troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.623
- Πόντοι
- 5.506
261 πμ θειο συνολο :S :S :S :S :S46 μέλη και 215 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.![]()
![]()
261 πμ θειο συνολο :S :S :S :S :S46 μέλη και 215 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.![]()
![]()
ο θειο ειναι αρχηγος του εφμπιαι....θα του κλασουν τον πεορε θα σας πιασει η αμεση δραση , εχει κανει μηνυση κατα αγνωστων η Ραλλη . θα μας μπουζουριασουν ολους και πρωτα τον Eraser![]()
![]()
![]()
το μαθα τυπε......επεσε καρφωτη κ τον βρηκαν στην υπογα του ποδολαγνου..... :-(Παιδια ασχημα νεα...απο οτι φαινεται η Διωξη μας διαβαζει γιατι εμαθα οτι πριν απο λιγο μπουζουριασανε τον τυπο Νασο και κατασχεσαν τον υπολογιστη του και κατι απλυτα βρακια που ειχε.
Μοναδικη μας πλεον ελπιδα ο τυπος Eraser.... :S :S :S
το μαθα τυπε......επεσε καρφωτη κ τον βρηκαν στην υπογα του ποδολαγνου..... :-(
δεν ειχε πληρωσει τα τελη και την ασφαλεια για το τρικυκλο :-(το μαθα τυπε......επεσε καρφωτη κ τον βρηκαν στην υπογα του ποδολαγνου..... :-(
Αμα μπει μπουζου μπορει ν αλλαξει γουστα τυπε.... :S :S :SΤυπε εχω τυψεις...λεω να ανοιξουμε τραπεζικο λογαριασμο και να καταθετουν οι μπουρδελιαρηδες 10 ευρω εκαστος ωστε να μπορει να πηδαει στο Μεταξι οποτε παιρνει αδεια απο τη στενη. :S :S :S
φαι θα του πηγαινω εγω :S :S :SΤυπε εχω τυψεις...λεω να ανοιξουμε τραπεζικο λογαριασμο και να καταθετουν οι μπουρδελιαρηδες 10 ευρω εκαστος ωστε να μπορει να πηδαει στο Μεταξι οποτε παιρνει αδεια απο τη στενη. :S :S :S
Αμα μπει μπουζου μπορει ν αλλαξει γουστα τυπε.... :S :S :S
φαι θα του πηγαινω εγω :S :S :S
Αμα ειναι ετσι τυπε να μας μπουζουριασουν και εμας... :S :S :S
Αμα ειναι ετσι τυπε να μας μπουζουριασουν και εμας... :S :S :S
φαι θα του πηγαινω εγω :S :S :S
νηστικοι θα μενουμε ρε τυπε..πιστευεις μπορει να αντεξει και να μην καταβροχθισει το γευμα μας στην διαδρομηΑμα ειναι ετσι τυπε να μας μπουζουριασουν και εμας... :S :S :S
ρε θα σας πιασει η αμεση δραση , εχει κανει μηνυση κατα αγνωστων η Ραλλη . θα μας μπουζουριασουν ολους και πρωτα τον Eraser![]()
![]()
![]()