Νέα

Νικολέττα Ράλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τουλαχιστον τωρα στο dancing ειχε την ευκαιρια να αποχαιρετησει το κοινο της
που δεν καταφερε να κανει στο star λογω της απεργειας

αφου δεν την σηκωνει με τιποτα η τηλεοραση τι προσπαθει ακομα απορω  :think:

SPAWN

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αντι να την πουν μοντελο την λεγαν παρουσιαστρια χωρις να παρουσιαζει τιποτα - τι γινεται στην tv στρατηγος εν αποστρατεια μια ζωη στρατηγος

Επισκέπτης
Τι να το κανεις ρε τυπε αμα καταληξεις πουτανιαρης σαν τον Μπουρουση  :sunglasses:

Ο Μπουρούσης ήταν ανέκαθεν πουτανιάρης...μπορεί να γράφει και εδώ μέσα με κανένα ψευδώνυμο !!,  γι'αυτό και η Νικολέτα όταν τον πήρε γραμμή του έδωσε φύσημα  ;) ...όχι ότι δεν θα του είχε γαμηθεί κι'αυτή ποτέ,βέβαια !!

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
...όχι ότι δεν θα του είχε γαμηθεί κι'αυτή ποτέ,βέβαια !!
Απ'όσο ξέρω τραβιότανε με τον Μπουλά ένα διάστημα..τους είχε σερβίρει σε ένα μαγαζί μια φίλη μου,πριν πολύυυυ καιρό όμως,δε πρέπει να ήτανε με αυτόνα που λέτε τότε. Ξενερώσατε αρκετά τώρα;  :headbang: Αν και ο Μπουλάς είναι και γαμώ τα τυπάκια,είχαμε μιλήσει μια φορά στη Μητρόπολη πριν 3 χρόνια,είχα βγάλει βόλτα το σκύλο και είχε τρελαθεί και τον χάιδευε :cheesy:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Απ'όσο ξέρω τραβιότανε με τον Μπουλά ένα διάστημα..τους είχε σερβίρει σε ένα μαγαζί μια φίλη μου,πριν πολύυυυ καιρό όμως,δε πρέπει να ήτανε με αυτόνα που λέτε τότε. Ξενερώσατε αρκετά τώρα;  :headbang: Αν και ο Μπουλάς είναι και γαμώ τα τυπάκια,είχαμε μιλήσει μια φορά στη Μητρόπολη πριν 3 χρόνια,είχα βγάλει βόλτα το σκύλο και είχε τρελαθεί και τον χάιδευε :cheesy:
Μητρόπολη :huh:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
αφου δεν την σηκωνει με τιποτα η τηλεοραση τι προσπαθει ακομα απορω  :think:

δεν εχεις δικιο.τον ρολο της χαζης στα σκερτσακια/σφηνακια,μια χαρα τον επαιζε.της ταιριαζε πολυ,ειχε μπει στο πετσι του ρολου  ;)

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τρελες βυζαρες το Νικολετακι.
Θεωρω οτι θα μπορουσε ανετα να ειναι πανελιστρια σε καμια εκπομπη και να μας δειχνει τον εσωτερικο της κοσμο :tits2:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Τρελες βυζαρες το Νικολετακι.
Θεωρω οτι θα μπορουσε ανετα να ειναι πανελιστρια σε καμια εκπομπη και να μας δειχνει τον εσωτερικο της κοσμο :tits2:

....εγω παλι λεω οτι ετσι και γυριζε καμια τσοντα θα χε αφησει το μπαζο την αλεξανδρατου να παιζει μονη της με τις σαμπανιες  ;)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Θεσσαλονίκη,κέντρο.Μητροπόλεως με Βογατσικού.Ήταν παρέα με Ζουγα και άλλους.Κουρούμπελο ο Μπουλάς,ανέβαιναν από παραλία,θα τα είχαν πιεί σε κανα μαγαζί.Μόρτης πάντως,οδηγούσε και 997 S Cabrio τότε(τον είχα πετύχει και Τσιμισκή άλλη μέρα με το car).Εντάξει δεν ακούγεται και εξωπραγματικό να έσμπρωχνε τέτοιο μωρό σαν τη Ράλλη αλλά όσο να'ναι σε ξενερώνει κάπως η ιδέα..

