Νέα

Νίκος Αλέφαντος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alphonso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 337
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Νίκος Αλέφαντος 27/2/2015

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Ο Ντομίνγκες τρέχει πιο πολύ από τον Φάμπρεγκας!

''Αυτή τη στιγμή που μιλάμε με τον Σινάνογλου για το κείμενο, τελειώνει το πρώτο ημίχρονο του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ και είδα έναν Κάμπελ καταπληκτικό! Λείπει πολύ από τον Ολυμπιακό αυτός ο εξτρέμ.

Θα δώσω κάποιες ιδέες όμως για τον Ολυμπιακό να αλλάξει η σύνθεσή του. Πριν από αυτό, θα μιλήσω για την Τσέλσι διότι έχει σχέση με τις ιδέες που θα δώσω για τον Ολυμπιακό. Πήρε και το Λιγκ Καπ ο Μουρίνιο, θα πάρει και το πρωτάθλημα, ο άνθρωπος είναι χρόνια μπροστά από τους άλλους. Το ότι τον υποστηρίζω φανατικά συμβαίνει επειδή ξέρω από ποδόσφαιρο. Ούτε φίλος μου είναι, ούτε συγγενής μου. Βλέπω ποδόσφαιρο και καταλαβαίνω την αξία αυτού του προπονητή. Άμα δεν ξέρεις μπάλα πώς θα καταλάβεις την αξία ενός προπονητή;

Πολύ καλή ομάδα η Τότεναμ αλλά μια φορά της είχε κάνει μεγάλη ζημιά της Τσέλσι, αυτά δεν ξαναγίνονται. Η παροιμία λέει "τον γάτο όσο και να τον αλευρώσεις, ο ποντικός τον ξέρει". Δηλαδή τον μυρίζεται τον γάτο και δεν τον ξεγελάει το αλεύρι.

Φοβερή άμυνα η Τσέλσι, φεύγανε γρήγορα στην μπάλα και μεταφέρανε ταχύτατα το παιχνίδι από τη μια περιοχή στην άλλη. Αυτό που έχει γανιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι δεν κάνει ο Ολυμπιακός, με την αργή ανάπτυξη, με πάσα-πάσα-πάσα και για να βρεθεί από την περιοχή του στην αντίπαλη περιοχή πάει από τα Χριστούγεννα στο Πάσχα.

Πέρσι μόλις τελείωσαν οι μεταγραφές είχα πει στη στήλη ότι δεν θα πάει καλά ο Μουρίνιο διότι δεν είχε βρει σεντερφοράρα. Και πράγματι δεν πήγε καλά πέρσι. Φέτος όμως μόλις τελείωσαν οι μεταγραφές, είπα στη στήλη ότι θα σαρώσει ο Μουρίνιο διότι πήρε τον Ντιέγκο Κόστα για φορ. Του έλυσε τα χέρια αυτός και πράγματι σαρώνει η Τσέλσι. Είναι γυμνασμένη ομάδα, τα δίνουν όλα, τρέχουνε. Με αλληλοκαλύψεις και με γερή αμυντική συμπεριφορά

Βλέπω ορισμένα πράγματα από τον Μουρίνιο που δεν ξυπνάνε να τα κάνουνε στον Ολυμπιακό. Έχω πει για παράδειγμα τόσες φορές να δοκιμάσουν τον Ομάρ εξτρέμ και να βάλουν πίσω του τον Σαλίνο. Τώρα θα σας πω ότι ο Ομάρ θα μπορούσε να παίξει εξαιρετικά και ως μέσα χαφ στο 4-3-3! Βεβαίως. Έχει μεγάλη ταχύτητα, έχει μεγάλη αντοχή, ξέρει καλή μπάλα, έχεις καλύτερο εκεί δηλαδή; Και ο Μανιάτης δεξί μπακ ήταν και άλλαξε θέση, εκεί καθιερώθηκε. Ο Ομάρ έχει καλύτερα προσόντα.

Ξυπνήστε και αξιοποιείστε τον Ομάρ. Θα τον ελευθερώσετε έτσι από μπακ, να μην πρέπει να κάνει τεράστιες κούρσες και να κουράζεται, να μην πρέπει να παίζει άμυνα γερή που δεν το έχει και μπάζουμε. Βάλτε τον Σαλίνο πίσω και τον Ομάρ στα χαφ.

