bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
ουτε η adriana chechik δεν γυρναει τοσες παρτουζες τη μια πισω απο την αλλη...
ουτε η adriana chechik δεν γυρναει τοσες παρτουζες τη μια πισω απο την αλλη...
τυπε μολις τελειωσε το μαγειρεμα γυρισε και μαζι του μια.. :S :S :SΠαντως δε μασαει, μπραβο της. Τοσες τσοντες της κυκλοφορανε στο ιντερνετ και αυτη μαγειρευε χθες στον τατουαζιασμενο τηλεμαγειρα...
εσκασε καινουργιο βιντεακι με ραλλη-κρεμλιδου-μουστακα-μπαστα-στικουδη-σκορδα και guest την αραβανη..ειναι στο vola και κωδικους εχουν οι χρηστες
eraser
troubakhs
reznov
barock
Η τούνη έχει ασχημόφατσα και είναι ¨πλατική¨Δηλωνω οτι εγω αυτο το βιντεο ΔΕΝ το εχω. Σε αυτο που εχω εγω εκτος απ αυτες κανει εμφανιση ΚΑΙ η τουνη. :S
Η τούνη έχει ασχημόφατσα και είναι ¨πλατική¨
Παίζει όλοι εμείς που δεν τα έχουμε δει αυτά τα βίντεο, να τα δούμε? ή θα φάμε κι άλλες σελίδες παρακαλόντας
δεν ντρεπεσε ρε ξεβρακωτε να κοροιδευεις τα καινουργια μελη του σαη?Τυπε, πρεπει να φτασεις τα 28.280 μην. στο σαιτ για να δεις βιντεο. :S
Παίζει όλοι εμείς που δεν τα έχουμε δει αυτά τα βίντεο, να τα δούμε? ή θα φάμε κι άλλες σελίδες παρακαλόντας
εγω το βρηκα στο greek_partouza_nikoletta_ralli ktl υπαρχει κιαλλο ??
τυπε το εχει ο troubakhs και ενας νεος χρηστης hell76398ever8839raiser55673 νομιζωτετοιος χαμος στο σαη δεν εχει ξαναματαγινει,μονο οταν ειχε κυκλοφορησει το tape με τη μενεγακη τέτοιο πράμα,καποιοι παλιοι φανταζομαι θα το εχουν
δεν ντρεπεσε ρε ξεβρακωτε να κοροιδευεις τα καινουργια μελη του σαη?
Τύπε τι να το κάνεις; Κουνάει τόσο πολύ το κότερο που στο τέλος η Νικολέτα ξερνάει ένα άσπρο υγρό από στόμα της...μάλλον εμετός...Θέλω κι' εγώ πμ με τα βίντεο και κωδικούς βόλα, ευχαριστώ.
Ποιά ειναι η τούνη?Καλα αρχιδια κι εγω τοσα χρονια εδω μεσα και εκείνο με την τουνη δε το εχω δει, δε μου το εστειλε κανεις. Ευτυχως εχω δει τα υπόλοιπα...