοι ευροπουλα για να περασουμε καλα ...(αν και καποια στιγμη θα μου τα δωσουν ολοι )
αλλα και παλι για τα σημερινα δεδομενα είμαι παρα μα παρα πολύ ευχαριστημενη .....
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
να σε καλα ....εχω πολυ καλη αποψη για σενα και το ξερεις....
Ηταν ν ανεβαινα τον ιουνιο σαλονικα κ φυσικα θα πηγαινα στην νινα καρφι γιατι μ εχει φτιαξει ασχημα, αλλα στραβωσε..Τωρα δυστηχως δεν ξερω ποτε θ ανεβω, εχω καταλαβει κ απο τους αλλους οτι ειναι τρελο οπλο..θα σου ελεγα παρατα τα βιντεακια και πανε να δεις απο κοντα το μωρο...... ;) ;) ;) ;)ειναι................
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
Ηταν ν ανεβαινα τον ιουνιο σαλονικα κ φυσικα θα πηγαινα στην νινα καρφι γιατι μ εχει φτιαξει ασχημα, αλλα στραβωσε..Τωρα δυστηχως δεν ξερω ποτε θ ανεβω, εχω καταλαβει κ απο τους αλλους οτι ειναι τρελο οπλο..
παλιοκοριτσο :-*super!!!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
Ηταν ν ανεβαινα τον ιουνιο σαλονικα κ φυσικα θα πηγαινα στην νινα καρφι γιατι μ εχει φτιαξει ασχημα, αλλα στραβωσε..Τωρα δυστηχως δεν ξερω ποτε θ ανεβω, εχω καταλαβει κ απο τους αλλους οτι ειναι τρελο οπλο..
Οπλοπολυβόλο
αφιερωμενο σε ολες τις φιλες μου !!! :-* :-* :-*[/move]
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
πρωινος πρωινος βλεπω !!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 161