Νέα

Nικολαΐδης και ΑΕΚ πώς τον κρίνετε μετά από τόσο καιρό σαν πρόεδρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα andrikos1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sezar

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Την ομάδα δεν την αφήνει ήσυχη ο ίδιος ο πρόεδρός της με το να βγαίνει και να κλαίγεται στα ραδιόφωνα για πέναλτι ενώ έχει φάει 3 τεμάχια και ευκαιρίες για άλλα τόσα...
Αντί να κάνει μόκο και να παραδεχτεί οτι στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα, όπως υπάρχει και ο διαιτητής, η ατυχία, ο Τζιμπούρ κτλ, κάθεται και το ρίχνει στην διαιτησία για να έχει άλλοθι.  Σαν πρώην παίχτης θα έπρεπε αυτός τουλάχιστον να το γνωρίζει.  Και επειδή είμαι σίγουρος οτι το γνωρίζει, άλλο τόσο σίγουρος είμαι οτι το κάνει για προπαγάνδα...
Ας ψάξει στα αιτια της ήττας σε αυτόν που πούλησε τη μπάλα στο γκόλ του τζιμπούρ και στο οτι ο προπονηταράς του έπαιζε με την άμυνα στο κέντρο από το 10 λές και ο αγώνες έληγε σε 2 λεπτά...

Οταν τρώς 3 γκόλ στην έδρα σου δεν τα βάζεις με τη διαιτησία, εκτός κι αν στη διαιτησία οφείλονται τα γκόλ, πράγμα που δεν συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση...

Δεν είναι έτσι φιλαράκο. Ολοι οι μεγαλοι φετος ειναι χαλια. Αλλα δεν μπορεις να κλεινεις τα ματια στο τι εγινε στο Καυτατζογλειο 2 φορες που περασε ο γαυρος απο εκει και να σου κοβουν 2 πενανλτι που εστω και αν παιζεις αισχρα θα μπορουσες να παρεις βαθμο-ους. Αντι να ανοιξουμε τα ματια μας και να δουμε τι γινεται τοσα χρονια με τις παραγκες τα ριχνουμε σε οποιον δεν γουσταρουμε. Η ομαδα παει χαλια αλλα οχι χειροτερα απο βαζελο και γαυρο. Αλλα ο γαυρος θα το γυριζε το παιχνιδι αν ετρωγε 3 απο το Πανιωνιο , αυτο ξερει αυτος και ολοι

Επισκέπτης
Δεν είναι έτσι φιλαράκο. Ολοι οι μεγαλοι φετος ειναι χαλια. Αλλα δεν μπορεις να κλεινεις τα ματια στο τι εγινε στο Καυτατζογλειο 2 φορες που περασε ο γαυρος απο εκει και να σου κοβουν 2 πενανλτι που εστω και αν παιζεις αισχρα θα μπορουσες να παρεις βαθμο-ους. Αντι να ανοιξουμε τα ματια μας και να δουμε τι γινεται τοσα χρονια με τις παραγκες τα ριχνουμε σε οποιον δεν γουσταρουμε. Η ομαδα παει χαλια αλλα οχι χειροτερα απο βαζελο και γαυρο. Αλλα ο γαυρος θα το γυριζε το παιχνιδι αν ετρωγε 3 απο το Πανιωνιο , αυτο ξερει αυτος και ολοι
κλαψ,λυγμ..

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Σε όποια ομαδα δε σφυριζεται το πεναλτυ αυτο στον ΡΙΒΑΛΝΤΟ στην ΕΔΡΑ της σε ματς με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ο προεδρος ειναι ανικανος και παραιτειται την επομενη το πρωι. Καλος χρυσος αλλα και η θειά μου καλή και χρυση ειναι. Δε θα διοικησει την αεκ ομως. Αυτα.

