Νέα

Νικολέττα Ράλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
τυπε πρεπει να συμβουλευτω αντζελο για μηλοπιτα πρωτα :S :S :S
ακουσα οτι εχει ελλειψη απο μηλα το Πηλιο γιατι περασε ο Αντζελο και ηθελε μηλοπιτα :S :S :S
υγ ντροπη να κανουμε πλακα στο νημα..ο κοσμος ψαχνει τον Νασο απεγνωσμενα :S :S :S

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
ακουσα οτι εχει ελλειψη απο μηλα το Πηλιο γιατι περασε ο Αντζελο και ηθελε μηλοπιτα :S :S :S
υγ ντροπη να κανουμε πλακα στο νημα..ο κοσμος ψαχνει τον Νασο απεγνωσμενα :S :S :S
Γιατί τον ψαχνουμε  :think:

Φοβόμαστε για κατι  :think:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Αφήστε την ορκα ησυχη
δεν το δα αυτο το ποστ..συγχαρητηρια για την ευγενικη σου κινηση να μου θυμισεις να σε πειραξω για την  :rose: αγαπη σου την ορκα :S :S :S
υγ εσυ την υποστηριζεις και καλα μην ξεχνιεσαι και την λες ορκα :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
δεν το δα αυτο το ποστ..συγχαρητηρια για την ευγενικη σου κινηση να μου θυμισεις να σε πειραξω για την  :rose: αγαπη σου την ορκα :S :S :S
υγ εσυ την υποστηριζεις και καλα μην ξεχνιεσαι και την λες ορκα :grin:

Για τη φάλαινα το έγραψε όχι για το Κωσταντινάκι μας (με την ευκαιρία να σημειώσω οτι έχω φωτό της Σπυροπούλου, όποιος θέλει πμ).

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Για τη φάλαινα το έγραψε όχι για το Κωσταντινάκι μας (με την ευκαιρία να σημειώσω οτι έχω φωτό της Σπυροπούλου, όποιος θέλει πμ).
τυπε σπευσε στο νημα της να το γραψεις..αν και δεν βλεπω να στελνει κανενας :grin: :S :S :S

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445
τυπε σπευσε στο νημα της να το γραψεις..αν και δεν βλεπω να στελνει κανενας :grin: :S :S :S

εχω και εγω την φακλανα , καθησε διπλα μου στη Γλυφαδα και πηρα φωτο τις διπλες στα μπουτια της  :S :vomit:

μη μου στελνετε pm τις κρατω για μενα  :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506

Απαξιώνεις ρε κινεζολέγκο;

spyrop11.jpg

:S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
ρε ξεβρακωτε κινεζολεγκο λεμε το μπιρλα :tickedoff: ε φαινεται οτι εκανες φωτοσοπ για να την παχυνεις ρε τυπε :S :S :S

Ε και συ είσαι κλώνος του.  :birdman: :birdman: :bird man:

Με κατάλαβες ρε τύπε, δε θέλω να την χαίρονται άλλοι, ας την απαξιώνετε ρε νιαμου και να την απολαμβάνω μόνος μου.  :S

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Ε και συ είσαι κλώνος του.  :birdman: :birdman: :bird man:

Με κατάλαβες ρε τύπε, δε θέλω να την χαίρονται άλλοι, ας την απαξιώνετε ρε νιαμου και να την απολαμβάνω μόνος μου.  :S
εισαι κλωνος του  :tn04: ρε νιμου ξεβρακωτο

django1871

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Like
12
Πόντοι
1
αρχισα και στελνω τα πμ με φαγατε

οποιος δεν παρει να μου ξαναστειλει η να απευθυνθεί στο μελος νασος είναι παλιος φιλος από το στρατο ,καναμε και οι δυο ναυτικο

nikos triantafillis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2018
Like
2
Πόντοι
0
Νέο μέλος και δεν γίνετε να στείλω μήνυμα στον Νάσο ακόμα, ήρθα μόνο και μόνο για την Νικολέττα αλλά το forum φαίνεται ότι χρειαζόμουν οπότε με βλέπω να μένω :erection:

Leon444

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπεραα μπορειτε να στειλετε πμ με την Νικολεττα!!
Θα το εκτιμουσαα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom