JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.793
- Πόντοι
- 1.056
Μείνανε κάποια κιλα απο την εγκυμοσύνη αλ΄λα εννοείτε οτι παραμένει μουναρα!
συμφωνω, αλλα τα χασει θα ειναι ακομα πιο μουναρος
Μείνανε κάποια κιλα απο την εγκυμοσύνη αλ΄λα εννοείτε οτι παραμένει μουναρα!
Για να την βλέπουν υπέρβαρη τρία μέτρα γκόμενα μετά από εγκυμοσύνη και αρκουντως fit διαχρονικά ,μάλλον οι ίδιοι θα είναι σαν ποδοσφαιριστές του σήμερα,γύρω στο 1,60 ,55 κιλά,38 νούμερο παπούτσι με τατουάζ και μούσια.Τα Χόμπιτ σε έκδοση 2.0...Ποια κιλά ρε σεις? Μια χαρά είναι η τύπισσα
Ρε τυπε μην γράφεις οτι να ναι!! Ποιος ειπε υπέρβαρη!;; Θα μας τρελάνεις!;;Για να την βλέπουν υπέρβαρη τρία μέτρα γκόμενα μετά από εγκυμοσύνη και αρκουντως fit διαχρονικά ,μάλλον οι ίδιοι θα είναι σαν ποδοσφαιριστές του σήμερα,γύρω στο 1,60 ,55 κιλά,38 νούμερο παπούτσι με τατουάζ και μούσια.Τα Χόμπιτ σε έκδοση 2.0...
Δεν θα έπρεπε καν να τους απασχολεί...η κοπέλα είναι αρκουντως fit,θα επανέλθει γρήγορα.Ας μην αγχώνονται .Ρε τυπε μην γράφεις οτι να ναι!! Ποιος ειπε υπέρβαρη!;; Θα μας τρελάνεις!;;
Για να την βλέπουν υπέρβαρη τρία μέτρα γκόμενα μετά από εγκυμοσύνη και αρκουντως fit διαχρονικά ,μάλλον οι ίδιοι θα είναι σαν ποδοσφαιριστές του σήμερα,γύρω στο 1,60 ,55 κιλά,38 νούμερο παπούτσι με τατουάζ και μούσια.Τα Χόμπιτ σε έκδοση 2.0...
Μα και πάνω σε αυτό το ατελείωτο σώμα αυτά τα λίγα που υπάρχουν σχεδόν δεν φαίνονται....σκεφτείτε τι κυκλοφορεί έξω.άλλο μερικά περιττά κιλα και αλλο υπέρβαρη, δεν είπαμε οτι ειναι υπέρβαρη η γυναικά λολ
ακομα με αυτο το κητος ασχολουνται φιλε @Hellraiser4Ever?Βουβαλα και Θεοχοντρη ειναι το χυσοδοχειο!!!!
@Reznov γιατι κανεις tag τον @Hellraiser4Ever μεσα σε παραθεση?Εσενα ρωταω @Reznov ,να μην παρεξηγηθουμε με τον @Hellraiser4Everακομα με αυτο το κητος ασχολουνται φιλε @Hellraiser4Ever?
Αν ειναι δυνατον @Reznov γκαστρωθηκε;Τελος!!!Την παιζουμε με αλλην πλεον!!!ακομα με αυτο το κητος ασχολουνται φιλε @Hellraiser4Ever?
Φίλε μ ειμαι καινούριος.. θα ηθελα να δω το βιντεο με την ραλλη.. ευχαριστώΣτείλτε π.μ. στο μέλος @birlas .
Φίλε μ ειμαι καινούριος.. θα ηθελα να δω το βιντεο με την ραλλη.. ευχαριστώ
Δε χρειάζεται γίγαντα , γράφει (ή ότι άλλο επιθυμείς ) σε καλύπτειΑν δίνει το μαγιό που φοράει εκείνη τη στιγμή, θα βάλω να κάνουν φολοου 1000 πακιστανικα μποτς
Τυπε μου δεστο κι απ την θετικη του πλευρα.Αυξανονται τα μελη του σαιτ ετσι,σκεψου ποσοι αφελεις κανανε λογαριασμο (εκει που ηταν επισκεπτες στο τζαμπα) για να ζητησουν το υποτιθεμενο βιντεο...Βεβαια θα μου πεις μετα παιρνουν τ αρχιδια τους και εξαφανιζονται,ειναι κι αυτο...Αν υπάρχει κάποιος κολλητος φιλος της Ραλλη εδω μεσα η στην απίθανη περίπτωση που μπαίνει η ιδια, θα ηθελα να της ζητήσω μια χαρη, να γυρίσει ενα βίντεο εστω και 20 δεύτερα, να το διαρρεύσει στο ίντερνετ, να το παρουν ολοι οι αυνανιστες της που μας εχουν ζαλίσει τα αρχιδια τα τελευταία 3-4 χρονια με το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ βίντεο της Ραλλη!!!
Ευχαριστώ εκ των προτερων
Έχετε πάρει χαμπάρι πόσους επισκέπτες έχει το bou τις τελευταίες μέρες σε όλα τα άρθρα περιμένοντας και ζητώντας βίντεο για το κάθε πρόσωπο του νήματος ? Πριν υπήρχε ένας νορμάλ αριθμός. Τώρα μόλις άκουσαν όλοι για ροζ βίντεο από τη μία και από την άλλη έσκασαν όλοι οι ζήτουλες και ξεροσταλιάζουν νυχθημερόν για να το πάρουν. Στης πρεδάρη πχ που μπήκα κάποια στιγμή είχε 600! επισκέπτες, ψοφάνε για τέτοια.Τυπε μου δεστο κι απ την θετικη του πλευρα.Αυξανονται τα μελη του σαιτ ετσι,σκεψου ποσοι αφελεις κανανε λογαριασμο (εκει που ηταν επισκεπτες στο τζαμπα) για να ζητησουν το υποτιθεμενο βιντεο...Βεβαια θα μου πεις μετα παιρνουν τ αρχιδια τους και εξαφανιζονται,ειναι κι αυτο...