Sorococo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 699
- Πόντοι
- 81
Στο Τηλ Αυτο ? = Μονο Κλησεις... Η Βλεπεις και ΣΜΣ ?.... , Σε Βιμπερ σε Βρισκουμε ??Καλησπέρα σας Γύρισα για λίγες μέρες θα βρίσκομαι Αθήνα
Στο Τηλ Αυτο ? = Μονο Κλησεις... Η Βλεπεις και ΣΜΣ ?.... , Σε Βιμπερ σε Βρισκουμε ??Καλησπέρα σας Γύρισα για λίγες μέρες θα βρίσκομαι Αθήνα
Καλησπέρα σας Γύρισα για λίγες μέρες θα βρίσκομαι Αθήνα
120€. +50€ ο κωλοςη τιμη ειναι 120/ωρα +50 ή 100/ωρα +50 ? και κατι ακομη.. το μαλλι ειναι κοντο ή κανω λαθος βλεποντας τις φωτο ?
...μαγκα μου η τιμη ειναι αυτη που σ εγραψε ο αρχοντας παραπανω, απο μαλλι κοντο (αγορε) ξανθο.το μαλλι πετραν ?
Το καλύτερο νέο της ημέρας!!!!Καλησπέρα σε όλους και κάπως έτσι και κάπου εδώ τελείωσαν καλοκαιρινές μου διακοπές από σήμερα στην διάθεσή σας κάθε μέρα όπως παλιά
.....αντε για καμμια επαναληψη, solo αυτη την φοραΚαλησπέρα σε όλους και κάπως έτσι και κάπου εδώ τελείωσαν καλοκαιρινές μου διακοπές από σήμερα στην διάθεσή σας κάθε μέρα όπως παλιά
Welcome back sexyΚαλησπέρα σε όλους και κάπως έτσι και κάπου εδώ τελείωσαν καλοκαιρινές μου διακοπές από σήμερα στην διάθεσή σας κάθε μέρα όπως παλιά
Καλησπέρα σε όλους και κάπως έτσι και κάπου εδώ τελείωσαν καλοκαιρινές μου διακοπές από σήμερα στην διάθεσή σας κάθε μέρα όπως παλιά
Γειά σου ΝικόλΚαλησπέρα σε όλους και κάπως έτσι και κάπου εδώ τελείωσαν καλοκαιρινές μου διακοπές από σήμερα στην διάθεσή σας κάθε μέρα όπως παλιά
Εργαλειο δυνατόΚαλησπέρα
Και εκτός Bill πλέον?Καλησπέρα
πιστος οπαδος βλεπω -)Και εκτός Bill πλέον?
Το Χ που σχηματίζουν οι ποδάρες τι σημαίνει ?