Βλέπω τον Γουίλιαν στην Τσέλσι και σκέφτομαι τον Ομάρ. Έξω δεξιά παίζει ο Γουίλιαν αλλά μαρκάρει πίσω και βοηθάει. Θα μπορούσες να έχεις δύο κόφτες τον Μανιάτη και τον Κασάμι που είναι παλικάρια και μπροστά τους τον Ντομίνγκες, με τον Ομάρ δεξιά μπροστά και τον Σαλίνο πίσω μπακ. Ή τον Ομάρ μέσα χαφ όπως προείπα.

Να σας πω και άλλη ιδέα. Ο Μουρίνιο πήρε τον Φάμπρεγκας από την Μπαρτσελόνα που τον έβαζαν φορ. Αηδίες, φορ τον έβαζαν. Τον πήγε λοιπόν όχι απλώς πιο πίσω, αλλά σε πολλά ματς τον έχει βάλει δίπλα στον αμυντικό χαφ, δίπλα στον Μάτιτς, τόσο πίσω! Και μπροστά τους βάζει τον Όσκαρ.

Δεν μιλάω για το ματς με την Τότεναμ που είχε ελλείψεις ο Μουρίνιο και αναγκάστηκε να βάλει στα χαφ τον στόπερ τον Ζουμά μαζί με τον Ραμίρες. Μιλάω για άλλα ματς που βλέπω την Τσέλσι. Τι ιδέες κατεβάζει και πώς αλλάζει την ομάδα, πώς ψάχνεται. Ό,τι θέλεις κάνει!
Εσύ λοιπόν που έχεις πρόβλημα στα χαφ και στην παραγωγή παιχνιδιού, μπορείς να φέρεις πιο πίσω τον Ντομίνγκες ο οποίος και τρέχει και ξέρει μπαλάρα. Όπως είχε φέρει πίσω τον Ιμπαγάσα ο Βαλβέρδε και τον έβαζε δίπλα στον Μοντέστο, έχοντας μπροστά τους τον Φουστέρ ο οποίος έπαιζε πίσω από τον φορ.

Φέρε λοιπόν τον Ντομίνγκες πιο πίσω, δίπλα στον αμυντικό χαφ για να φτιάχνει παιχνίδι, και βάλε πίσω από τον φορ τον Κασάμι που βλέπει δίχτυα. Ή τον Μπουχαλάκη, μην τον θάβεις. Ή τον Ντουρμάζ που εκεί παίζει στην εθνική Σουηδίας. Τίποτα. Τα ίδια και τα ίδια και η ομάδα να μην τραβάει. Ο Ντομίνγκες τρέχει πιο πολύ από τον Φάμπρεγκας! ''

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Κριτική Αλέφαντου για τον χθεσινό αγώνα:

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη νικη και μαγκιά του.

Να μην παραμυθιάζονται οι ΑΕΚτζήδες-για να πάνε για πρωτάθλημα του χρόνου χρειάζονται 7 καλές μεταγραφές!

Να μην γκρινιάζουν οι Ολυμπιακοί για την μπάλλα που έπαιξε-η μπάλλα που ζητάνε είναι για τα πατατάκια!!!  :rockon:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Πρόταση Αλέφαντου για να σώνεσαι από αεροπλάνο!

''Μου ζήτησε ο Σινάνογλου να σχολιάσω αυτό το τρομερό που έγινε με το γερμανικό αεροπλάνο. Βρε θα τα πω όλα τώρα, αυτά που πιστεύω. Είναι η προσωπική μου κρίση. Μέγα παραμύθι αυτό που λένε ότι το πιο ασφαλές μέσο είναι το αεροπλάνο! Μου θυμίζει τη στατιστική στο ποδόσφαιρο. 65% κατοχή μπάλας λέει. Και βλέπεις να νικάει η ομάδα που έχει 35% κατοχή! Αν βασιζόμασταν στη στατιστική, ο Μουρίνιο δεν θα είχε πάρει ούτε ένα τίτλο!

Λένε ότι ο κόσμος σκοτώνεται πιο πολύ από άλλα μέσα. Είμαι πάνω στη γη όμως ρε, έχω τη δυνατότητα να αντιδράσω, βλέπω τον άλλο να έρχεται, μπορώ να στρίψω, φοράω και ζώνη, μπορώ να γλιτώσω με τραυματισμό.