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Θεσσαλονίκη,κέντρο.Μητροπόλεως με Βογατσικού.Ήταν παρέα με Ζουγα και άλλους.Κουρούμπελο ο Μπουλάς,ανέβαιναν από παραλία,θα τα είχαν πιεί σε κανα μαγαζί.Μόρτης πάντως,οδηγούσε και 997 S Cabrio τότε(τον είχα πετύχει και Τσιμισκή άλλη μέρα με το car).Εντάξει δεν ακούγεται και εξωπραγματικό να έσμπρωχνε τέτοιο μωρό σαν τη Ράλλη αλλά όσο να'ναι σε ξενερώνει κάπως η ιδέα..

αριστερος κι'αυτος,ε; εναντια στα μονοπωλια και τον καπιταλισμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
....εγω παλι λεω οτι ετσι και γυριζε καμια τσοντα θα χε αφησει το μπαζο την αλεξανδρατου να παιζει μονη της με τις σαμπανιες  ;)

Άμα γαμιόταν σε τσόντες αυτή-που τέτοια τύχη- θα έκανε διεθνή καριέρα..δεν θα έμενε Ελλάδα !!
Και η πλάκα είναι ότι η Νικολέτα φαίνεται να το κατέχει καλά το σπορ του sex !!                      Μόνο που τη φαντάζομαι να γαμιέται απ'τον κώλο,να βογκάει και να τη χύνουν στα μούτρα τρελαίνομαι !!

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Άμα γαμιόταν σε τσόντες αυτή-που τέτοια τύχη- θα έκανε διεθνή καριέρα..δεν θα έμενε Ελλάδα !!
Και η πλάκα είναι ότι η Νικολέτα φαίνεται να το κατέχει καλά το σπορ του sex !!                       Μόνο που τη φαντάζομαι να γαμιέται απ'τον κώλο,να βογκάει και να τη χύνουν στα μούτρα τρελαίνομαι !!
Είναι για τρελά γούστα και έχει και τσιμπουκόχειλα για σπέσιαλ περιποίηση :pipa2:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν νομίζω να κάνει καλά γαμήσια...Μακάρι,αλλά δεν το νομίζω...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

:crazy: :crazy: :crazy:

Τελικα ολοι εχουμε ελπιδα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Από την εμπειρία μου πιστεύω ότι πρέπει να παίρνει ωραίες πίπες και να βογκάει πολύ την ώρα του sex !! Παίζει να δίνει και κώλο !  Γενικώς πρέπει να το κατέχει καλά το σπορ του sex...

Πάντως είναι γεγονός ότι δεν έχει ταλέντο,ούτε για ηθοποιός,ούτε για παρουσιάστρια,ούτε για χορό !
Γι'αυτό και πιστεύω ότι πρέπει να το γυρίσει στις τσόντες...εκεί θα αφήσει εποχή !!!
Νικολέτα,αν με διαβάζεις σκέψου το καλά !!

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Και η πλάκα είναι ότι η Νικολέτα φαίνεται να το κατέχει καλά το σπορ του sex !!                       Μόνο που τη φαντάζομαι να γαμιέται απ'τον κώλο,να βογκάει και να τη χύνουν στα μούτρα τρελαίνομαι !!
:kissass2:

Ναι Νικολέτα σκέψου το σοβαρά! 'Ετσι κι αλλιώς γουστάρεις πολύ τον πούτσο και το βλέπουμε όλοι μας. Είσαι μια έκφυλη μουνάρα για διεθνή καριέρα, ψάξτο...21st sex, bangbros, naughtyamerica θα σου δώσουν τα πάντα...Επίσης, η μεγαλύτερη πορνοστάρ στον κόσμο Μαρίνα Χατζή που ακούει και στο όνομα Sasha Grey και αυτή Ελληνίδα είναι, οπότε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom