Νέα

Νικολέττα Ράλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    6,7 KB · Εμφανίσεις: 23

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Αναγνωρίστηκε η αξία της και στην Κινα  :pipa2:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
κατι τέτοιες γκομενες είναι που σε κανουν να εκτιμάς τις πουτανες

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
"Λέγεται ότι η Νικολέτα είναι με έναν κύριο πιο μεγάλο από τον Ιάσονα. Είναι γύρω στα 40 και τον λένε Αλέξανδρο"

λες να την εριξε λεγοντας "γεια σου Νικολεττα, ειμαι ο Αλεξανδρος" τυπε?  :S :think:

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Μου θυμίζει κάτι καριολες συμφοιτητριες μου που πήγαιναν στα χιονισμένα τοπί για να ξεσκιστουν με τους μεσήλικες που τους τα ακουμπούσαν.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.793
Πόντοι
9.931
"Λέγεται ότι η Νικολέτα είναι με έναν κύριο πιο μεγάλο από τον Ιάσονα. Είναι γύρω στα 40 και τον λένε Αλέξανδρο"

λες να την εριξε λεγοντας "γεια σου Νικολεττα, ειμαι ο Αλεξανδρος" τυπε?  :S :think:

Μάλλον η Νικολεττα πηγε στον Αλεξανδρο πεταξε εξω τις βυζαρες :tits2: :tits: και του ειπε "Γέρο πόσα δίνεις το μήνα για να γίνεις χορηγός μου και να με  :fuck1: :pipa1: :pipa2: :pipa3: :fuck2:;;"

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
Μου θυμίζει κάτι καριολες συμφοιτητριες μου που πήγαιναν στα χιονισμένα τοπί για να ξεσκιστουν με τους μεσήλικες που τους τα ακουμπούσαν.

Τοπία ή ταπί;

Ο manasou όπως πάντα μίλησε σοφά

Η μισανθρωπη ανάλυση του ice88 θα είχε στερεες βάσεις αν αφορούσε και τα δυο φυλα και λάμβανε υπόψη την αλληλεπίδραση των δυο ιδιοτελών πόλων, άντρα και γυναίκας

Εμπιστοσύνη δεν υπήρξε ποτέ μακροπρόθεσμα χωρίς δουναι και λαβείν

Η Νικολέτα γυναικάρα και από κοινο γνωστό τουλάχιστον σε παρελθοντικο χρόνο, και πολυ καλή κοπέλα

Τα υπόλοιπα ειναι εμμονικα φοβισμενα κοιταγματα της σκιάς μας, καλλιεργημένα από ενίοτε διασκεδαστικούς πλην σαφέστατα ανισόρροπους τύπους όπως ο μπραμπουσγαμημενος λακης

Όσον αφορα ποστ τύπου, μεγάλη καριολα εχει πάρει ενα σωρό αραβες, οι δημιουργοί τέτοιων ποστ ας αναρωτηθούν εκτος από το πώς ξεκίνησε η μυθομανία τους, τι αντίδραση θα ειχανε αν μια αραβισσα τους προσεφερε πολλά λεφτά για να την γαμησουν: Λογικά θα ξεκουμπώνονταν πριν το τέλος της ερώτησης (δεν το λεω εγώ, το φανταστηκε ένας γνωστός που του το πε ένας άλλος που του το ειπε ο κλπ)

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Λίγο πολύ τύπε, το Bou μικρή διαφορά έχει πλέον από τα πάνελ. Δες λίγο τι γράφεται... Ακούγεται ότι η Ράλλη έχει νέο σύντροφο έχει ανεβάσει ο άλλος πιο πάνω και ο κάτω του σχολιάζει για μεσήλικα χορηγό κ.τ.λ, ωραία λέω κάτσε να δω γιατί κατακρίνουν τόσο πολύ μπαίνω βλέπω ότι τα'χει με έναν ηλικίας 39-40 χρονών. Εμμμμ από που κι'ως που είναι αυτός γέρος χορηγός; Η τύπισσα είναι 34 χρονών δεν είναι ούτε 20 ούτε 25.
Επίσης πιο πριν σχολιάζανε αυτό που είχε πει η ίδια, ότι δεν θέλει να αφήσει τον χρόνο να κυλάει κι'οτι θέλει να κάνει οικογένεια.
Ανεξάρτητα λοιπόν από το αν η τύπισσα ψάχνει να βρεί έναν φραγκάτο, ανεξάρτητα από το αν το ένα ή το άλλο.
Που είναι το κακό;
Δηλαδή όλοι εσείς εδώ πέρα, οι μανάδες σας όταν βρήκαν τους πατεράδες σας, δεν έψαχναν έναν άνθρωπο με μια οικονομική δυνατότητα, δουλευταρά κ.τ.λ? Αυτά είναι και πρότυπα, όλες οι γυναίκες ψάχνουν το Α male. Για την καθεμιά τους αυτό μπορεί να διαφέρει. Για μια μπορεί να'ναι το ματσο αρσενικό, για την άλλη ο δυναμικός επιχειρηματίας.
Είναι η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που το κάνει αυτό η Ράλλη; Δηλαδή εσείς οι ίδιοι αν είσασταν μια γκόμενα μες τα κοινωνικά και ο κύκλος σας αποτελούνταν από επιχειρηματίες και γενικά άτομα με οικονομική δυναντότητα, οι οποίοι σας φλερτάρανε, τι θα κάνατε δηλαδή; Θα κατεβαίνατε σε κάνα ghetto για να βρείτε το φτωχό αγόρι με την αγνή καρδιά για να μην σας κράζει ο κάθε μαλάκας στο bou?
Επίσης κάτι άλλο, πως γίνεται να'ρχεσαι να λες ότι έχει άδικο μια γυναίκα όταν λέει πως θέλει να κάνει οικογένεια και δεν μπορεί να αφήσει τον χρόνο να περνάει. Είναι 34 χρονών. Δεν έχει και πολλά περιθώρια. Καλά κάνει λοιπόν.
Καταλήξατε να συμφωνείτε μερικοί με την Σάσα Σταμάτη και τον Θέμη Γεωργαντά. Ίδιο επίπεδο!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.050
Πόντοι
6.515

