μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.237
- Πόντοι
- 2.646
μόνο χαρτονομίσματα των 30 παίρνει μου είπε και μενα. :S :S :Sτυπε την κονσερβα πως του την στελνουμε?τα 30 ειναι στανταρντ ή να κανω παζαρια :S :S :S
μόνο χαρτονομίσματα των 30 παίρνει μου είπε και μενα. :S :S :Sτυπε την κονσερβα πως του την στελνουμε?τα 30 ειναι στανταρντ ή να κανω παζαρια :S :S :S
τυπε την κονσερβα πως του την στελνουμε?τα 30 ειναι στανταρντ ή να κανω παζαρια :S :S :S
Και αυτήν την κανόνιζε (προπολεμικά) ο Μπουρούσης....Μάλιστα...
Τύποι κυκλοφορούν πολλές short versions του σκηνικού.Μην είστε μαλάκες και πληρώσετε για αυτές.Να τσεκάρετε ότι πληρώνετε για την full version.
Η full version είναι όλα τα λεφτά.Απίστευτα τσιμπούκια από τις καυλιάρες.Μέχρι και νεφρά ρουφάνε οι καριόλες.
Τύποι κυκλοφορούν πολλές short versions του σκηνικού.Μην είστε μαλάκες και πληρώσετε για αυτές.Να τσεκάρετε ότι πληρώνετε για την full version.
Η full version είναι όλα τα λεφτά.Απίστευτα τσιμπούκια από τις καυλιάρες.Μέχρι και νεφρά ρουφάνε οι καριόλες.
τυπε εχεις πμ..4Κρε παιδες σταματηστε να μου στελνετε Pm . ειπαμε Νασος , Troubakhs και καποιοι απο πανω το εχουν . Κι σε εμενα οποιος μπορει να μου το στειλει σε 4k μονο thanks
Τυπε τοτε που τη κανονιζε ειχαμε πεταξει μαζι στην επιστροφη απο Βερολινο απο το φαιναλ 4 που τον ειχαμε πιει και την ειχα δει απο κοντα....ενα απλο καθημερινο μουνι ειναι με βυζαρες ομως.
εχεις το βιντεακι μεσα απο το αεροπλανο?Τυπε τοτε που τη κανονιζε ειχαμε πεταξει μαζι στην επιστροφη απο Βερολινο απο το φαιναλ 4 που τον ειχαμε πιει και την ειχα δει απο κοντα....ενα απλο καθημερινο μουνι ειναι με βυζαρες ομως.
τυπε εχεις πμ..4Κ
εχεις το βιντεακι μεσα απο το αεροπλανο?
τυπε ακουσα οτι κινειται στους χωρους της σοουμπιτς ο τρουμπ κι εχει βιντεακια και απο αλλες γουαναμπι σελεμπριτις..συμφερει να του ζητησω σε πμ ολο το πακετο? :S :S :SΣτελνεις pm και σου δινει λογαριασμο paypal...μολις δει τη καταθεση αμεσως σου στελνει τον κωδικο.
Παζαρια και γυφτιες δεν σηκωνει...σιγα το ποσο για ενα βιντεακι 30 λεπτων οπου η μονιμα ερωτευμενη καθε μηνα με αλλον δινει πονο!
και τι θα κανει τυπε?θα καλει την μοιρα του πανω απο την κορασιδα :S :S :SΘα βγει και revenge sex tape ακουσα απο τον κλαψομουνι τωρα που τον εφτυσε για τον επιχειρηματια-σουβλατζι ....
και τι θα κανει τυπε?θα καλει την μοιρα του πανω απο την κορασιδα :S :S :S
πωω δεν το δα αυτο το βιντεο ρε συ..να φανταστω θα κλαιει την μαυρη του την μοιρα τοτε :S :S :Sμαλλον θα τον δειχνει οταν του την πηδανε οι αραπηδες στο κοτερο