Ή στο πλοίο μπορώ να κολυμπήσω, έχω χρόνο, υπάρχουν βάρκες, μπορούν να έρθουν σωστικά μέσα να με πάρουν.

Είσαι στο πούλμαν και τρακάρει, ή ο οδηγός είναι βλαμμένος. Οι περισσότεροι θα γλιτώσουν. Στο αεροπλάνο όμως δεν γλιτώνεις.

Όχι να πάω σαν το σκυλί στ΄ αμπέλι μαζί με άλλους 200! Εδώ ακόμα δεν έχουν βρει καν τα συντρίμμια του άλλου αεροπλάνου στην Ασία. Ούτε να θάψουν τους δικούς τους δεν μπορούν οι συγγενείς των θυμάτων.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην πυγμαχία, ο Κάσιους Κλέι έλεγε ότι μόλις έπρεπε να μπει σε αεροπλάνο για να πάει να δώσει ματς, τον έλουζε κρύος ιδρώτας. Τον είχαν ρωτήσει, μα καλά, εσύ τέτοιο θηρίο και νιώθεις φόβο; Και τους είχε πει ότι 50 άτομα να ορμήσουν πάνω του, μπορεί να αντιδράσει, έχει ελπίδα. Ο δυνατότερος άνθρωπος του κόσμου να είσαι, ό,τι και να συμβεί μπορείς να αντιδράσεις, έχεις ελπίδα. Εκτός από το αεροπλάνο! Είχε πει ότι όταν σε κλείνουν σε ένα κουτί και σε βάζουν ψηλά στα σύννεφα, είσαι ανήμπορος.

Μην ξεχνάμε πώς ξεκληρίστηκαν δυο ομαδάρες, η μεγάλη Τορίνο τότε και η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ. Από το αεροπλάνο. Ξέρετε καμία άλλη ομάδα να έχει ξεκληριστεί από πλοίο ή τρένο ή πούλμαν;

Εγώ όταν πήγαινα στο εξωτερικό για να δω από κοντά μεγάλους προπονητές, δεν μπορούσα να κοιμηθώ το προηγούμενο βράδυ.

Και εδώ έχω να κάνω μία πρόταση. Τόσα λεφτά κονομάνε, τόση τεχνολογία έχουν φτιάξει, γιατί δεν δίνουν δυνατότητα να πηδήξει ο κοσμάκης έξω με αλεξίπτωτα; Όχι από πολύ ψηλά που δεν έχει οξυγόνο, αλλά όταν πλησιάζει στη γη το αεροπλάνο. Ένα σύστημα θα τους εκτοξεύει έξω αυτομάτως τη στιγμή που πρέπει, στο ύψος που πρέπει. Τα έξοδα λυπούνται.

Πώς δηλαδή στα πολεμικά αεροπλάνα δίνουν τη δυνατότητα στους πιλότους να σωθούν με το αλεξίπτωτο και όντως σώνονται.

Είναι λέει επιστήμονες αυτοί που φτιάχνουν τα αεροπορικά συστήματα. Να μην πω καμιά βαριά κουβέντα. Εδώ μιλάμε για γελοίες καταστάσεις, δύο πιλότοι κλεισμένοι στο πιλοτήριο, άντε και παθαίνουν καρδιακή προσβολή ή τους πειράζει δηλητηριασμένο φαγητό, τελείωσες ως επιβάτης! Δεν μπορεί να μπει άλλος μέσα από το πλήρωμα.

Και το ακόμα πιο εξοργιστικό, φεύγει ο ένας πιλότος να πάει στην τουαλέτα, μένει ένας μόνο μέσα στο πιλοτήριο κλειδωμένος! Και άμα πάθει καρδιακή προσβολή αυτός τι γίνεται; Ή αν τρελαθεί και κλειδωθεί και δεν ανοίγει την πόρτα; Ή αν είναι τρομοκράτης εκπαιδευμένος χρόνια γι΄ αυτό το σκοπό;

