Nikol 1
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2022
- Like
- 14.708
Σοβαρά τώρα η κανείς πλάκα όπως πάντα χαχαχαΕΓΩ
Εγώ να στο φτιάξω μάνα μ'
Σοβαρά τώρα η κανείς πλάκα όπως πάντα χαχαχαΕΓΩ
Εγώ να στο φτιάξω μάνα μ'
Σοβαρά τώρα η κανείς πλάκα όπως πάντα χαχαχα
Για αλλαγή οθόνης δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να δει το υλικό που είναι αποθηκευμένο στο κινητό σου. Το σβήνουν, αλλάζουν οθόνη, το ανοίγουν για να δουν ότι όντως δουλεύει, το παίρνεις στα χέρια σου, πληκτρολογείς το password και είσαι ΟΚ.Και θα ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποιος από σας που ασχολείται με αυτή τη δουλειά με τα κινητά δηλαδή να το πάω το κινητό μου να μου το φτιάξε χωρίς να διαγράψει τα στοιχεία μέσα μηνύματα V Μπερ φωτογραφίες και τα λοιπά, Επειδή αν πάω το κινητό μου σε κανένα γνωστό μου θα καρφωθεί ότι κάνω τη δουλειά και δεν θέλω χαχαχα Χρειάζεται αλλαγή οθόνης Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
Απίστευτη κορμάρα σοκΆλλη μία έτσι για να Παίξετε με την φαντασία σας και σας αφήνω
Το κορμί!Άλλη μία έτσι για να Παίξετε με την φαντασία σας και σας αφήνω
Θεά, παλι ονειρωξεις θα εχουμε...Άλλη μία έτσι για να Παίξετε με την φαντασία σας και σας αφήνω
Μια αλλαγη οθονης θα την χρειαστω κι εγω τωρα μωρο!Άλλη μία έτσι για να Παίξετε με την φαντασία σας και σας αφήνω
ΙσχύειΜια αλλαγη οθονης θα την χρειαστω κι εγω τωρα μωρο!
??? Ti enoisNikol έχω ξεκινήσει....
Θα έρθεις?
Άστο μετά είδα ότι έχεις πρόβλημα με το τηλέφωνο......Αν δεν το έχεις φτιάξει πάρε στο viber να δου πω τι να κάνεις??? Ti enois
Βάλε μας και μια φωτό σουΚαλησπέρα και ευχαριστώ πολύ σε όλους όσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου μου δώσανε συμβουλές και ενδιαφέρθηκαν, σας ευχαριστώ πολύ έφτιαξα το κινητό μου είναι όλα καλά το ίδιο αριθμό το ίδιο V Μπερ το ίδιο βατ σαπ και συνεχίζουμε δυνατά ευχαριστώ και πάλι σε όλους
Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ σε όλους όσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου μου δώσανε συμβουλές και ενδιαφέρθηκαν, σας ευχαριστώ πολύ έφτιαξα το κινητό μου είναι όλα καλά το ίδιο αριθμό το ίδιο V Μπερ το ίδιο βατ σαπ και συνεχίζουμε δυνατά ευχαριστώ και πάλι σε όλους
Την τάπα την φορας στα ραντεβού;
Τωρα καυλα μας ταπωσες!