το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
που τον ειδες τον σεξισμο ρε τυπε;Ο σεξισμος σε αυτο το σαιτ μου προκαλει αηδια ωρες ωρες.
επειδη ειναι της μοδας σα λεξη, αυτο δε σημαινει οτι κολλαει παντου
που τον ειδες τον σεξισμο ρε τυπε;Ο σεξισμος σε αυτο το σαιτ μου προκαλει αηδια ωρες ωρες.
που τον ειδες τον σεξισμο ρε τυπε;
επειδη ειναι της μοδας σα λεξη, αυτο δε σημαινει οτι κολλαει παντου
Όπα ρε κουτάβι που θα μας μάθεις και σαβουάρ βίβρ, με τις παιδιάστικες θεωρίες σου. Μάθε πρώτα να δένεις τα κορδόνια σου, και σιγά σιγά απ το παιζοδρόμιο μην χτυπήσεις, άντε μπράβο ιπποτούλη, πυρφοροαγαπούλη.Εσεις που το παιζετε πολυ γαμιαδες κοιταξτε μη βγαλετε κανενα κάλο απο την πολλη μαλακια ή μελανιες απο τις παντοφλιες στο σπιτι.
το στραβάδι τώρα θα μιλήσει περι δήθεν ηθικής, αυτοί χαλάνε την πιάτσα γιατί παίρνουν το μέρος των ελλεεινίδωναγαπουλης ειναι τυπε , το επομενο θυμα χοντροκωλας ελλεηνιδας .... :S :S
Ο σεξισμος σε αυτο το σαιτ μου προκαλει αηδια ωρες ωρες.
παντως να ξερεις οτι δε θα γαμησεις ετσιΔηλαδη ή θα εισαι στρειτ καφρος ή γκει? Να θαυμαζεις ωραιες γυναικες χωρις να τις μειωνεις με σεξιστικες, στερεοτυπικες μαλακιες που δε θα ελεγες ποτε για τη μανα σου η την αδερφη σου, δεν παιζει? Εσεις που το παιζετε πολυ γαμιαδες κοιταξτε μη βγαλετε κανενα κάλο απο την πολλη μαλακια ή μελανιες απο τις παντοφλιες στο σπιτι.
πουλι εχεις το βιντεακι στο κοτερο?παντως να ξερεις οτι δε θα γαμησεις ετσι
πεταχτηκε σαν τη μπουτσα και ο κωλογεροςΈχει βιντεάκι που του γρασάρουν τη ροδέλα στη Μύκονο τα συντρόφια του της ΟΝΝΕΔ.
πηγαινε σε κανα γραφειο τελετων ρε μαλακα να διαλεξεις κασα και στολισμο εκκλησιαςΦάε σκατά μωρή αδερφή του ελέους.
τυπε πασοκ ψηφιζεις?Σκάσε ρε γαλάζιο μουνόσκυλο. Μας γέμισες σάλια πάλι.
σε οποιο θρεντ μπαινεις ρε ετοιμοθανατε κωλογερε μυριζει λιβανιΣκάσε ρε γαλάζιο μουνόσκυλο. Μας γέμισες σάλια πάλι.
Εσύ όπου μπαίνεις μυρίζει σκατίλα.
παρε ρε μαλακα τη "βοηθεια στο σπιτι για ηλικιωμενους" του δημου σου να ερχονται 2 φορες τη βδομαδα σπιτι σου να τσεκαρουν γιατι καμια μερα θα πεθανεις και θα σε βρουνε οι γειτονοι μετα απο κανα μηνα απο τη μυρωδιαΕσύ όπου μπαίνεις μυρίζει σκατίλα.