Ξέρετε πόσοι υποψήφιοι τρομοκράτες ή τρελοί υπάρχουν σε όλον τον κόσμο; Εδώ ζώνονται με εκρηκτικά και τινάζουν μία στάση λεωφορείου. Δύσκολο είναι να το παίζουν αθώες περιστερές και να πάνε να εκπαιδευτούν να γίνουν πιλότοι και να προσληφθούν για να ρίξουν κάποια στιγμή ένα αεροπλάνο; Πώς αφήνεις έναν μόνο να είναι κλειδωμένος μέσα στο πιλοτήριο και όλοι οι άλλοι να είναι ανήμποροι να αντιδράσουν;

Αυτός ο πιλότος τώρα που όπως λένε οι πληροφορίες έριξε το αεροπλάνο, ήταν νέος πιλότος. Δηλαδή μπορεί να είχε ένα σχέδιο λιγοστών χρόνων για να κάνει αυτό που έκανε. Το εγκληματικό είναι ότι η εταιρία τον κρατούσε ενώ είχε ψυχολογικά προβλήματα, όπως λένε οι πληροφορίες των γερμανικών Μέσων! Αυτό είναι άνω ποταμών. Δηλαδή παίζεις τη ζωή τόσων ανθρώπων στα ζάρια, μικρών παιδιών, οικογενειών ολόκληρων.

Το σύστημα μπάζει. Και μιλάμε τώρα μόνο για τους πιλότους, δεν εξετάζω καν συντριβές από μηχανικές βλάβες ή καιρικά προβλήματα. Το σύστημα μπάζει. Αδιανόητο να κρέμονται τόσες ζωές μόνο σε δύο πιλότους, για την ακρίβεια έναν πιλότο, αφού ο άλλος κάποια στιγμή θα θέλει να πάει τουαλέτα. Ας βάλουν μια τουαλέτα μέσα στο πιλοτήριο!

Θα έπρεπε να έχουν πρόσβαση στο πιλοτήριο και άλλα μέλη του πληρώματος ώστε να μην μπορεί ένας πιλότος μόνο να κλειδώσει όλους τους άλλους έξω. Είναι αδιέξοδο όμως διότι σωστά μου λέει ο Σινάνογλου, ότι αν είχαν πρόσβαση και άλλοι στο πιλοτήριο, θα μπορούσαν εύκολα να μπαίνουν στο πιλοτήριο τρομοκράτες επιβάτες αιχμαλωτίζοντας μέλη του πληρώματος και αναγκάζοντάς τους να ανοίξουν την πόρτα.

Είναι αδιέξοδο το σύστημα που υπάρχει τώρα, και απορώ πώς ονομάζουνε αυτό το σύστημα ως το πιο ασφαλέστερο μέσο.

Τι άνθρωποι υπάρχουν όμως. Μιλάμε για τον μεγαλύτερο εγκληματία. Έχεις ψυχολογικά προβλήματα και θέλεις να πεθάνεις; Πήγαινε και πέσε από την ταράτσα ενός κτιρίου, κόψε τις φλέβες σου. Γιατί σκοτώνεις άλλους 150; Τους έστειλε αδιάβαστους όλους! Πώς είναι δυνατόν να μην τον έχουν πάρει χαμπάρι οι συνάδελφοί του στην εταιρία; Πώς είναι δυνατόν να μην τον ήξεραν οι δικοί του άνθρωποι; Είναι εξωφρενικό αυτό που έγινε. ''

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Κριτική Αλέφαντου για Εθνική ομάδα:
"Απ'τον Κυριάκο Παπαδόπουλο  μόνο η προβιά του έλειπε!"
"Καλά ρε Μαρκαριάν έχεις τρελλαθεί;Έχεις τον Καρέλη σε αυτό το ματς και δεν τον βάζεις;
Άλλες δυο ώρες να έπαιζε η Εθνική, γκολ δεν έβαζε."

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Αυτόν τον παικταρά να πάρει ο Ολυμπιακός!

''O Ολυμπιακός μπήκε δυνατά αποφασιστικά από την αρχή, πίεσε και ψηλά, είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα ο οποίος όχι μόνο είναι Β΄ Εθνική αλλά έδειξε και προπονητικά ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων. Μόνο που δεν τον έχωσε μέσα στην μικρή περιοχή ο προπονητής του!

Γρήγορα έκανε το 0-2 ο Ολυμπιακός, το τρίτο γκολ ήταν εκπληκτικό του Ντοσεβί, έκανε 2 γκολ ο Ντοσεβί, ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού.