Sezar

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγω σαν απογοητευμενος πληρως ΑΕΚτζης περα απο ολα τα αλλα καθομαι και να συγκρινω τον Ντεμη με ολους τους προηγουμενους που εχω ζησει ΕΓΩ προσωπικα.συγκεκριμενα σαν πιτσιρικας προλαβα τον αχρηστο ζαφειροπουλο αλλα οντας πιαδι δεν με ενοιαζε.μαζευα αυτοκολλητα τοτε..αργοτερα ο Γιδοπουλος στα ματια μου μου ηταν ο θεος που εδωσε στην ομαδα μου πρωταθλημα.στην ουσια τα διοικητικα λοιπον της ΑΕΚ τα παρακολουθω απο το διδυμο Μελισανιδη-Καρρα.ως γνωστον με αυτους καναμε παρτυ.μετα λοιπον εχουμε κατι μαματζαιους,εβραιους,κουγιας!!!,τροχανας,μακαρος κτλ.νομιζω οτι ολοι αυτοι ειναι γενικη εντυπωση οτι ηταν καραγκιοζηδες.αλλα ρε παιδια θυμηθητε τα ντερμπι επι τροχανα.τις μεταγραφες επι μακη ψ.προσωπικα πιστευω οτι το κουμασι που λεγεται ψωμιαδης εκανε τρεις φορες καλυτερες μεταγραφες απο τον κοντο.επισης τα ατομα αυτα σαν προεδροι ειχαν μια καυλα να γαμ.. η ΑΕΚ τον ολυμπιακο πχ..ο ντεμης τι?ειναι δυνατον να παιζεις ντερμπι και να προδιαγραφεις με τη μιζερη σταση σου οτι η ΑΕΚ οσο και καλα να παιξει θα χασει?ειναι δυνατον ποτε η ΑΕΚ να φαει 3 απο τον πανιωνιο και να μη παραδεχτεις οτι αξιζες να χασεις?δηλαδη το τελευταιο που εχει μεινει στον ΑΕΚτζη,η διαφορετικοτητα και η περηφανεια το παιρνει ο κυριος Βανδης και το πεταει στα σκουπιδια?εχει φτασει στο σημειο να κλαιγεται σαν το κακομαθημενο παιδι που δε του παιρνουν αλλο παγωτο.εποχες μελισανιδη θυμαμαι παιζαμε με παο στα φιλαδελφεια.στο ημιχρονο ο διαιτητης δεν μας εδωσε 3! πεναλτι.στο δευτερο μπηκαμε ομως και τους καθαρισαμε.ετσι ΞΗΓΙΟΤΑΝΕ και ετσι θελοθμε να ξηγιεται η ΑΕΚ.ελεγε ο Μελισανιδης ελα κυριε και αν μπορεις σφαξε μας.αλλα δε μπορεις.γιατι ειχε φτιαξεο ΟΜΑΔΑ ο ανθρωπος.τα ΑΕΚακια στο σχολειο κρυβονται και στεναχωριουνται και ο ντεμης εχει μεγαλο μεριδιο σε αυτο.και εχει μεριδιο ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη εκανε μεταγραφες τυπου Αρουαμπαρενα και Ριβαλντο.το μονο αθλημα που παιζεται με τις ταχυτητες αυτων των 2 ειναι το ποδοσφαιρο τυφλων ρε πουστη μου.ελεος!με το γηπεδο τι γινεται?χτες δηλωσε οτι χωσαμε λεφτα!!??!μας δουλευει?μα μολις πηρε τον Εντινιο ΔΑΝΕΙΚΟ και τον Καλον ΕΛΕΥΘΕΡΟ.ελεος ρε ντεμη.ποσο μαλακες μας εχεις?
Φιλαρακι δεν ξερω ποσο ΑΕΚτζης εισαι αλλα λες μπουρδες. Μεταγραφες κανω και εγω σαν τον Μακη οταν ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ και οταν ερχεται ο παικτης να πληρωθει να βγαζω οπλο. Αυτα δεν τα ηξερες σαν ΑΕΚΤτζης?
Και πως λες ρε φιλες πως εξιζες να χασεις? Οι ιδιοι οι Πανιωνιοι μιλησαν για ανωτεροτητα της ΑΕΚ. 17 - 4 ηταν οι τελικες προσπαθειες. ΠΑΣ ΚΑΛΑ?
Που βγαζουν τετοιυες ΑΕΚΤζηδες ρε που υποστηριζουν τον αντιπαλο και θελουν μαφιοζους προεδρους.

Sezar

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σε όποια ομαδα δε σφυριζεται το πεναλτυ αυτο στον ΡΙΒΑΛΝΤΟ στην ΕΔΡΑ της σε ματς με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ο προεδρος ειναι ανικανος και παραιτειται την επομενη το πρωι. Καλος χρυσος αλλα και η θειά μου καλή και χρυση ειναι. Δε θα διοικησει την αεκ ομως. Αυτα.

Τι πινεις και δεν μας δινεις?

OP
OP
A

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαρακι δεν ξερω ποσο ΑΕΚτζης εισαι αλλα λες μπουρδες. Μεταγραφες κανω και εγω σαν τον Μακη οταν ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ και οταν ερχεται ο παικτης να πληρωθει να βγαζω οπλο. Αυτα δεν τα ηξερες σαν ΑΕΚΤτζης?
Και πως λες ρε φιλες πως εξιζες να χασεις? Οι ιδιοι οι Πανιωνιοι μιλησαν για ανωτεροτητα της ΑΕΚ. 17 - 4 ηταν οι τελικες προσπαθειες. ΠΑΣ ΚΑΛΑ?
Που βγαζουν τετοιυες ΑΕΚΤζηδες ρε που υποστηριζουν τον αντιπαλο και θελουν μαφιοζους προεδρους.
17-4 ηταν οι τελικες?!?δηλαδη ασ πουμε περυσι με τη μιλαν επρεπε να χασουμε 13-2 ε?φιλαρακο μονο και μονο που εχεις το ψευδωνυμο sezar εισαι για το γαιδαρο καβαλα.μονο αυτο. :idiot:

Sezar

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
17-4 ηταν οι τελικες?!?δηλαδη ασ πουμε περυσι με τη μιλαν επρεπε να χασουμε 13-2 ε?φιλαρακο μονο και μονο που εχεις το ψευδωνυμο sezar εισαι για το γαιδαρο καβαλα.μονο αυτο. :idiot:

αμα ξεμεθυσεις , τα λεμε

Sezar

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλα. Απόψεις ανταλλασουμε. Αλλα αμα πάρει ποτε ο Ντεμης πρωταθλημα να μου γραψεις.

Δεν διαφωνω, αυτο ζουμε τοσα χρονια. Αλλα με την λογικη σου θα επρεπε να αλλαζουν τα αφεντικα των ομαδων καθε βδομαδα στο πρωταθλημα (εκτος του Σωκρατη)που ειναι πιο γνωστοι οι διαιτητες απο τους σεντερ φορ των ομαδων.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πρωσοπικα εγω παιδια σαν αεκτζης δεν τα εχω με το ντεμη.αυτο μπορει αυτο κανει ο ανθρωπος.πηρε την ομαδα σε μια πολυ δυσκολη στιγμη της ιστοριας της,εβαλε την ομαδα στο 44 και συσπειρωσε τον κοσμο.κερδισαμε κοσμο στο γηπεδο με τον ντεμη θυμηθητε τις εποχες ακομα που παιρναμε πρωταθλημα με δικο μας γηπεδο κοβαμε 12000 εισητηρια.τωρα πανε 15000 στο οακα με και μας φαινονται λιγοι.μεχρι εκει μπορει.αν αγαπαει πραγματικα την ομαδα πρεπει να φυγει το καλοκαιρι και να ερθει ο μελισσανιδης.

Sezar

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
πρωσοπικα εγω παιδια σαν αεκτζης δεν τα εχω με το ντεμη.αυτο μπορει αυτο κανει ο ανθρωπος.πηρε την ομαδα σε μια πολυ δυσκολη στιγμη της ιστοριας της,εβαλε την ομαδα στο 44 και συσπειρωσε τον κοσμο.κερδισαμε κοσμο στο γηπεδο με τον ντεμη θυμηθητε τις εποχες ακομα που παιρναμε πρωταθλημα με δικο μας γηπεδο κοβαμε 12000 εισητηρια.τωρα πανε 15000 στο οακα με και μας φαινονται λιγοι.μεχρι εκει μπορει.αν αγαπαει πραγματικα την ομαδα πρεπει να φυγει το καλοκαιρι και να ερθει ο μελισσανιδης.
Και να αρχισουν παλι τα κουμπουρια στο γηπεδο , οι ενεδρες στους διαιτητες, οι απαγωγες ποδοσφαιριστων, τα χρεη και οποτε γουσταρει να την πουλησει σε κανενα απατεωνα οπως παλια?
Αυτη την ΑΕΚ ονειρευεσαι?
Αυτη την ΑΕΚ θες?
Ο ΑΕΚΤζης προεδρος που ειχε την σημαια του Ολυμπιακου στην σχολη οδηγων? που περισυ ηθελε να αγορασει τα Γιαννενα? που συστησε τον Μπαγιεβιτς στον Κοκαλη?
Συμφωνω πως αυτα μπορει αυτα κανει ο Ντεμης αλλα το θεμα ειναι να παμε μπροστα οχι πισω.
Οχι στους Μαφιοζους. Δεν μπορει να ειμαστε τοσο ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ με την διακριση που να προτιμαμε την ΑΕΚ να ειναι Σικαγο με Αλ Καπονε. Αυτο ειναι καταντια.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Και να αρχισουν παλι τα κουμπουρια στο γηπεδο , οι ενεδρες στους διαιτητες, οι απαγωγες ποδοσφαιριστων, τα χρεη και οποτε γουσταρει να την πουλησει σε κανενα απατεωνα οπως παλια?
Αυτη την ΑΕΚ ονειρευεσαι?
Αυτη την ΑΕΚ θες?
Ο ΑΕΚΤζης προεδρος που ειχε την σημαια του Ολυμπιακου στην σχολη οδηγων? που περισυ ηθελε να αγορασει τα Γιαννενα? που συστησε τον Μπαγιεβιτς στον Κοκαλη?
Συμφωνω πως αυτα μπορει αυτα κανει ο Ντεμης αλλα το θεμα ειναι να παμε μπροστα οχι πισω.
Οχι στους Μαφιοζους. Δεν μπορει να ειμαστε τοσο ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ με την διακριση που να προτιμαμε την ΑΕΚ να ειναι Σικαγο με Αλ Καπονε. Αυτο ειναι καταντια.
η κατρακυλα μας και τα χρεη ξεκινησαν με τροχανα και ενικ οχι με μελισσανιδη.το μεγαλο του λαθος ειναι που τη πουλησε στον τροχανα.δεν ειμαστε πορωμενοι με τη διακριση φιλε απλα δεν αντεχουμε να βλεπουμε την ομαδα που αγαπαμε να ειναι κομπαρσος τοσα χρονια.το ξερεις οτι μενω κοντα στο ναο και βλεπω παιδακια με φανελες του ολυμπιακου?εσυ αυτην την αεκ ονειρευεσαι?ο μοναδικος που μπορει να βοηθησει αυτη τη στιγμη την αεκ ειναι αυτος.και καποιος λεφτας να ηθελε να επενδυσει στην αεκ δε θα τον αφησουν οι αλλοι.με το σταυρο στο χερι δεν πας πουθενα σημερα.

Sezar

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
η κατρακυλα μας και τα χρεη ξεκινησαν με τροχανα και ενικ οχι με μελισσανιδη.το μεγαλο του λαθος ειναι που τη πουλησε στον τροχανα.δεν ειμαστε πορωμενοι με τη διακριση φιλε απλα δεν αντεχουμε να βλεπουμε την ομαδα που αγαπαμε να ειναι κομπαρσος τοσα χρονια.το ξερεις οτι μενω κοντα στο ναο και βλεπω παιδακια με φανελες του ολυμπιακου?εσυ αυτην την αεκ ονειρευεσαι?ο μοναδικος που μπορει να βοηθησει αυτη τη στιγμη την αεκ ειναι αυτος.και καποιος λεφτας να ηθελε να επενδυσει στην αεκ δε θα τον αφησουν οι αλλοι.με το σταυρο στο χερι δεν πας πουθενα σημερα.

Κανεις τεραστιο λαθος. Μαλλον δεν προσεξες απο ποτε ειχε να πληρωθει το Δημοσιο. Την πουλησε στον Τροχανα γιατι δεν ειναι ΑΕΚΤζης. Ειναι ενας μαφιοζος που γουσταρε να το παιζει καποιος. Και εγω μενω στο Μαρουσι και βλεπω παιδακια με την φανελα του Ριβαλντο, τι θες να πεις δηλαδη?
ΑΛΙΜΟΝΟ αν ο μοναδικος που μπορει να βοηθησει την ΑΕΚ ειναι αυτος ο απατεωνας. Καταρχας δεν εχει λευκο ποινικο μητρωο. Θα γυρισουμε πισω και θα χτυπαμε το κεφαλι μας. Μιλαμε για τον ανθρωπο που τον παρακαλουσαν να παρει την ομαδα και απαντουσε ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ. ΜΙλαμε για τον ανθρωπο που παρακαλουσαν να παρει το μπασκετ αλλα εκει δεν ηταν ΑΕΚτζης. Απλα ειδε πως εχει παραδακι τωρα η δουλεια και για αυτο εμφανιστηκε. ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ
Αν με το σταυρο στο χερι δεν πας πουθενα τοτε εγω γουσταρω να μην παω πουθενα.
Πρωταθλημα σικε δεν γουσταρω αλλιως θα γινομουν γαυρος

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Κανεις τεραστιο λαθος. Μαλλον δεν προσεξες απο ποτε ειχε να πληρωθει το Δημοσιο. Την πουλησε στον Τροχανα γιατι δεν ειναι ΑΕΚΤζης. Ειναι ενας μαφιοζος που γουσταρε να το παιζει καποιος. Και εγω μενω στο Μαρουσι και βλεπω παιδακια με την φανελα του Ριβαλντο, τι θες να πεις δηλαδη?
ΑΛΙΜΟΝΟ αν ο μοναδικος που μπορει να βοηθησει την ΑΕΚ ειναι αυτος ο απατεωνας. Καταρχας δεν εχει λευκο ποινικο μητρωο. Θα γυρισουμε πισω και θα χτυπαμε το κεφαλι μας.
Αν με το σταυρο στο χερι δεν πας πουθενα τοτε εγω γουσταρω να μην παω πουθενα.
Πρωταθλημα σικε δεν γουσταρω.
εγω πανω απο ολα ειμαι αεκ.δεν ειμαι πρωσοπολατρης οπως το συνηθιζουμε εμεις οι αεκτζηδες.οποιος και να ερθει δε με νοιαζει αρκει να φερει την ομαδα εκει που της αξιζει να ειναι.ο ντεμης παντως δε μπορει να κανει κατι περισσοτερο.ειναι φανερο πια.

Sezar

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγω πανω απο ολα ειμαι αεκ.δεν ειμαι πρωσοπολατρης οπως το συνηθιζουμε εμεις οι αεκτζηδες.οποιος και να ερθει δε με νοιαζει αρκει να φερει την ομαδα εκει που της αξιζει να ειναι.ο ντεμης παντως δε μπορει να κανει κατι περισσοτερο.ειναι φανερο πια.

Εμενα ομως με νοιαζει ποιος θα ρθει αμα φυγει ο Ντεμης, Θελω να ειναι καποιος ή καποιοι που να ειναι σοβαροι και εντιμοι.

OP
OP
A

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
νομιζω οτι ολοι μας αναγνωριζουμε στο ντεμη την παθολογικη αγαπη που εχει για την ΑΕΚ και οτι εχει φτυσει αιμα τοσο αγωνιστικα οσο και σαν προεδρος.απο εκει και περα η λιμνη εγινε πελαγος απο αυτον αλλα νομιζω οτι το πελαγος για να γινει ωκεανος χρειαζεται καποιον μια κλιμακα παραπανω απο το ντεμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom