Διαγραμμένο μέλος 191953
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 821
- Πόντοι
- 361
καλημερα..δεν γινεται να χασω.....Καλησπέρα και από μένα
καλημερα..δεν γινεται να χασω.....Καλησπέρα και από μένα
ΚαλημέραΚαλημέρα στην σέξυ Νικόλ
Καλησπέρα Νικόλ. Μπορείς να μου γράψεις το δωράκι σου για δίωρο;Καλησπέρα και από μένα
Οχι πυροβολητης.....στραβαδι...ποντικαραΣυγνωμη φιλε. Ασυρματιστης εισαι ?
Τι πατος τριαξονικος ειναι αυτος???? !!!!Καλησπέρα και από μένα
The BODY !!!!!Και πάλι στα κόκκινα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στην υγειά μας λοιπόν
Φαίνεται πολύ δουλεμένη πίσω.Συναντηση αυτή τη στιγμή με την Νικόλ. Λοιπόν συναγωνιστές είμαι χρόνια στον χώρο και τέτοιο κώλο δεν έχω δει ξανά. Η κοπέλα είναι κορμί μοντέλο και αυτό που κάνει το γουστάρει πραγματικά. Πίπα απίστευτη στον εξαφανίζει μουνάκι πανέμορφο κ σφιχτό. Κ επειδή ρωτάτε για το πρόσωπο η κοπέλα είναι σωστή κυρία. Η γυναίκα που βλέπεις στο πανάκριβο εστιατόριο στην όπερα κ θες να γαμησεις. Σάς βάζω κ δύο φωτό live από την συνάντηση μας. Επίσης είναι απίστευτο άτομο που σέβεται τον πελάτη κ τα γούστα του .
Ρε συ ασε την ενημερωση μας γι αργοτερα και πηδα την!!Συναντηση αυτή τη στιγμή με την Νικόλ. Λοιπόν συναγωνιστές είμαι χρόνια στον χώρο και τέτοιο κώλο δεν έχω δει ξανά. Η κοπέλα είναι κορμί μοντέλο και αυτό που κάνει το γουστάρει πραγματικά. Πίπα απίστευτη στον εξαφανίζει μουνάκι πανέμορφο κ σφιχτό. Κ επειδή ρωτάτε για το πρόσωπο η κοπέλα είναι σωστή κυρία. Η γυναίκα που βλέπεις στο πανάκριβο εστιατόριο στην όπερα κ θες να γαμησεις. Σάς βάζω κ δύο φωτό live από την συνάντηση μας. Επίσης είναι απίστευτο άτομο που σέβεται τον πελάτη κ τα γούστα του .
Δεν έχεις ιδέα για τι καύλα μιλάμε φίλε. Με σφράγισεΡε συ ασε την ενημερωση μας γι αργοτερα και πηδα την!!
Μουναρος!!
Εντάξει στα τέσσερα όνειρο...Συναντηση αυτή τη στιγμή με την Νικόλ. Λοιπόν συναγωνιστές είμαι χρόνια στον χώρο και τέτοιο κώλο δεν έχω δει ξανά. Η κοπέλα είναι κορμί μοντέλο και αυτό που κάνει το γουστάρει πραγματικά. Πίπα απίστευτη στον εξαφανίζει μουνάκι πανέμορφο κ σφιχτό. Κ επειδή ρωτάτε για το πρόσωπο η κοπέλα είναι σωστή κυρία. Η γυναίκα που βλέπεις στο πανάκριβο εστιατόριο στην όπερα κ θες να γαμησεις. Σάς βάζω κ δύο φωτό live από την συνάντηση μας. Επίσης είναι απίστευτο άτομο που σέβεται τον πελάτη κ τα γούστα του .
Φιλιά με γλώσσα δίνει βαθιά ή το αποφεύγει??Συναντηση αυτή τη στιγμή με την Νικόλ. Λοιπόν συναγωνιστές είμαι χρόνια στον χώρο και τέτοιο κώλο δεν έχω δει ξανά. Η κοπέλα είναι κορμί μοντέλο και αυτό που κάνει το γουστάρει πραγματικά. Πίπα απίστευτη στον εξαφανίζει μουνάκι πανέμορφο κ σφιχτό. Κ επειδή ρωτάτε για το πρόσωπο η κοπέλα είναι σωστή κυρία. Η γυναίκα που βλέπεις στο πανάκριβο εστιατόριο στην όπερα κ θες να γαμησεις. Σάς βάζω κ δύο φωτό live από την συνάντηση μας. Επίσης είναι απίστευτο άτομο που σέβεται τον πελάτη κ τα γούστα του .