Ο Απόλλωνας δεν απειλούσε καθόλου, καμία σχέση με τον ΠΑΣ στον οποίο κάνει εξαιρετική δουλειά ο Πετράκης και έδωσε ρεσιτάλ τακτικής.

Γενικά πάντως ως Ολυμπιακός δεν πληροί τις προδιαγραφές που θέλουμε οι φίλαθλοί του, παρότι θα πάρει το νταμπλ. Μόνο αν αυτοκτονήσει δεν θα πάρει το νταμπλ φέτος. Αμαρτία να έχει αυτόν τον ανύπαρκτο σέντερ φορ για παράδειγμα που λέγεται Χάρα. Από το πρώτο ματς που τον είδα είπα ότι είναι ανύπαρκτος και το είπα δημόσια. Όχι μόνο δεν βάζει γκολ αλλά δεν έχει και τεχνική, δεν μπορεί καν να σταματήσει την μπάλα! Κάνει κοντρόλ και του φεύγει στα 3 μέτρα.

Και ο Μπενίτες δυσκολεύεται στο γκολ, γενικώς δεν επιτρέπεται να βλέπουμε τον Ολυμπιακό με μπροστινή γραμμή Χάρα-Μπενίτες-Ντοσεβί.

Η καλύτερη μεταγραφή με την οποία μπορεί να ξεκινήσει τη μεταγραφική αντεπίθεση η ομάδα, είναι ο Ροζίτσκι. Αυτός θα κάνει καλύτερους και τους υπόλοιπους στον Ολυμπιακό, τον παρακολουθώ όποτε παίζει, είναι καταπληκτικός. Επειδή μεγάλωσε στην ηλικία, μπορεί να τον αρπάξει ο Ολυμπιακός. Του λείπει τέτοιος παίκτης και χωράει με τον Τσόρι μαζί. Από εκεί και πέρα, πρέπει να βρει ένα σπουδαίο φορ η ομάδα και έναν μεγάλο στόπερ.

Είδα την Μπάγερν, έπαιξε με 3 στόπερ με τη Λεβερκούζεν! Και η Μπάγερν! Μάλιστα επειδή τραυματίστηκε ο Μπενατιά, ο Γκουαρντιόλα έκανε εσωτερική αλλαγή τον Αλόνσο και τον έφερε στόπερ.

Με τρεις στόπερ παίζει και η Γιουβέντους και σαρώνει στην Ιταλία, πάει καλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος.

Με 3 στόπερ παίζει και ο Φαν Γκάαλ στη Μάντσεστερ. Όταν τα έλεγα εγώ για τους 3 στόπερ πριν το παίξουν οι μεγάλες ομάδες και πριν το δούμε στο Μουντιάλ από τόσους προπονητές, με έλεγαν στην Ελλάδα αναχρονιστικό.

Η ομάδα που μου αρέσει πιο πολύ απ΄ όλες αυτήν την εποχή είναι η Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι έχει ξαναβρεί τον εαυτό του και κάνει τρομερά πράγματα. Ανεβαίνει και ο Σουάρες, απολαμβάνω να βλέπω την Μπαρτσελόνα.''

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166

Αυτόν τον παικταρά να πάρει ο Ολυμπιακός!

''O Ολυμπιακός μπήκε δυνατά αποφασιστικά από την αρχή, πίεσε και ψηλά, είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα ο οποίος όχι μόνο είναι Β΄ Εθνική αλλά έδειξε και προπονητικά ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων. Μόνο που δεν τον έχωσε μέσα στην μικρή περιοχή ο προπονητής του!

Γρήγορα έκανε το 0-2 ο Ολυμπιακός, το τρίτο γκολ ήταν εκπληκτικό του Ντοσεβί, έκανε 2 γκολ ο Ντοσεβί, ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού.

Ο Απόλλωνας δεν απειλούσε καθόλου, καμία σχέση με τον ΠΑΣ στον οποίο κάνει εξαιρετική δουλειά ο Πετράκης και έδωσε ρεσιτάλ τακτικής.

