You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νικολέττα Ράλλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
animed
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τύπε επειδή περιμένω τα 10 ποστ για να μπορώ να στείλω πμ,θα περιμένεις λίγο :Sκαλησπερα και εγω θα παρακαλουσα σε Pm αν μπορειτε να μου στειλετε υλικο αο Ραλλη.Ευχαριστω εκ των προτερων
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.730
- Πόντοι
- 9.931
Δ
Διαγραμμένο μέλος 178879
Επισκέπτης
τρομερό performance στο κότερο πάντως. Αγαπημένη στιγμή, όταν δαχτύλωνε τον γιωργάκη.
Ειδα το περιφημο βιντεακι. Μου το εδειξαν για να ακριβολογουμε. Συνολικη διαρκεια 57 δευτερολεπτα. Καποιες τοπλες σκηνες ειναι οντως τραβηγμενες σε σκαφος αλλα τα 17 δευτερολεπτα με το γαμησι/πιπα ειναι σε κλειστο χωρο και εχω την αισθηση οτι απεξω υπαρχει πισινα. Ο τυπος μακρυψωλης αλλα μελατος, ακουγεται και αλλη γυναικεια φωνη αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι τιβι ή καποια που παιρνει ματι. Ειναι σιγουρα συρραφη ξεχωριστων βιντεο, το κοτερο και το γαμησι στο δωματιο. Αν δε φαινοτανε καθαρα το προσωπο στο τσιμπουκι, στο μπρουμητο θα μπορουσε να ειναι οποιαδηποτε λεπτη μελαχροινη.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.091
- Πόντοι
- 2.356
εννοειται οτι ειδες το demo που βρηκαν μερικοι για πειστηριο! το πληρες ειναι πανω απο τεταρτο!Ειδα το περιφημο βιντεακι. Μου το εδειξαν για να ακριβολογουμε. Συνολικη διαρκεια 57 δευτερολεπτα. Καποιες τοπλες σκηνες ειναι οντως τραβηγμενες σε σκαφος αλλα τα 17 δευτερολεπτα με το γαμησι/πιπα ειναι σε κλειστο χωρο και εχω την αισθηση οτι απεξω υπαρχει πισινα. Ο τυπος μακρυψωλης αλλα μελατος, ακουγεται και αλλη γυναικεια φωνη αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι τιβι ή καποια που παιρνει ματι. Ειναι σιγουρα συρραφη ξεχωριστων βιντεο, το κοτερο και το γαμησι στο δωματιο. Αν δε φαινοτανε καθαρα το προσωπο στο τσιμπουκι, στο μπρουμητο θα μπορουσε να ειναι οποιαδηποτε λεπτη μελαχροινη.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.403
- Πόντοι
- 3.936
Εντάξει ρε παίδες πως κάνετε έτσι.. μια γυναίκα είναι που γαμιέται και παίρνει πίπες όπως και όλες οι άλλες, σιγά το νέο.. αγαμητη θα εμενε;Ειδα το περιφημο βιντεακι. Μου το εδειξαν για να ακριβολογουμε. Συνολικη διαρκεια 57 δευτερολεπτα. Καποιες τοπλες σκηνες ειναι οντως τραβηγμενες σε σκαφος αλλα τα 17 δευτερολεπτα με το γαμησι/πιπα ειναι σε κλειστο χωρο και εχω την αισθηση οτι απεξω υπαρχει πισινα. Ο τυπος μακρυψωλης αλλα μελατος, ακουγεται και αλλη γυναικεια φωνη αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι τιβι ή καποια που παιρνει ματι. Ειναι σιγουρα συρραφη ξεχωριστων βιντεο, το κοτερο και το γαμησι στο δωματιο. Αν δε φαινοτανε καθαρα το προσωπο στο τσιμπουκι, στο μπρουμητο θα μπορουσε να ειναι οποιαδηποτε λεπτη μελαχροινη.
Papajohn13
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2014
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
Ήμουν και εγώ πάνω στο κότερο αλλά δεν είχε το κινητό μπαταρία ρε γμτ!
ledis7
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 503
- Πόντοι
- 81
Μην αρχίζουμε πάλι με τα βίντεο παιδιά και πλακωσουν να ζητανε pm οι αλλοι. Δεν υπάρχει κανένα βίντεο. Αν υπηρχε, τις μέρες εκείνες που ειχαν ολοι ξεκωλιαστει να ανεβάζουν τις φωτο στα βολαφαιλ, ολο και καποιος θα ειχε ανεβάσει κάποιο απόσπασμα εστω. Κανείς δεν ανεβασε τπτ. Ακόμη και τωρα σε αυτό το βολαφαιλ, τόσους μήνες μετά, μόνο τις φωτό της έχουν για όποιον θέλει
το volafile αυτο ειναι σουπερ. ευχαριστουμεΜην αρχίζουμε πάλι με τα βίντεο παιδιά και πλακωσουν να ζητανε pm οι αλλοι. Δεν υπάρχει κανένα βίντεο. Αν υπηρχε, τις μέρες εκείνες που ειχαν ολοι ξεκωλιαστει να ανεβάζουν τις φωτο στα βολαφαιλ, ολο και καποιος θα ειχε ανεβάσει κάποιο απόσπασμα εστω. Κανείς δεν ανεβασε τπτ. Ακόμη και τωρα σε αυτό το βολαφαιλ, τόσους μήνες μετά, μόνο τις φωτό της έχουν για όποιον θέλει
εγω παντως δν εχω βρει ουτε ντεμο ουτε βιντεο εκτος απο κατι ψευτικα βινταεκια που λενε οτι ειναι η ραλλη αλλα δν ειναι κια φαινεται καθαρα οτι δν ειναι αυτη.Ουτε σε vola ουτε πουθενα νομιζω να εχει βρεθει βιντεο ενω η φωτο ηταν παντουεννοειται οτι ειδες το demo που βρηκαν μερικοι για πειστηριο! το πληρες ειναι πανω απο τεταρτο!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.730
- Πόντοι
- 9.931
ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ VIDEO!! ΤΕΛΟΣ!!
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 278
- Πόντοι
- 21
Για τους λάτρεις των ποδιών σας πληροφορώ ότι έχει απίστευτα δάκτυλα!!!! για πολύ πιπίλιμα και χύσιμο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις