Επισκέπτης
Δε νομίζω κανείς να περίμενε τη Νομικού να μπλέξει με κανένα φτωχό.Απλά η Νομικού και ή κάθε Νομικού που στην ουσία "πουλάει" την πραμάτια της για να βρει καλό (πλούσιο) γαμπρό επί της ουσίας δε διαφέρει από μια πουτάνα.Και οι 2 το ίδιο πουλάνε.Απλά σε διαφορετική τιμή και σε διαφορετικό πελατολόγιο.Ε και όταν κάτι τέτοιες γυναίκες (μη πιαστείς από τη Νομικού,γενικά μιλάω) το παίζουν και φεμινίστριες και κατά του σεξισμού προκαλούν γέλια.Όταν ψάχνεις να βρεις κάποιον που βγάζει τα 10πλασια από σένα γιατί οι άντρες πρέπει να τα σκάνε και όταν πετάς κώλους,βύζους για να κάνεις καριέρα δεν έχεις καμία δουλειά να μιλάς για αυτά τα πράγματα.Είναι σαν και αυτό το σκηνικό που έγινε πριν κάτι μήνες με έναν δικηγόρο που έγραψε κάτι στο fb για χοντρές και το έκαναν θέμα μέχρι στα κανάλια και βγήκε να του την πει η Καινούριου που είναι ο ορισμός της ματαιοδοξίας,που ότι έχει πάνω της είναι πλαστικό.
Το περί αντρισμού.Γιατί να μην το δεχτεί ένας άντρας;Ισότητα δεν υπάρχει;Στην περίπτωση του άντρα δηλαδή είναι προικοθυρία ενώ στη γυναίκας είναι φυσιολογικό;Και στην τελική έχει διαφορά το μου αρέσει ένας άνθρωπος που τυχαίνει να έχει μια οικονομική επιφάνεια από το μου αρέσουν μόνο άνθρωποι που έχουν οικονομική επιφάνεια.
Μην το ψαχνεις τυπε στα μικρα μυαλα καποιων αντρισμος=λεφτα και κοινωνικη θεση....εδω μαθαμε οτι ολες αυτες οι γλαστρες που κυνηγανε με το δικανο τον καθε πλουσιο το κανουν για γονιδιακους λογους!
Θεοποιησαμε τωρα κατι μουνια τυπου Ραλλη που εκει εξω κυκλοφορουν απειρα καλυτερα μουνια που δεν εκδιδονται και μπορεις να πεις και μια κουβεντα μαζι τους χωρις να καραφλιασεις και να καψεις τα μισα σου εγκεφαλικα κυτταρα.