Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 265
- Πόντοι
- 36
Εβλεπε κανεις άλλος σκερτσακια/σφυνάκια τυποι ή μόνο εγω ?
Από κει την μάθαμε οι άνω των 30Εβλεπε κανεις άλλος σκερτσακια/σφυνάκια τυποι ή μόνο εγω ?
10:26
Πάντως μάλλον δε συμβιβάζεται με τους μικρότερους χορηγούς αλλιώς θα είχε παντρευτεί και αυτή, φαίνεται ήθελε μεγαλοκαρχαρία όπως οι Δούκισσα, Χρουσαλά, Τσιμτσιλή κλπ αλλά δε τον πέτυχε...
Αν ήθελε μεγαλοεπιχειρηματίες δεν θα καθόταν να την πηδάει ο Μαυριδης
Κι αν της κάτσει; Πάντα υπάρχουν κορόιδα.Αυτό λέω και εγώ επειδή δεν βρήκε τον καρχαρία έχει καταντήσει να γαμιέται με όποιον να ΄ναι...
Κι αν της κάτσει; Πάντα υπάρχουν κορόιδα.
Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω απλά μια χαζομούνα πρέπει να είναι...τώρα με τόσα χλμτρα, 2 δεκαετίες τουλάχιστον πούτσας να έχουν περάσει από πάνω της και με τα γυμνα που κυκλοφόρησαν δε πρόκειται να τη κρατήσει κανένας σοβαρός ή μεγάλος...
Κανένας άντρας έξυπνος με χρήμα δε κρατάει την 30-35+ ενώ μπορεί να γαμάει κάθε βδομάδα και διαφορετική 20+...
Η γιαννα Αγγελοπουλου τσιμπισε τον Αγγελοπουλο,η Αλοιμονου τον Βαρδινογιαννη,Η Κατερινα Γιαντζογλου τον Βαγγελη Μπεη.Μερικα παραδειγματα ψωλουδων πανω απο 30 που τσιμπισαν λεφταδες.
Μην ανησυχεις εχει το μυαλο της αλλου.Σιγα μην ασχοληθει μαζι μας.τυπε σεβασμο στη διοργανωτρια του 2021, θες να μας κλεισει το σαη?
Μην ανησυχεις εχει το μυαλο της αλλου.Σιγα μην ασχοληθει μαζι μας.
Αν ειναι μελος ο ορος ψωλου θα της αρεσει.δεν θα 'ναι μελος λες?