TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.171
πολλα θελω οχι ενα !!! που να δεις τι κανω εδω στα τζακουζια με τις φιλες μου !!! .....θεσσ-αλο-νινα
πολλα θελω οχι ενα !!! που να δεις τι κανω εδω στα τζακουζια με τις φιλες μου !!! .....θεσσ-αλο-νινα
τη να δω νινακι μ αμα καταφερω και ανεβω σαλονικη μετα χαρας θα ηθελα να σου δωσω ενα μανικι, ετσι κι αλιως οπως λεει και ο λαος το νινακι σερνει καραβι :-* :-* :-* :-*πολλα θελω οχι ενα !!! που να δεις τι κανω εδω στα τζακουζια με τις φιλες μου !!! .....
θα χαρω να σε αδειάσωτη να δω νινακι μ αμα καταφερω και ανεβω σαλονικη μετα χαρας θα ηθελα να σου δωσω ενα μανικι, ετσι κι αλιως οπως λεει και ο λαος το νινακι σερνει καραβι :-* :-* :-* :-*
ναι μωρη καυλα ετσι ολα μεσα στο λαρυγγι να στα αδειασωθα χαρω να σε αδειάσω
ναι μωρη καυλα ετσι ολα μεσα στο λαρυγγι να στα αδειασω
λες να κατεβω να κανω καριερα ???θα το εξετασω το κορμακι σου χιλιοστο χιλιοστο και μετα αναλογα με την διαγνωση θα σου δωσω και τα φαρμακακια σου!!!! Κανε και εσυ ομως μια θυσια και κατεβα προς τα κατω αστερι μου!!!
πουτσα ξυλο και οτι αλλο θες!!! Τωρα με τερματισες........!!!!!!!!
πουτσα και ξυλό !!
Μαζι με φιλες εισαι στο ξενοδοχειο?πολλα θελω οχι ενα !!! που να δεις τι κανω εδω στα τζακουζια με τις φιλες μου !!! .....
φυσικα !!! ;) ;) ;) ;)Μαζι με φιλες εισαι στο ξενοδοχειο?
χρονια πολλα !!!! ηδη ειμαι γριπομενη εδω και δυο μερες αμα κανω και σεξ γυμνη στα χιονια !!!! το κοβω να γυρναω δευτερα με πνευμονια θεσσαλονικη παντως ενα πισωκολλητο στην φυση κατω απο ενα χιονισμενο δεντρο στα ορθια το εκανα !!Καλησπέρα και χρόνια πολλά !!! ΝΙΝΑΡΑ σου έχω πρόταση: [size=12pt]άγριο σεξ γυμνοί στα χιόνια για να μη κρυώνεις !!!
Με τις φίλες σου;χρονια πολλα !!!! ηδη ειμαι γριπομενη εδω και δυο μερες αμα κανω και σεξ γυμνη στα χιονια !!!! το κοβω να γυρναω δευτερα με πνευμονια θεσσαλονικη παντως ενα πισωκολλητο στην φυση κατω απο ενα χιονισμενο δεντρο στα ορθια το εκανα !!
εχεις φαντασιωσεις μωρο μου ???Με τις φίλες σου;
Απλά θα ήθελα να είμαι εκείεχεις φαντασιωσεις μωρο μου ???
μπορουμε να κανονισουμε ενα prive sk !!!Απλά θα ήθελα να είμαι εκεί
πως? Που?μπορουμε να κανονισουμε ενα prive sk !!!