Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
Αν απαντούσες κοιλιάς θα ήταν καλύτερα.Ορίστε χαχαχα με αγάπη η Νικόλ
Αν απαντούσες κοιλιάς θα ήταν καλύτερα.Ορίστε χαχαχα με αγάπη η Νικόλ
Όλοι έχουμε........Αυτό που περισσεύει στο κωλοσουφριδι είναι αιμορροΐδες;
Τρομερή ΚΩΛΑΡΑ για γλυψιμο...ΚΑΥΛΙΑΡΑΟρίστε χαχαχα με αγάπη η Νικόλ
Πολύ σωστός!!!βαλε και λιγο βυζακι και ειμαστε κομπλε
Νικολ κοριτσακι μου εισαι στην σελιδα 24 απο τον Νοεμβρη , ενω η Μαρια με τα κιτρινα ειναι στην 57 αν και μπηκε πριν λιγες ημερες να μην πω ωρες. Γιατι ? Μηπως εισαι πολυ ακριβη ???????????????????Αυτό για να μι παραπονιούνται τα αγοράκια μου...
Αυτό για να μι παραπονιούνται τα αγοράκια μου...
Θέλουμε όμως να δούμε και μουνακι,Αυτό για να μι παραπονιούνται τα αγοράκια μου...
Καλά και μυαλό αν είχε πάλι δε θα έχανε αυτή τη δουλειά. Ούτε για 100 ούτε για 250!
Οι πουτάνες με μυαλό είναι είτε στη showbiz είτε σε βίλες με παιδιά!
Τις υπόλοιπες της γλεντάμε εμείς και τις πληρώνουμε όχι για να γαμήσουμε, αλλά για να φύγουν μετά το χύσιμο
ΕμετικάΆρα τελικά είχε δίκιο αυτός που είπε ότι είναι σαν το τραβέλι από το GNTM.
Στα 4 λοιπόν και ΚΑΜΙΑ οπτική επαφή!!!!
Ορίστε χαχαχα με αγάπη η Νικόλ
το δουλεύεις βλέπω το πατούρι.... πόσο?Εδω στα μαυρα
τον δινει γερο.με παραπανω αντιτιμο.ειναι στενος πολυ ομως.δεν καταφερα να μπω.εκανα μαλακια και δεν της τον εβαλα με το πρωτο.στο δευτερο δεν ειχα την σκληραδα που επρεπε.και γω αποκοντα σε εσενα ερχομαι.ειναι ορεξατο κοριτσακι και προθυμο.αδυνατουλι ομως.Νικόλ!!!
Τον δίνετε τον κώλ;
τον δινει γερο.με παραπανω αντιτιμο.ειναι στενος πολυ ομως.δεν καταφερα να μπω.εκανα μαλακια και δεν της τον εβαλα με το πρωτο.στο δευτερο δεν ειχα την σκληραδα που επρεπε.και γω αποκοντα σε εσενα ερχομαι.ειναι ορεξατο κοριτσακι και προθυμο.αδυνατουλι ομως.
Το γράφει στο προφίλ τηςτο δουλεύεις βλέπω το πατούρι.... πόσο?
αφου σου λεω ,απο κοντα παμε.τι νεαρε μου?μακαρι αλλα το περασαμε.Σας ευχαριστώ πολύ νεαρέ μου.
αφου σου λεω ,απο κοντα παμε.τι νεαρε μου?μακαρι αλλα το περασαμε.
"γέρο" έχεις χιούμορ, σε παραδέχομαιΣας ευχαριστώ πολύ νεαρέ μου.