petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.527
- Πόντοι
- 41.813
αστα να πανε. κι εγω δεν ειμαι και πολυ του περιμενε. μια-δυο φορες κι αν οχι γεια σας.Υπάρχουν πολλές λίστες αναμονής ...
αστα να πανε. κι εγω δεν ειμαι και πολυ του περιμενε. μια-δυο φορες κι αν οχι γεια σας.Υπάρχουν πολλές λίστες αναμονής ...
Αν είναι κάποιο καλό κομμάτι αξίζει την αναμονή ...αστα να πανε. κι εγω δεν ειμαι και πολυ του περιμενε. μια-δυο φορες κι αν οχι γεια σας.
μεχρι να ερθει η σειρα μας στην αναμονη εχουμε πηδηξει 5-6.Αν είναι κάποιο καλό κομμάτι αξίζει την αναμονή ...
Πιστεύω .
Αυτό ισχύει .μεχρι να ερθει η σειρα μας στην αναμονη εχουμε πηδηξει 5-6.
ναι μπορει να αξιζει,αλλα η επικοινωνια εκει ειναι ακομα χειροτερη.Αυτό ισχύει .
Ότι είναι άμεσα διαθέσιμο και αξιόλογο εκτελείται .
Τώρα όσον αφορά την αναμονή δεν είναι για όλα τα κομμάτια .
Αυτό που λέγαμε όμως στο τελευταίο πμ , εμένα κάτι μου λέει ότι είναι καλό .
Προσωπικά θα περιμένω ...
Ποια λέτε ρε παιδιά? Στείλε και εδώ please!!ναι μπορει να αξιζει,αλλα η επικοινωνια εκει ειναι ακομα χειροτερη.
ουτε καν εχω στειλει με αυτα που βλεπω.
και δεν το βλεπω να στελνω ετσι οπως παει.
μεχρι να ερθει η σειρα μας στην αναμονη εχουμε πηδηξει 5-6.
ειναι μεγαλη η ουρα.Ποια λέτε ρε παιδιά? Στείλε και εδώ please!!
Περίεργε ....Ποια λέτε ρε παιδιά? Στείλε και εδώ please!!
ειναι μεγαλη η ουρα.
δεν χωρανε αλλοι
δεν ειναι μαγγα μου.ειναι σφιχτο.δεν μπορεσα να μπω.Βγάλε τη σφήνα να δούμε το κωλοτρυπιδι σου πόσο δουλεμένο είναι....
δεν ειναι μαγγα μου.ειναι σφιχτο.δεν μπορεσα να μπω.
Μήν του λες και εσύ τώρα τέτοια...... φωτιές τού άναψεςδεν ειναι μαγγα μου.ειναι σφιχτο.δεν μπορεσα να μπω.
αστα να πανε. κι εγω δεν ειμαι και πολυ του περιμενε. μια-δυο φορες κι αν οχι γεια σας.
Μήπως ήσουνα μελάτος και δεν μπόρεσες να μπείς ?δεν ειναι μαγγα μου.ειναι σφιχτο.δεν μπορεσα να μπω.
Μήπως ήσουνα μελάτος και δεν μπόρεσες να μπείς ?
Λέω εγώ τώρα ...
Ντροπη ρεΜήπως ήσουνα μελάτος και δεν μπόρεσες να μπείς ?
Λέω εγώ τώρα ...
Εικασία έκανα ρε παιδιά μη βαράτεΝτροπη ρε
Το σκέφτηκα αλλά δεν ήθελα να του το γράψω.Μήπως ήσουνα μελάτος και δεν μπόρεσες να μπείς ?
Λέω εγώ τώρα ...