Γενικά πάντως ως Ολυμπιακός δεν πληροί τις προδιαγραφές που θέλουμε οι φίλαθλοί του, παρότι θα πάρει το νταμπλ. Μόνο αν αυτοκτονήσει δεν θα πάρει το νταμπλ φέτος. Αμαρτία να έχει αυτόν τον ανύπαρκτο σέντερ φορ για παράδειγμα που λέγεται Χάρα. Από το πρώτο ματς που τον είδα είπα ότι είναι ανύπαρκτος και το είπα δημόσια. Όχι μόνο δεν βάζει γκολ αλλά δεν έχει και τεχνική, δεν μπορεί καν να σταματήσει την μπάλα! Κάνει κοντρόλ και του φεύγει στα 3 μέτρα.

Και ο Μπενίτες δυσκολεύεται στο γκολ, γενικώς δεν επιτρέπεται να βλέπουμε τον Ολυμπιακό με μπροστινή γραμμή Χάρα-Μπενίτες-Ντοσεβί.

Η καλύτερη μεταγραφή με την οποία μπορεί να ξεκινήσει τη μεταγραφική αντεπίθεση η ομάδα, είναι ο Ροζίτσκι. Αυτός θα κάνει καλύτερους και τους υπόλοιπους στον Ολυμπιακό, τον παρακολουθώ όποτε παίζει, είναι καταπληκτικός. Επειδή μεγάλωσε στην ηλικία, μπορεί να τον αρπάξει ο Ολυμπιακός. Του λείπει τέτοιος παίκτης και χωράει με τον Τσόρι μαζί. Από εκεί και πέρα, πρέπει να βρει ένα σπουδαίο φορ η ομάδα και έναν μεγάλο στόπερ.

Είδα την Μπάγερν, έπαιξε με 3 στόπερ με τη Λεβερκούζεν! Και η Μπάγερν! Μάλιστα επειδή τραυματίστηκε ο Μπενατιά, ο Γκουαρντιόλα έκανε εσωτερική αλλαγή τον Αλόνσο και τον έφερε στόπερ.

Με τρεις στόπερ παίζει και η Γιουβέντους και σαρώνει στην Ιταλία, πάει καλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος.

Με 3 στόπερ παίζει και ο Φαν Γκάαλ στη Μάντσεστερ. Όταν τα έλεγα εγώ για τους 3 στόπερ πριν το παίξουν οι μεγάλες ομάδες και πριν το δούμε στο Μουντιάλ από τόσους προπονητές, με έλεγαν στην Ελλάδα αναχρονιστικό.

Η ομάδα που μου αρέσει πιο πολύ απ΄ όλες αυτήν την εποχή είναι η Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι έχει ξαναβρεί τον εαυτό του και κάνει τρομερά πράγματα. Ανεβαίνει και ο Σουάρες, απολαμβάνω να βλέπω την Μπαρτσελόνα.''
κυριοι, η παρι ειναι απο σημερα στα ημιτελικα του chamions league  :2funny:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
ακου που σου λεω καηκε η μπρτσα απο σημερα  :grin:
Ο Αλεφαντος θελει εδω και χρονια Τελικο Μπαρτσα εναντιον Ρεαλ! Αλλα τετοιο τελικο δεν βλεπουμε! :grin:
Τεσπα , θα δουμε.Εγω παντως πιστευω οτι θα περασει η Μπαρτσα.Ο Ενρικε δειχνει να προσεχει την αμυνα.Δεν το ειχε η Μπαρτσα αυτο με τους 2 προηγουμενους προπονητες.Φετος ειναι και σε καλυτερη κατασταση ο Μεσι.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Ο Αλεφαντος θελει εδω και χρονια Τελικο Μπαρτσα εναντιον Ρεαλ! Αλλα τετοιο τελικο δεν βλεπουμε! :grin:
Τεσπα , θα δουμε.Εγω παντως πιστευω οτι θα περασει η Μπαρτσα.Ο Ενρικε δειχνει να προσεχει την αμυνα.Δεν το ειχε η Μπαρτσα αυτο με τους 2 προηγουμενους προπονητες.Φετος ειναι και σε καλυτερη κατασταση ο Μεσι.
η λογικη λεει μπαρτσα, απλα εγω λεω οτι η παρι φαινεται απο τα ματσ με την τσελσι οτι εχει αστρο, θυμισου την τσελσι του 2012 συν το οτι εμενα ο ενρικε δε μου γεμιζει το ματι

