Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.358
- Πόντοι
- 12.756
φαινεται ξεκαθαρα ρε μαγκες , τον αγαπαει το πουτσο
Τρυποκαρυδε αγορι μου τετοια ωρα τετοια λογια........Τηλεφωνακι εχουμε να κανουμε την δουλεια μας...η θα μας καυλωνεις ασκοπα!!!!!! για ξυγισου !!
φαινεται ξεκαθαρα ρε μαγκες , τον αγαπαει το πουτσο
επειδή σε εμπιστέυομαι πολύ για πες μου τη γνώμη σου για τη Νικολέττα σε σχέση με Μυρτώ ή Βίκυ...ξέρω ότι είμαι off topic, αλλά και η Μυρτώ call girl είναι και μάλιστα super!!!
βλέπω τον Ρέβη σε ρόλο τσατσάς μάλλον
και μια λεσβιακή σκηνή δύο μελαγχροινών έργων τέχνης!
πολύ καλό
τα μωρα πως τα βρισκουμε ειναι το θεμα..
φαντάζομαι ότι πρέπει να βρίσκεσαι στον κύκλο της
αλλά και να είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις την υπεραξία
της διασημότητας/ονόματος της
υπερεκτιμημενη απο πολλουςΑυτη ζητουσε 500 για δυωρο χωρις κωλο, σιμ, κλπ.
Η ιστιοσελιδα της μου φαινεται οτι ακομα δουλευει η στειλε της μηνυμα στο φατσοβιβλιο αν σε καιει τοσο πολυ να της τα δωσεις. Την θυμαμαι σαν πολυ ωραια γκομενα με φωνη φορτηγατζη.
Αυτη ζητουσε 500 για δυωρο χωρις κωλο, σιμ, κλπ.
Η ιστιοσελιδα της μου φαινεται οτι ακομα δουλευει η στειλε της μηνυμα στο φατσοβιβλιο αν σε καιει τοσο πολυ να της τα δωσεις. Την θυμαμαι σαν πολυ ωραια γκομενα με φωνη φορτηγατζη.
Το ιστιοπλοϊκό της το έψαξες;Η ιστιοσελιδα της
Τράβα Μεταξουργείο ρε φίλε,αυτά είναι για άλλα βαλάντια.πολύ ωραία γυναίκα , αλλά δεν πληρώνω υπεραξίες, ούτε cent πάνω απ'το ελάχιστο ;)
ας της τα δώσουν οι πιρφόροι
Τάπα είναι από κοντά αλλά πολύ καβλόφατσα.
Δέν... 163cm τό πολύ. Είχε κάνει καί αρκετή περιφέρεια πρίν 2 χρόνια τελευταία φορά πού τήν είδα. Δέν ξέρω τώρα άν ξανά έχασε καί ήρθε στά κιλά όπως ήταν παλιά στό Ερότικα (τότε δέν είχε προσθετική στήθους κάν).