ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
δεν γνωριζω αν ειναι αυτη πραγματικα. την βρηκα στο ιντερνετ
θα φας σβησιμο και εσυ .....
δεν γνωριζω αν ειναι αυτη πραγματικα. την βρηκα στο ιντερνετ
τωωωρα...
Ποιά Μαιρούλα?Μάλιστα...και έτσι σβήνει και αυτηνής σιγά-σιγά ο μύθος. Το μόνο που παραμένει υπό έρευνα είναι αν το έχει εντελώς ξυρισμένο ή όχι. Πάντως η Μαιρούλα που την πάτησε από δικιά της γκάφα, καθώς η ίδια πόσταρε το βίντεο στο Youtube και την βιντεοσκοπούσε ο πατέρας της, το χειρίστηκε καλά, καθώς με εξώδικα απείλησε τους πάντες και δεν κυκλοφόρησε τίποτα. Αυτή εδώ δεν μιλάει καθόλου, κάτι παίζεται μάλλον, αντιζηλία του πρώην ίσως ?
Ποια είναι η Μαιρούλα τυπε;;Μάλιστα...και έτσι σβήνει και αυτηνής σιγά-σιγά ο μύθος. Το μόνο που παραμένει υπό έρευνα είναι αν το έχει εντελώς ξυρισμένο ή όχι. Πάντως η Μαιρούλα που την πάτησε από δικιά της γκάφα, καθώς η ίδια πόσταρε το βίντεο στο Youtube και την βιντεοσκοπούσε ο πατέρας της, το χειρίστηκε καλά, καθώς με εξώδικα απείλησε τους πάντες και δεν κυκλοφόρησε τίποτα. Αυτή εδώ δεν μιλάει καθόλου, κάτι παίζεται μάλλον, αντιζηλία του πρώην ίσως ?
Την πρωτη απο πανω με το υδατογραφημα youweeklyΑυτή που φαίνονται κάτι πόδια στον καθρέφτη λες;
Έχω ανοιξει το Link με 3 διαφορετικους browsers και δεν μπορώ να "δω" τη φωτό,μόνο μια μικρογραφία της.
Μας έλειψες καύλα μου! Παλιά αλλά "ανεβαστική" φωτό...
https://[URL unfurl="true"]www.patrasevents.gr/imgsrv/f/586x/2236844.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Παραμένει από τις πιο μεγάλες καύλες που έχουμε γνωρίσει μέσω της τηλεόρασης!
Μάλιστα...και έτσι σβήνει και αυτηνής σιγά-σιγά ο μύθος. Το μόνο που παραμένει υπό έρευνα είναι αν το έχει εντελώς ξυρισμένο ή όχι. Πάντως η Μαιρούλα που την πάτησε από δικιά της γκάφα, καθώς η ίδια πόσταρε το βίντεο στο Youtube και την βιντεοσκοπούσε ο πατέρας της, το χειρίστηκε καλά, καθώς με εξώδικα απείλησε τους πάντες και δεν κυκλοφόρησε τίποτα. Αυτή εδώ δεν μιλάει καθόλου, κάτι παίζεται μάλλον, αντιζηλία του πρώην ίσως ?
Ποια Μαιρουλα λες?
Θέλω να της χύσω την ελίτσα στη μασχάλη, να κάνει λιμνούλες!!!Παραμένει από τις πιο μεγάλες καύλες που έχουμε γνωρίσει μέσω της τηλεόρασης!
Πάντως η Μαιρούλα που την πάτησε από δικιά της γκάφα, καθώς η ίδια πόσταρε το βίντεο στο Youtube και την βιντεοσκοπούσε ο πατέρας της,
Αρχίδια, απλά πρόλαβε και το έσβησε την ίδια μέρα. Φαινόταν βυζί για ένα δευτερόλεπτο και μετά το ξαναανέβασε κομμένο. Αυτό που δεν κατάλαβε είναι πως κάποιοι προλάβαμε να το κατεβάσουμε.Μάλιστα...και έτσι σβήνει και αυτηνής σιγά-σιγά ο μύθος. Το μόνο που παραμένει υπό έρευνα είναι αν το έχει εντελώς ξυρισμένο ή όχι. Πάντως η Μαιρούλα που την πάτησε από δικιά της γκάφα, καθώς η ίδια πόσταρε το βίντεο στο Youtube και την βιντεοσκοπούσε ο πατέρας της, το χειρίστηκε καλά, καθώς με εξώδικα απείλησε τους πάντες και δεν κυκλοφόρησε τίποτα. Αυτή εδώ δεν μιλάει καθόλου, κάτι παίζεται μάλλον, αντιζηλία του πρώην ίσως ?
Αρχίδια, απλά πρόλαβε και το έσβησε την ίδια μέρα. Φαινόταν βυζί για ένα δευτερόλεπτο και μετά το ξαναανέβασε κομμένο. Αυτό που δεν κατάλαβε είναι πως κάποιοι προλάβαμε να το κατεβάσουμε.
Εχετε σκοπο να το μοιραστείτε με εμας εδω μεσω καποιου link όπως εκανα εγω ας πουμε τοσες μερες με της Ραλλη ή μπα;
Θα ήθελα να ενημερώσω ότι σήμερα το πρωί ξύπνησα με καύλες και πιτσίλισα ξέκωλες φωτο του καυλόμουνου σε slideshow σε χρόνο dt!
https://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2017/05/nikolettaralli10.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μυκονοοοοοος!
Εχετε σκοπο να το μοιραστείτε με εμας εδω μεσω καποιου link όπως εκανα εγω ας πουμε τοσες μερες με της Ραλλη ή μπα;