Νέα

Νικολέττα Ράλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ποσα θα εδεινες τυπε?

εδω παιζουν μεγαλα πορτοφολια  εχουν πεσει και προσφορες για 5.000
οποτε πρεπει να ανεβεις παραπανω

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ποσα θα εδεινες τυπε?

εδω παιζουν μεγαλα πορτοφολια  εχουν πεσει και προσφορες για 5.000
οποτε πρεπει να ανεβεις παραπανω
Ουτε η Τζουλια Αλεξανδρατου η πορνοσταρ δεν επιανε τοσα,αν και μερικοι μετα τους μαυρους την ειχαν σιχαθει.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
εγώ δεν είμαιι ούτε βίζιτα ούτε πορνοστάρ όμως, στη τύχη λένε ποσά για να περνάει η ώρα
Περιττη η επισημανση,δε το ειπα για σενα.Αν και ειναι δελεαστικο αυτο το ενδεχομενο ως επιθυμια.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Περιττη η επισημανση,δε το ειπα για σενα.Αν και ειναι δελεαστικο αυτο το ενδεχομενο ως επιθυμια.

πως περιττή βρε άνθρωπε?
λες τέτοια ποσά δεν έπιανε ούτε η Τζούλια και σου εξηγώ πως ούτε εγώ τα πιάνω
τώρα αν μας ενημέρωσες για το κασέ της Τζούλιας συγκριτικά με το ανύπαρκτο το δικό μου, έτσι στο άκυρο, οκ τι να σου πω...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
πως περιττή βρε άνθρωπε?
τώρα αν μας ενημέρωσες για το κασέ της Τζούλιας συγκριτικά με το ανύπαρκτο το δικό μου, έτσι στο άκυρο, οκ τι να σου πω...
Το ιδιο πραγμα λεμε,πετανε διαφοροι ποσα κουβεντα να γινεται.

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Μαριαννα τα 5 χιλιαρικα η αληθεια ειναι πως δεν πιστευω οτι τα αξιζει καμια. Παρολα αυτα αν αλλαξεις γνωμη pm :cheesy:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
πως περιττή βρε άνθρωπε?

Πριν λίγες μέρες είπες ότι είσαι αυτοσυντήρητη. Πώς τα καταφέρνεις; Τα Αγγλικά σου είναι μέτρια απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, άρα για ιδιαίτερα σε παιδιά δεν κάνεις. Επίσης, φρονώ ότι είσαι νυμφομανής, γεγονός που ενισχύει την κρίση μου ότι δεν κάνεις για ιδιαίτερα. Όσο αφορά τη φωτογραφία, άντε και φωτογράφισες 1-2 ξέκωλα 2 φορές στη ζωή σου. Από πού βγάζεις λεφτά και είσαι αυτοσυντήρητη;;;

Από καμιά βίζιτα μήπως;;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Πριν λίγες μέρες είπες ότι είσαι αυτοσυντήρητη. Πώς τα καταφέρνεις; Τα Αγγλικά σου είναι μέτρια απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, άρα για ιδιαίτερα σε παιδιά δεν κάνεις. Επίσης, φρονώ ότι είσαι νυμφομανής, γεγονός που ενισχύει την κρίση μου ότι δεν κάνεις για ιδιαίτερα. Όσο αφορά τη φωτογραφία, άντε και φωτογράφισες 1-2 ξέκωλα 2 φορές στη ζωή σου. Από πού βγάζεις λεφτά και είσαι αυτοσυντήρητη;;;

Από καμιά βίζιτα μήπως;;

Τυπε την στρίμωξες τωρα.  :S :S :S

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Από καμιά βίζιτα μήπως;;

Εσένα τί σε ενδιαφέρει ρε τύπε; Εσύ δεν έχεις πει ότι δεν πας με βίζιτες; :)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

Από καμιά βίζιτα μήπως;;

γιού χάβ μι ολ φίγκιουρντ άουτ  :dancing:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Από καμιά βίζιτα μήπως;;

Μπορεί να βρήκε χορηγό - αγαπούλη. Λογαριασμό θα σου δώσει;

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Μπορει να δουλευει αρτοποιος/πωλητρια/ταμιας σε τραπεζα/υπαλληλος γραφειου. Τι μας νοιαζει;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ρε τύποι λογαριασμό θα σας δώσει πως τα βγάζει πέρα;
Εδώ ο Μπαρούφας είχε δηλώσει ότι δεν είχε χρειαστεί να περιμένει σε ουρά ΑΤΜ διότι ήτο λιτοδίαιτος και αυτός και η σύζυγός του! Η Μαριάννα σας ένοιαξε;

Υποθέτω πως εδώ ισχύει απόλυτα το "Κράζεις; Θαυμάζεις!"
Γι αυτό το συνεχίζει κι αυτή, καλή είναι. :)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Aλλη περιπτωση η τζουλια που το κανε συστηματικα και την ειχε παρει ολοκληρη εκλογικη περιφερεια και αλλη αυτη

προσφορα και ζητηση
εδω η Mariannastopoulou εχει μεγαλη ζητηση και υπαρχουν ος γνωστον μεγαλοι απλες εδω περα με χοντρα πορτοφολια

αν πλειοδοτησουν φτανει και τις 7.000
storage wars

01storage_wars-pg-horizontal.jpg

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Sorry αλλα κανενας δεν εγινε πλουσιος με μεγαλο πορτοφολι δινοντας 7000 για την Μαριαννα.

Επιπροσθετως αυτοι που θα μπορουσαν οντως να διαθεσουν 7000 για μια κοπελα δεν χρειαζεται να το κανουν γιατι οι κοπελες τους το προσφερουν δωρεαν (αυτο μαριαννα δεν ειναι μομφη προς εσενα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom