Επισκέπτης
γιατι πιστευω οτι 9 στις 10 φορες τα κρυβει επιμελως επιτηδες....και για ποιο λογο ?...απο ποτε εγινε κουλτουρέ ?...Δεν πειραζει προσφέρομε ΤΣΑΜΠΑ να τις τα κραταω σηκωμενα εγω
γιατι πιστευω οτι 9 στις 10 φορες τα κρυβει επιμελως επιτηδες....και για ποιο λογο ?...απο ποτε εγινε κουλτουρέ ?...Δεν πειραζει προσφέρομε ΤΣΑΜΠΑ να τις τα κραταω σηκωμενα εγω
ρε τυπε , δεν εχεις κανενα γνωστο να μπουμε πρωτοι ?
θα φτιαξω κλωνους για να εχω πιο πολλες ελπιδεςΠροσοχη παιδια. Η πρωτη σειρα ειναι για τη Μελετη, η δευτερη για τη Δουκισσα και η τριτη για τη Ραλλη. Μην μπερδευτει κανεις.
θα φτιαξω κλωνους για να εχω πιο πολλες ελπιδες
ευχαριστω τυπε, να 'σαι καλα
τυπε απο τα καλυτερα μηνυματα εβερ
δυνατό κομμάτι δικέ μουπαντα μου άρεσε αυτό το μουνι
φιλοτιμη προσπαθεια
κορυφαιες στιγμες καριερας
φιλοτιμη προσπαθεια
κορυφαιες στιγμες καριερας
τυπε μην το γελας,ξερεις ποσες φορες χρειαστηκε να το κανει προβα;συνεχεια το εκανε λαθος :S
τυπε γιατι λες τετοια πραγματα? Αφου συμφωνα με τους λαιφσταιλαδες ολα τα κοριτσια που βγαινουνε στην τηλεοραση ειναι πυρηνικες φυσικοι που παρατησαν την στρωμενη καριερα στην NASA για το αγνο τους ονειρο να βγουνε στο γυαλι :S
τυπε και τι να κλασουν οι γνωσεις του πυρηνικου φυσικου μπροστα στο πρωϊναδικο με την βικυ παγιατακη; :S
Τα παιδιά τόση ώρα λένε ότι είναι χαζή,όχι άσχημη...ωραιο μουνακι ειναι ρε τυποι
που ειναι αυτο το μωρο οεο;