TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.191
καλημερα !καλημερα ομορφη.!!!!!!
καλημερα !καλημερα ομορφη.!!!!!!
παντα ! ! ! ;) ;) ;) και εξελίσσεται μετα χρονια !!! :-* :-* :-* :-*τουμπανο η γειτονισσα
καλημερα !!!μακαρι να το στρώσει το χιονι να χαρουμε λιγο !Καλήμερα μωρο τι εριμια έιναι αυτή σκιαχτικα έτσι μονο τα σκυλιά ακούγονται κ το χιόνι να πέφτει φιλιά καλημέρα..
καλή βδομάδα αστέρι μου ακόμη να έρθεις αθηνά να πιούμε καφέ ετσι αστέρι όλο λόγια θα κ θα άντε έλα έρχονται κάτι πεθαμένες από εκει κ το παίζουν κ ντιβες ένα ομως έιναι το αστέρι του βορρά εσυ κ το ξέρεις φιλιά..καλημερα !!!μακαρι να το στρώσει το χιονι να χαρουμε λιγο !
καλη εβδομαδα σε ολους !!!
θ ερθει π θ παεικαλη εβδομαδα ψωλαρπαχτρα μου!! ακομα σε περιμενω αθηνα!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλη εβδομαδα ψωλαρπαχτρα μου!! ακομα σε περιμενω αθηνα!!
θ ερθει π θ παει
αστέρι χάθηκες έτσι ...καλή βδομάδα αστέρι μου ακόμη να έρθεις αθηνά να πιούμε καφέ ετσι αστέρι όλο λόγια θα κ θα άντε έλα έρχονται κάτι πεθαμένες από εκει κ το παίζουν κ ντιβες ένα ομως έιναι το αστέρι του βορρά εσυ κ το ξέρεις φιλιά..
ολη μερα τρεχωαστέρι χάθηκες έτσι ...
κυριακη θα περασες λογικα γιατι δευτερα δεν βγηκα !Πέρασα Κυριακή ή Δευτέρα δεν θυμάμαι θα σας γελάσω και είδα από κοντά την Νίνα
και ρώτησα αυτά που ρωτάει ο καθένας μας με αποτέλεσμα να έχω την ευκαιρία να την δω!
Κορίτσι μου δεν παίζεσαι μα δεν παίζεσαι Πραγματικά πιστεύω πως χαραμίζεσαι χωρίς αύτο βέβαια
να αποτελεί κριτική για αυτό που κάνεις !
πάντως είσαι καταπληκτική και άκρως θυληπρεπής!
Εντυπωσιάστηκα και το υποσχέθηκα στον ευατό μου όταν γυρίσω από Αθήνα να επιδιώξω να βρεθούμε!!!!
Σε φιλώ γλυκειά μου ! ( Αν και δεν με ξέρεις)
Να περνάς καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
city tour θα αργησω να κανω ! θελω να τελειωσο κατι τελευταιο που εχω να κανω και μετα .... και city tour μονο σε επαρχια - αγροτικες περιοχες !Και να δεις που σε λίγο καιρό θα την δει city tour kaι θα ζητάει 200ρια