negreponte
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2014
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
μαυρο φοντα εννοεις τα βυζακια μου !
[οχι και βυζακια!!!!!!!!!!/quote]
μαυρο φοντα εννοεις τα βυζακια μου !
[οχι και βυζακια!!!!!!!!!!/quote]
εννοιτε !!!
να σε καλα μωρο μου !
τρελενομαι για καροτα !!!Αχ αυτό το λαγουδάκι όρεξη που έχει για καρότα !!!!
τρελα θελει η ζωη μωρο μου !Τρελοκομείο!!!
Πάλι τρέλα θα μου πουλήσεις όταν ξαναέρθω ή θα είσαι καλό κοριτσάκι???
βιντεο !Τι είναι όλα αυτά τα μαύρα φοντα;δεν βλέπω τπτ
να σε καλα !Ευχαριστώ που τα ξανά ανέβασες. Μάλλον έχω εγώ το πρόβλημα και δεν φαίνονται παλι
καλημερα !!! να σε καλα !!! !!!Γεια σου ρε νιναρα...είσαι μεγάλη καυλα,να δούμε ποτέ θα μας έρθεις στην Αθήνα να γλυψουμε τις βυζαρες σου
μολις τελειωσω μεσα στον χρονο με κατι τελευταιο που εχω να κανω ! θα κανω μια σελιδα δικια μου και θα αριχσω τα τουρνε σε ολοι την ελλαδα και οχι μονοΈλα Αθήνα μωρό μου να είμαστε καλύτερα...ο λαός σου σε περιμενει
μολις τελειωσω μεσα στον χρονο με κατι τελευταιο που εχω να κανω ! θα κανω μια σελιδα δικια μου και θα αριχσω τα τουρνε σε ολοι την ελλαδα και οχι μονο
πιστεψε με γουσταρω αυτο που κανω ! οποτε θελω να το κανω καλα ! και καθε χρονο καλητερα και πιο οργανομενα !
κραταω τις συστασης σου ! οταν το παρω αποφαση να δουλεψω με αγγελια η με σελιδα μου θα σε ενημερωσο !μωρακι μου στα τουρνε που θα κανεις κ στη σελιδα σου θα πρεπει να μας διξεις κ τη φατσουλα σου αλλιος τ βλεπω κομματάκι δισκολο.....
μωρακι μου στα τουρνε που θα κανεις κ στη σελιδα σου θα πρεπει να μας διξεις κ τη φατσουλα σου αλλιος τ βλεπω κομματάκι δισκολο.....
Βατραχε....αν δεις φατσουλα....σε βλεπω να κλεινεις αεροπορικο για να ερθεις
κραταω τις συστασης σου ! οταν το παρω αποφαση να δουλεψω με αγγελια η με σελιδα μου θα σε ενημερωσο !
:-* :-* :-* :-*δεν αμφιβαλω καθολου γ αυτό ν σε συγουρος ...ξερει πολύ καλα ότι την παω μ1000