You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νικολέττα Ράλλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μαζι με το IQΓύρω στο 1.80 πρέπει να είναι αυτή ε;
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ουτε η Τζουλια Αλεξανδρατου η πορνοσταρ δεν επιανε τοσα,αν και μερικοι μετα τους μαυρους την ειχαν σιχαθει.Ποσα θα εδεινες τυπε?
εδω παιζουν μεγαλα πορτοφολια εχουν πεσει και προσφορες για 5.000
οποτε πρεπει να ανεβεις παραπανω
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ουτε η Τζουλια Αλεξανδρατου η πορνοσταρ δεν επιανε τοσα,αν και μερικοι μετα τους μαυρους την ειχαν σιχαθει.
εγώ δεν είμαιι ούτε βίζιτα ούτε πορνοστάρ όμως, στη τύχη λένε ποσά για να περνάει η ώρα
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Περιττη η επισημανση,δε το ειπα για σενα.Αν και ειναι δελεαστικο αυτο το ενδεχομενο ως επιθυμια.εγώ δεν είμαιι ούτε βίζιτα ούτε πορνοστάρ όμως, στη τύχη λένε ποσά για να περνάει η ώρα
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Περιττη η επισημανση,δε το ειπα για σενα.Αν και ειναι δελεαστικο αυτο το ενδεχομενο ως επιθυμια.
πως περιττή βρε άνθρωπε?
λες τέτοια ποσά δεν έπιανε ούτε η Τζούλια και σου εξηγώ πως ούτε εγώ τα πιάνω
τώρα αν μας ενημέρωσες για το κασέ της Τζούλιας συγκριτικά με το ανύπαρκτο το δικό μου, έτσι στο άκυρο, οκ τι να σου πω...
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Το ιδιο πραγμα λεμε,πετανε διαφοροι ποσα κουβεντα να γινεται.πως περιττή βρε άνθρωπε?
τώρα αν μας ενημέρωσες για το κασέ της Τζούλιας συγκριτικά με το ανύπαρκτο το δικό μου, έτσι στο άκυρο, οκ τι να σου πω...
Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Μαριαννα τα 5 χιλιαρικα η αληθεια ειναι πως δεν πιστευω οτι τα αξιζει καμια. Παρολα αυτα αν αλλαξεις γνωμη pm
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
εγώ δεν είμαιι ούτε βίζιτα ούτε πορνοστάρ όμως
Κριμα και για τα 2... :S :S :S
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
πως περιττή βρε άνθρωπε?
Πριν λίγες μέρες είπες ότι είσαι αυτοσυντήρητη. Πώς τα καταφέρνεις; Τα Αγγλικά σου είναι μέτρια απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, άρα για ιδιαίτερα σε παιδιά δεν κάνεις. Επίσης, φρονώ ότι είσαι νυμφομανής, γεγονός που ενισχύει την κρίση μου ότι δεν κάνεις για ιδιαίτερα. Όσο αφορά τη φωτογραφία, άντε και φωτογράφισες 1-2 ξέκωλα 2 φορές στη ζωή σου. Από πού βγάζεις λεφτά και είσαι αυτοσυντήρητη;;;
Από καμιά βίζιτα μήπως;;
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Πριν λίγες μέρες είπες ότι είσαι αυτοσυντήρητη. Πώς τα καταφέρνεις; Τα Αγγλικά σου είναι μέτρια απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, άρα για ιδιαίτερα σε παιδιά δεν κάνεις. Επίσης, φρονώ ότι είσαι νυμφομανής, γεγονός που ενισχύει την κρίση μου ότι δεν κάνεις για ιδιαίτερα. Όσο αφορά τη φωτογραφία, άντε και φωτογράφισες 1-2 ξέκωλα 2 φορές στη ζωή σου. Από πού βγάζεις λεφτά και είσαι αυτοσυντήρητη;;;
Από καμιά βίζιτα μήπως;;
Τυπε την στρίμωξες τωρα. :S :S :S
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Από καμιά βίζιτα μήπως;;
Εσένα τί σε ενδιαφέρει ρε τύπε; Εσύ δεν έχεις πει ότι δεν πας με βίζιτες;
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Από καμιά βίζιτα μήπως;;
γιού χάβ μι ολ φίγκιουρντ άουτ
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Από καμιά βίζιτα μήπως;;
Μπορεί να βρήκε χορηγό - αγαπούλη. Λογαριασμό θα σου δώσει;
Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Μπορει να δουλευει αρτοποιος/πωλητρια/ταμιας σε τραπεζα/υπαλληλος γραφειου. Τι μας νοιαζει;
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Ρε τύποι λογαριασμό θα σας δώσει πως τα βγάζει πέρα;
Εδώ ο Μπαρούφας είχε δηλώσει ότι δεν είχε χρειαστεί να περιμένει σε ουρά ΑΤΜ διότι ήτο λιτοδίαιτος και αυτός και η σύζυγός του! Η Μαριάννα σας ένοιαξε;
Υποθέτω πως εδώ ισχύει απόλυτα το "Κράζεις; Θαυμάζεις!"
Γι αυτό το συνεχίζει κι αυτή, καλή είναι.
Εδώ ο Μπαρούφας είχε δηλώσει ότι δεν είχε χρειαστεί να περιμένει σε ουρά ΑΤΜ διότι ήτο λιτοδίαιτος και αυτός και η σύζυγός του! Η Μαριάννα σας ένοιαξε;
Υποθέτω πως εδώ ισχύει απόλυτα το "Κράζεις; Θαυμάζεις!"
Γι αυτό το συνεχίζει κι αυτή, καλή είναι.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Είναι τράστ φάντ κίντ και σόσιαλαϊτγιού χάβ μι ολ φίγκιουρντ άουτ
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
Aλλη περιπτωση η τζουλια που το κανε συστηματικα και την ειχε παρει ολοκληρη εκλογικη περιφερεια και αλλη αυτη
προσφορα και ζητηση
εδω η Mariannastopoulou εχει μεγαλη ζητηση και υπαρχουν ος γνωστον μεγαλοι απλες εδω περα με χοντρα πορτοφολια
αν πλειοδοτησουν φτανει και τις 7.000
storage wars
προσφορα και ζητηση
εδω η Mariannastopoulou εχει μεγαλη ζητηση και υπαρχουν ος γνωστον μεγαλοι απλες εδω περα με χοντρα πορτοφολια
αν πλειοδοτησουν φτανει και τις 7.000
storage wars
Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Sorry αλλα κανενας δεν εγινε πλουσιος με μεγαλο πορτοφολι δινοντας 7000 για την Μαριαννα.
Επιπροσθετως αυτοι που θα μπορουσαν οντως να διαθεσουν 7000 για μια κοπελα δεν χρειαζεται να το κανουν γιατι οι κοπελες τους το προσφερουν δωρεαν (αυτο μαριαννα δεν ειναι μομφη προς εσενα)
Επιπροσθετως αυτοι που θα μπορουσαν οντως να διαθεσουν 7000 για μια κοπελα δεν χρειαζεται να το κανουν γιατι οι κοπελες τους το προσφερουν δωρεαν (αυτο μαριαννα δεν ειναι μομφη προς εσενα)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις