kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
κρίμα που έφυγεrespect αν την εχεις παρει την Ρουμάνα
κρίμα που έφυγεrespect αν την εχεις παρει την Ρουμάνα
thnx!! εντάξει δεν έκανα δα και τίποτα το τρομερό...respect αν την εχεις παρει την Ρουμάνα
Τα σέβη μου παίχτη !!!thnx!! εντάξει δεν έκανα δα και τίποτα το τρομερό...
Τα σέβη μου παίχτη !!!
Καλησπέρα αγαπητέ jimyτην καλησπερα μου γιγαντα yorkie
καλά τι να πω?? κοκκινίζω...τι να πω εγώ για εσάς τότε...πάντα απολαυστικός!!!Τα σέβη μου παίχτη !!!
εδώ βρίσκεται αλλα το ίδιο βιολί με τις paysafe γιατί λέει οτι της έκλειναν ραντεβού και δεν εμφανίζονταν.....
Τα σέβη μου παίχτη !!!
Είδες τί είναι η ανθρώπινη απληστία; Αυτήν δεν έχεις πάρει, αυτή σου κόλλησε!
Κατά τα λοιπά δεν ήταν και κανένα κατόρθωμα να την πηδήσει κάποιος. Πουτάνα ήταν η κοπέλα κι όχι "κρυφή", φανερή με καταχωρήσεις σε πουτανοσάιτ και τιμοκατάλογο, η δε τιμή εκυμαίνετο από τα200150 - μέχρι και τα300+500, ανάλογα με το σε πιά φάση δημοσιότητος ευρίσκετο. Ευτυχώς που εγώ την είχα πετύχει στην "φθηνή" φάση της ήσσονος διασημότητας.
Δεν θα έλεγα πως ήταν κακή αλλά επίσης δεν θα έλεγα πως ήταν και κάτι το συγκλονιστικό, αν υποθέσουμε πως μπορεί πλέον να μας συγκλονίσει κάποια πουτάνα.
Θα έλεγα πως και σε επίπεδο εμφάνισης και σε επίπεδο υπηρεσιών συγκρίνεται απολύτως με την σημερινή Βαλέρια. Πάρα πολύ όμορφη, με καλό σέρβις (σαφώς μου έχουν τύχει πολύ καλύτερα και από τις δύο).
Επί πλέον δε η Βαλέρια ζητάει από 2 έως και 3 φορές πιο λίγα και αν και λιγότερο επικοινωνιακή είναι σαφώς πιο καλόκαρδη και ευχάριστη κοπέλα, διότι η άλλη νόμιζε (και το έδειχνε!) πως σου έκανε και χάρη που την πηδούσες με τόσα λεφτά...
Μπράβο και σε εσάς που την έχετε πάρει.Είδες τί είναι η ανθρώπινη απληστία; Αυτήν δεν έχεις πάρει, αυτή σου κόλλησε!
Δεν θυμασαι καλα, και φωνη ...................... φορτηγατζη.
Λουκ δουλευει ακόμη αυτή ;Δεν θυμασαι καλα, και φωνη ...................... φορτηγατζη.
Λουκ δουλευει ακόμη αυτή ;
Την είχες γαμήσει ρε? Με καύλωνε πολύ το παλιόμουνο...