όταν γινεις μεσήλικας δεν θα το βρίσκεις και τοσο κακο τυπε  :S

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6

Καταλήξατε να συμφωνείτε μερικοί με την Σάσα Σταμάτη και τον Θέμη Γεωργαντά. Ίδιο επίπεδο!
[/quote]
Ρε εσύ, έχεις πολλά δίκια και σε καταλαβαίνω. Βγάζουν νόημα αυτά που λες (δεν γίνεται να πάρει άντρα από το γκέτο ούτε δημοσιουπαλληλίσκο έτσι είναι η ζωή), αλλά τόση μεγάλη ανάλυση σκέψης γι' αυτό το ξέκωλο? Δεν αξίζει να της αφιερώνεις τόσες γραμμές. Ούτε σ'αυτή ούτε σε καμία αποτυχημένη ηθοποιό-παρουσιάστρια-μοντέλο (ξεκίνησε ως μοντελάκι η Νικολέτα) celebrity που της μοιάζει.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6

Ρε εσύ, έχεις πολλά δίκια και σε καταλαβαίνω. Βγάζουν νόημα αυτά που λες (δεν γίνεται να πάρει άντρα από το γκέτο ούτε δημοσιουπαλληλίσκο έτσι είναι η ζωή), αλλά τόση μεγάλη ανάλυση σκέψης γι' αυτό το ξέκωλο? Δεν αξίζει να της αφιερώνεις τόσες γραμμές. Ούτε σ'αυτή ούτε σε καμία αποτυχημένη ηθοποιό-παρουσιάστρια-μοντέλο (ξεκίνησε ως μοντελάκι η Νικολέτα) celebrity που της μοιάζει.

Έχεις το point σου. Απλά ώρες ώρες δεν αντέχω την βλακεία που βλέπω από δω και από κει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μάλλον η Νικολεττα πηγε στον Αλεξανδρο πεταξε εξω τις βυζαρες :tits2: :tits: και του ειπε "Γέρο πόσα δίνεις το μήνα για να γίνεις χορηγός μου και να με  :fuck1: :pipa1: :pipa2: :pipa3: :fuck2:;;"

35 χρονωνε ειναι η Ραλλη

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Λίγο πολύ τύπε, το Bou μικρή διαφορά έχει πλέον από τα πάνελ. Δες λίγο τι γράφεται... Ακούγεται ότι η Ράλλη έχει νέο σύντροφο έχει ανεβάσει ο άλλος πιο πάνω και ο κάτω του σχολιάζει για μεσήλικα χορηγό κ.τ.λ, ωραία λέω κάτσε να δω γιατί κατακρίνουν τόσο πολύ μπαίνω βλέπω ότι τα'χει με έναν ηλικίας 39-40 χρονών. Εμμμμ από που κι'ως που είναι αυτός γέρος χορηγός; Η τύπισσα είναι 34 χρονών δεν είναι ούτε 20 ούτε 25.
Επίσης πιο πριν σχολιάζανε αυτό που είχε πει η ίδια, ότι δεν θέλει να αφήσει τον χρόνο να κυλάει κι'οτι θέλει να κάνει οικογένεια.
Ανεξάρτητα λοιπόν από το αν η τύπισσα ψάχνει να βρεί έναν φραγκάτο, ανεξάρτητα από το αν το ένα ή το άλλο.
Που είναι το κακό;
Δηλαδή όλοι εσείς εδώ πέρα, οι μανάδες σας όταν βρήκαν τους πατεράδες σας, δεν έψαχναν έναν άνθρωπο με μια οικονομική δυνατότητα, δουλευταρά κ.τ.λ? Αυτά είναι και πρότυπα, όλες οι γυναίκες ψάχνουν το Α male. Για την καθεμιά τους αυτό μπορεί να διαφέρει. Για μια μπορεί να'ναι το ματσο αρσενικό, για την άλλη ο δυναμικός επιχειρηματίας.
Είναι η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που το κάνει αυτό η Ράλλη; Δηλαδή εσείς οι ίδιοι αν είσασταν μια γκόμενα μες τα κοινωνικά και ο κύκλος σας αποτελούνταν από επιχειρηματίες και γενικά άτομα με οικονομική δυναντότητα, οι οποίοι σας φλερτάρανε, τι θα κάνατε δηλαδή; Θα κατεβαίνατε σε κάνα ghetto για να βρείτε το φτωχό αγόρι με την αγνή καρδιά για να μην σας κράζει ο κάθε μαλάκας στο bou?
Επίσης κάτι άλλο, πως γίνεται να'ρχεσαι να λες ότι έχει άδικο μια γυναίκα όταν λέει πως θέλει να κάνει οικογένεια και δεν μπορεί να αφήσει τον χρόνο να περνάει. Είναι 34 χρονών. Δεν έχει και πολλά περιθώρια. Καλά κάνει λοιπόν.
Πολυ νωρις το σκεφτηκε σε αυτη την ηλικια..
Οσον αφορα τις παλαιοτερες γενιες'παντρευοντουσαν σε νεοτερες ηλικιες,ειxαν προικα κ' δεν ειxαν γραψει απειρα xιλιομετρα τα κοντερ.. Ενω σημερα συμβαινει το αντιστροφο..Εxουν κ' παραλογες απαιτησεις''

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom