Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
στο εξωτικο μεταξι πηγε :S :S :S εφαγες καμια μηλοπιτα τυπε :S :S :Sρε τυπε με τα 53ευρα που τσιμπησε ειναι σε αιωρα στην ινδονησια
στο εξωτικο μεταξι πηγε :S :S :S εφαγες καμια μηλοπιτα τυπε :S :S :Sρε τυπε με τα 53ευρα που τσιμπησε ειναι σε αιωρα στην ινδονησια
τυπε πρεπει να συμβουλευτω αντζελο για μηλοπιτα πρωτα :S :S :Sστο εξωτικο μεταξι πηγε :S :S :S εφαγες καμια μηλοπιτα τυπε :S :S :S
ακουσα οτι εχει ελλειψη απο μηλα το Πηλιο γιατι περασε ο Αντζελο και ηθελε μηλοπιτα :S :S :Sτυπε πρεπει να συμβουλευτω αντζελο για μηλοπιτα πρωτα :S :S :S
Γιατί τον ψαχνουμεακουσα οτι εχει ελλειψη απο μηλα το Πηλιο γιατι περασε ο Αντζελο και ηθελε μηλοπιτα :S :S :S
υγ ντροπη να κανουμε πλακα στο νημα..ο κοσμος ψαχνει τον Νασο απεγνωσμενα :S :S :S
1)που χαθηκες ρε νιμουΓιατί τον ψαχνουμε
Φοβόμαστε για κατι
Αφήστε την ορκα ησυχηθελω και κωσταντινα σπυροπουλου λεσβιακο με φαλαινα για τον φιλο μου τον ....
οσο οσο τυπε
δεν το δα αυτο το ποστ..συγχαρητηρια για την ευγενικη σου κινηση να μου θυμισεις να σε πειραξω για την αγαπη σου την ορκα :S :S :SΑφήστε την ορκα ησυχη
δεν το δα αυτο το ποστ..συγχαρητηρια για την ευγενικη σου κινηση να μου θυμισεις να σε πειραξω για την αγαπη σου την ορκα :S :S :S
υγ εσυ την υποστηριζεις και καλα μην ξεχνιεσαι και την λες ορκα
για πρωινό τυπε με το καφέ καλή είναι δύο τρία ταψακια 2 κιλά.τυπε πρεπει να συμβουλευτω αντζελο για μηλοπιτα πρωτα :S :S :S
τυπε σπευσε στο νημα της να το γραψεις..αν και δεν βλεπω να στελνει κανενας :S :S :SΓια τη φάλαινα το έγραψε όχι για το Κωσταντινάκι μας (με την ευκαιρία να σημειώσω οτι έχω φωτό της Σπυροπούλου, όποιος θέλει πμ).
τυπε ο καφες σε κουβα φανταζομαι :S :S :Sγια πρωινό τυπε με το καφέ καλή είναι δύο τρία ταψακια 2 κιλά.
τυπε σπευσε στο νημα της να το γραψεις..αν και δεν βλεπω να στελνει κανενας :S :S :S
τυπε σπευσε στο νημα της να το γραψεις..αν και δεν βλεπω να στελνει κανενας :S :S :S
ρε ξεβρακωτε κινεζολεγκο λεμε το μπιρλα ε φαινεται οτι εκανες φωτοσοπ για να την παχυνεις ρε τυπε :S :S :SΑπαξιώνεις ρε κινεζολέγκο;
:S :S
ρε ξεβρακωτε κινεζολεγκο λεμε το μπιρλα ε φαινεται οτι εκανες φωτοσοπ για να την παχυνεις ρε τυπε :S :S :S
εισαι κλωνος του ρε νιμου ξεβρακωτοΕ και συ είσαι κλώνος του. :bird man:
Με κατάλαβες ρε τύπε, δε θέλω να την χαίρονται άλλοι, ας την απαξιώνετε ρε νιαμου και να την απολαμβάνω μόνος μου. :S
εισαι κλωνος του ρε νιμου ξεβρακωτο