Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
ΚαλησπέραΜε αγάπη Νικόλ
ΚαλησπέραΜε αγάπη Νικόλ
Τα τακουνια ειναι φετιχ μεγαλο.Είσαι μες την καυλα...όμως τα τακούνια σου δεν θα στα έβγαζα ποτέ....στα τέσσερα και να σε θαυμάζω με τα ψιλοτακουνα σου...
Καλησπέρα στα αγόρια μου
καύλα!!Αυτό για να μι παραπονιούνται τα αγοράκια μου...
Με αγάπη Νικόλ
Κοριτσάρα μου μην ακούς τίποτα...Εγώ βλέπω "λαβές" που μπορούν να ανοίξουν τις πύλες του παραδείσουΝα περνάτε όμορφα με χαμόγελο και θετική ενέργεια
Τι μεσουλα ειναι αυτή ρε κοπελιά?Συναντηση αυτή τη στιγμή με την Νικόλ. Λοιπόν συναγωνιστές είμαι χρόνια στον χώρο και τέτοιο κώλο δεν έχω δει ξανά. Η κοπέλα είναι κορμί μοντέλο και αυτό που κάνει το γουστάρει πραγματικά. Πίπα απίστευτη στον εξαφανίζει μουνάκι πανέμορφο κ σφιχτό. Κ επειδή ρωτάτε για το πρόσωπο η κοπέλα είναι σωστή κυρία. Η γυναίκα που βλέπεις στο πανάκριβο εστιατόριο στην όπερα κ θες να γαμησεις. Σάς βάζω κ δύο φωτό live από την συνάντηση μας. Επίσης είναι απίστευτο άτομο που σέβεται τον πελάτη κ τα γούστα του .
Η τέλεια κοιλιά!Belly perfection!Εδω στα κοκκινα......
Αχ.....να δουλευες και πιο αργά για εμάς του ξενύχτιδες....Καλημέρα και καλή εβδομάδα
άφωνος...Καλησπέρα στα αγόρια μου
Για να έχουμε καλο βράδυ πρέπει να σε έχουμε δίπλα μας κούκλα.Καλό βράδυ ;)
Πω πω τι μουνι εισαι εσυΚαλό βράδυ ;)
Α ρε γκαντεμιά … 2 φορές κλεισμένο ραντεβού και μου έτυχαν τα πιο απίθανα και έπρεπε να ακυρώσω …Καλό βράδυ ;)
Βγάλε και το σουτιέν μάτια μου!!!Καλό βράδυ ;)
ΚΟΡ-ΜΑ-ΡΑ!!!Καλό βράδυ ;)