Nikol 1
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2022
- Like
- 14.716
Πολλά φιλιά στην Αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. Ίσως να επισκεφτώ κάποια στιγμή.❤Περνα μια βολτα απο θεσσαλονικη! θα αξιζει!
Πολλά φιλιά στην Αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. Ίσως να επισκεφτώ κάποια στιγμή.❤Περνα μια βολτα απο θεσσαλονικη! θα αξιζει!
Το ισως το εχυμε ξανακουσει απο πολλες. Θες να το προγραμματισεις η οχι;Πολλά φιλιά στην Αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. Ίσως να επισκεφτώ κάποια στιγμή.❤
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣυναντηση αυτή τη στιγμή με την Νικόλ. Λοιπόν συναγωνιστές είμαι χρόνια στον χώρο και τέτοιο κώλο δεν έχω δει ξανά. Η κοπέλα είναι κορμί μοντέλο και αυτό που κάνει το γουστάρει πραγματικά. Πίπα απίστευτη στον εξαφανίζει μουνάκι πανέμορφο κ σφιχτό. Κ επειδή ρωτάτε για το πρόσωπο η κοπέλα είναι σωστή κυρία. Η γυναίκα που βλέπεις στο πανάκριβο εστιατόριο στην όπερα κ θες να γαμησεις. Σάς βάζω κ δύο φωτό live από την συνάντηση μας. Επίσης είναι απίστευτο άτομο που σέβεται τον πελάτη κ τα γούστα του .
???ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ
Όταν δεν θα έχεις ζόρια τότε θα τραβήξεις βορρά.Πολλά φιλιά στην Αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. Ίσως να επισκεφτώ κάποια στιγμή.❤
Έλα χρόνια πολλά !!
Ευχαριστώ πολύΈλα χρόνια πολλά !!
ΑΣΎΛΛΗΠΤΗ πατούρα και ευτυχώς την δίνει!Συναντηση αυτή τη στιγμή με την Νικόλ. Λοιπόν συναγωνιστές είμαι χρόνια στον χώρο και τέτοιο κώλο δεν έχω δει ξανά. Η κοπέλα είναι κορμί μοντέλο και αυτό που κάνει το γουστάρει πραγματικά. Πίπα απίστευτη στον εξαφανίζει μουνάκι πανέμορφο κ σφιχτό. Κ επειδή ρωτάτε για το πρόσωπο η κοπέλα είναι σωστή κυρία. Η γυναίκα που βλέπεις στο πανάκριβο εστιατόριο στην όπερα κ θες να γαμησεις. Σάς βάζω κ δύο φωτό live από την συνάντηση μας. Επίσης είναι απίστευτο άτομο που σέβεται τον πελάτη κ τα γούστα του .
Συμφωνώ απίστευτος πάτοςΝομίζω ότι απο το στήσιμο της φωτογραφίας άνετα είναι στα top 5 του bou
Ερχεται το Σαββατο μωρο. ΕτοιμασουΚαλησπέρα σε όλους θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα απουσιάσω για τρεις μέρες για προσωπικούς λόγους... από Σάββατο θα βρίσκομαι πάλι κοντά σας Σας ευχαριστώ πολύ Να περνάτε όμορφα....
Ερχεται το Σαββατο μωρο. Ετοιμασου
Είμαι έτοιμηΕρχεται το Σαββατο μωρο. Ετοιμασου
Η Λίζα ΔΕΝ ήθελε να την βρίσκουν, κι βασικά διάλεγε μόνη της ποιος, πότε, που, πως και ΑΝ.Συνάντηση σήμερα το πρωί με την Nikol1. Δεν υπάρχουν λόγια.....απίστευτο ωραίο μωρό. Τέτοιο κορμί δεν υπάρχει. Έγινα δέκα χρόνια νεώτερος. Είμαι τυχερός που αποθήκευσε το τηλέφωνό μου. Σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί κανείς εύκολα να τη βρει όπως γινότανε με την Liza vip.
για δωσε μου λεπτομερειες ρε,θα εχω πολεμο σε λιγες μερες.π.μ.Η Λίζα ΔΕΝ ήθελε να την βρίσκουν, κι βασικά διάλεγε μόνη της ποιος, πότε, που, πως και ΑΝ.
Αυτή εδώ εύκολα μιλάς και κανονίζεις μαζί της.
Το δε κορμί της, πραγματικά ΚΌΛΑΣΗ..!
Και γιατι ξηγιεται ετσι πσραξενα η Λιζα;Η Λίζα ΔΕΝ ήθελε να την βρίσκουν, κι βασικά διάλεγε μόνη της ποιος, πότε, που, πως και ΑΝ.
Αυτή εδώ εύκολα μιλάς και κανονίζεις μαζί της.
Το δε κορμί της, πραγματικά ΚΌΛΑΣΗ..!