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
η λογικη λεει μπαρτσα, απλα εγω λεω οτι η παρι φαινεται απο τα ματσ με την τσελσι οτι εχει αστρο, θυμισου την τσελσι του 2012 συν το οτι εμενα ο ενρικε δε μου γεμιζει το ματι
Σιγουρα ο Ενρικε πρεπει ακομα να αποδειξει πολλα!!! Αλλα και ο Λοραν Μπλαν δεν ειναι οτι καλυτερο!!! Ενταξει το 2012 ο Ντι Ματεο ηταν κωλοφαρδος!!! Ειδικα στον τελικο με την Μπαγερν! Για αουτσαιντερ βλεπω πιο πολυ την Γιουβεντους! Τεσπα , θα δουμε τα πρωτα ματς και θα βγαλουμε πιο ασφαλη συμπερασματα! Μετα Χριστον Προφητες! :grin:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Σιγουρα ο Ενρικε πρεπει ακομα να αποδειξει πολλα!!! Αλλα και ο Λοραν Μπλαν δεν ειναι οτι καλυτερο!!! Ενταξει το 2012 ο Ντι Ματεο ηταν κωλοφαρδος!!! Ειδικα στον τελικο με την Μπαγερν! Για αουτσαιντερ βλεπω πιο πολυ την Γιουβεντους! Τεσπα , θα δουμε τα πρωτα ματς και θα βγαλουμε πιο ασφαλη συμπερασματα! Μετα Χριστον Προφητες! :grin:
αμα φτασει η γιουβεντους τελικο, που δε το βλεπω, θα ειναι καταντια για το cl. o mplan ειναι ψιλοκαλος σιγουρα καλυτερος του ενρικε. νομιζω παλιοτερα ειχε παρει και πρωταθλημα με την μπορντω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σιγουρα ο Ενρικε πρεπει ακομα να αποδειξει πολλα!!! Αλλα και ο Λοραν Μπλαν δεν ειναι οτι καλυτερο!!! Ενταξει το 2012 ο Ντι Ματεο ηταν κωλοφαρδος!!!

Κατά τον Κούντερα, η έλλειψη ελέγχου αποτελεί απαίτηση του καιρού μας. Κάποτε γοητευόμαστε από το συγκρατημένο χαμόγελο της Μόνα Λίζα. Πλέον, καθώς η κοινωνία οργανώνεται και μάς περιορίζει όλο και περισσότερο, αναζητούμε την ελευθερία στην έλλειψη ελέγχου, την έκσταση στο αυτιστικό καταχτύπι τού ροκ, την οικειότητα στο ασυγκράτητο γέλιο, την ηδονή στην προσομοίωση του βιασμού μιλώντας στον εραστή μας βρώμικα.

Γιατί όμως συνήθως συναντάμε 3 θαυμαστικά κι όχι 2; Γιατί δεν περάσαμε ποτέ από την εποχή των 2 θαυμαστικών;

Ο αριθμός τρία άρχισε να με απασχολεί όταν διάβασα τη «Μεταμόρφωση» του Κάφκα, όπου φαινομενικά υπήρχε ένας συνεχές παιχνίδι με αυτόν τον αριθμό. Έχουμε ακόμη την Αγία Τριάδα (Πατήρ, Υιός, Άγιο Πνεύμα), τα τρία μετάλλια στα σπορ, τρεις νότες στη συγχορδία, καλλιτεχνικά έργα σε τριλογίες, τρία βασικά ένστικτα και πάρ’ τα τρία μου.

Για κάποιο λόγο, φαίνεται ότι, για τον ανθρώπινο εγκέφαλο, ο αριθμός τρία εκφράζει κάτι περίπλοκο που είναι όμως περήφανα ολοκληρωμένο. Αντίθετα, ο αριθμός δύο μάλλον στηρίζεται στην ένωση δυο μονάδων για να τα βγάλουν πέρα με τις δυσκολίες: εκφράζει μια αναγκαιότητα. Δικομματισμός εξουσίας για να έχουμε την ελάχιστη πρόφαση δημοκρατίας, γάμος δύο ατόμων (στο δυτικό κόσμο) για να τα βγάλουμε πέρα με τις κοινωνικές μας υποχρεώσεις, την ανατροφή των παιδιών και τα κληρονομικά. Δυο άτομα μίνιμουμ για να σταθεί μια startup company. O αριθμός δύο συμπληρώνει τις αδυναμίες τού ενός. Σαν οι κακοί θεοί να χωρίσαν τη μονάδα και τώρα ψάχνει το άλλο της μισό, όπως θα έλεγε και ο Αριστοφάνης.

Έτσι λοιπόν, το δύο εκφράζει μίζερη αναγκαιότητα, ενώ το τρία δηλώνει το περήφανο όλο.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
αμα φτασει η γιουβεντους τελικο, που δε το βλεπω, θα ειναι καταντια για το cl. o mplan ειναι ψιλοκαλος σιγουρα καλυτερος του ενρικε. νομιζω παλιοτερα ειχε παρει και πρωταθλημα με την μπορντω
Δεν ειπα οτι ο ανθρωπος ειναι για πεταμα! :rockon: Ισως να εχει παρει και πρωταθλημα.Δεν το θυμαμαι αυτο.Με την Γαλλια δεν εκανε παντως κατι.Μονο που τον βλεπεις φυσιογνωμικα δεν σε εμπνεει!
Αρκετες φορες , οι ομαδες απο τις οποιες εχασε και αποκλειστηκε ο Ολυμπιακος , εν συνεχεια πηραν το Τσαμπιονς Λιγκ η το Γιουροπα! :rockon: Ξερω ακουγεται λιγο σαν θεωρια συνομοσιας! :grin:
π.χ. Η Λιβερπουλ το 2005! Φετος αποκλειστηκε απο τη Γιουβεντους! :rockon:
Και μενα η φετινη και γενικα των τελευταιων ετων Γιουβεντους δεν μου αρεσει! Παλια ομως ημουν φαν της Γιουβεντους! Στα μεσα και τελη της δεκαετιας του 90 και στις αρχες του 2000.Τοτε που ειχε Ζινταν , Ντεσαμπς , Ντελ Πιερο , Φεραρα , Ινζαγκι , Νεντβεντ , Φαν ντερ Σαρ , Περουτζι , Ντι Βαιο κτλ.... Δεν τους θυμαμαι ολους!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Γιατί όμως συνήθως συναντάμε 3 θαυμαστικά κι όχι 2; Γιατί δεν περάσαμε ποτέ από την εποχή των 2 θαυμαστικών;

Ο αριθμός τρία άρχισε να με απασχολεί όταν διάβασα τη «Μεταμόρφωση» του Κάφκα, όπου φαινομενικά υπήρχε ένας συνεχές παιχνίδι με αυτόν τον αριθμό. Έχουμε ακόμη την Αγία Τριάδα (Πατήρ, Υιός, Άγιο Πνεύμα), τα τρία μετάλλια στα σπορ, τρεις νότες στη συγχορδία, καλλιτεχνικά έργα σε τριλογίες, τρία βασικά ένστικτα και πάρ’ τα τρία μου.

Για κάποιο λόγο, φαίνεται ότι, για τον ανθρώπινο εγκέφαλο, ο αριθμός τρία εκφράζει κάτι περίπλοκο που είναι όμως περήφανα ολοκληρωμένο. Αντίθετα, ο αριθμός δύο μάλλον στηρίζεται στην ένωση δυο μονάδων για να τα βγάλουν πέρα με τις δυσκολίες: εκφράζει μια αναγκαιότητα. Δικομματισμός εξουσίας για να έχουμε την ελάχιστη πρόφαση δημοκρατίας, γάμος δύο ατόμων (στο δυτικό κόσμο) για να τα βγάλουμε πέρα με τις κοινωνικές μας υποχρεώσεις, την ανατροφή των παιδιών και τα κληρονομικά. Δυο άτομα μίνιμουμ για να σταθεί μια startup company. O αριθμός δύο συμπληρώνει τις αδυναμίες τού ενός. Σαν οι κακοί θεοί να χωρίσαν τη μονάδα και τώρα ψάχνει το άλλο της μισό, όπως θα έλεγε και ο Αριστοφάνης.

Έτσι λοιπόν, το δύο εκφράζει μίζερη αναγκαιότητα, ενώ το τρία δηλώνει το περήφανο όλο.
Μην γραφεις μαλακιες στο θρυλικο θρεντακι για τον μεγαλυτερο Ελληνα Προπονητη!!! Στο θρεντακι για τον Νικο Αλεφαντο!
Αυτα να τα γραφεις στο θρεντακι για τον Σαμαρα!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom