Το παραγέμισμα (σε συνδυασμό με την ηλικία βεβαίως!) φέρνει κορεσμό.
Η λαιμαργία είναι μερικές φορές κακός σύμβουλος. Τεσπα, καλά να περνάμε. ;) Αυτό είναι το ουσιοδέστερο.
Το παραγέμισμα (σε συνδυασμό με την ηλικία βεβαίως!) φέρνει κορεσμό.
Απιστευτο μωρό ;)Η λαιμαργία είναι μερικές φορές κακός σύμβουλος. Τεσπα, καλά να περνάμε. ;) Αυτό είναι το ουσιοδέστερο.
E ναι ρε Doctor αγορακια στο 1,65 δυσκολα βρισκεις .Οι άλλες που ανέφερες, πέραν του ότί είναι Ελληνίδες (εγώ αυτό το θεωρώ προτέρημα) και της ρίχνουν 10 και 15 πόντους αντίστοιχα,
τι γινεται με το κοριτσι που βρισκεται??εχουμε κανενα νεο??
φυσικα και δεν ισχύουν και τα δυο τηλ της!Εχει σταματήσει τα ραντεβουδακια εδώ και καιρό!δεν πρεπει να ισχυει το τηλ στο site παντως.
φυσικα και δεν ισχύουν και τα δυο τηλ της!Εχει σταματήσει τα ραντεβουδακια εδώ και καιρό!
..και με τι ασχολείται τώρα ?φυσικα και δεν ισχύουν και τα δυο τηλ της!Εχει σταματήσει τα ραντεβουδακια εδώ και καιρό!
Θα βρηκε κανα μαλακα με χοντρο πορτοφολι.....δηλαδη θα επιασε το λοττο!!!!!
...καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος..δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος/ποια είσαι..!!! ;)μετα την ταινια που εκανε με τον σειρηνακη η φιλη της κορης μου αγνοειται
Ελα μωρε ολοι αυτοι οι ψευτοεπιχειρηματιες του κωλου που χρυσωνουν ολα αυτα καργιολομπαζα Ελληνιδες <<τραγουδιστριες>> εχουν μυαλο νομιζεις?Δεν νομίζω πως κυκλοφορούν πολλά τόσο χοντρά πορτοφόλια ακόμα κι ακόμα περισσότερο δεν νομίζω πως αυτοί που εξακολουθούν να τα έχουν είναι "μαλάκες".
Αν ήταν θα είχαν πάψει να τα έχουν από καιρό, όπως τόσοι άλλοι. ;)
Πάντως και οι δύο όταν είχαμε τελειώσει δεν πήραν τα λεφτά να φύγουν σαν κυνηγημένες, αλλά κάθησαν και λέγαμε διάφορα.