kontos7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.522
- Πόντοι
- 486
Πολύ καλή χρονιά σου εύχομαι!!Καλή χρονιά σε όλους με υγεία... happy 2023❤
Πολύ καλή χρονιά σου εύχομαι!!Καλή χρονιά σε όλους με υγεία... happy 2023❤
Δεν σε κατάλαβα Τι εννοείςΝικολ καλησπέρα. Μόνο με αγράμματους πας ?
Απίστευτο στήσιμο για πολλά κόλπα...Καλή χρονιά σε όλους με υγεία... happy 2023❤
Απλα η καμερα επρεπε απο πισωΚαλή χρονιά σε όλους με υγεία... happy 2023❤
Καλή χρονιά και σε σένα. Πολύ ωραία φωτό!Καλή χρονιά σε όλους με υγεία... happy 2023❤
Το εχει πανω στο προφιλ αν το πατησειςΝικολ καμια καθαρη ποιοτικη φωτογραφια θα μας δειξεις;
full booked εισαι. Δωσε το κινητο σου σε κανενα συναγωνιστη να κανει δουλιτσα
καλη χρονια με υγεια σου ευχομαι μωρο .....!Καλή χρονιά σε όλους με υγεία... happy 2023❤
Κουκλα μου δεν υποχρεουσαι να ξερεις να γραφεις ελληνικα. Αλλα αποφοιτος δημοτικου που βρηκε τα λεφτα ναρθει μαζι σου εεε ειναι αποριας αξιον. Τελος παντων. Καλη χρονια ναχειςΔεν σε κατάλαβα Τι εννοείς
Προσωπο 6Από σώμα φαίνεται κομπλέ, από πρόσωπο τι λέει;
Καλημέρα
Προσωπο 6
Κορμί 9
Συμμετοχή 10
Βεβαια γούστα είναι αυτά...
Κοντό αγορέ το μαλλί...
Δεν είναι άσχημη αλλά δεν είναι και η κοπέλα που θα σε κάνει να την κοιτάς για το πρόσωπο της...
Ε άντρες είμαστε....όλα τα κοντά μαλλιά αγορέ τα βλέπουμε εμείς...Άνθρωποι οποία δεν έχουνε άποψη για στυλ το μαλλί μου το βλέπουν αγορέ δεν λέγεται αγορέ το μαλλί μου αγόρι μου λέγεται κοντό μωράκι μου για να έχεις και μία πληροφορία έτσι από μένα
Συμφωνώ με το μέλος για τη βαθμολογία. Μονο στο σωμα θα έβαζα 8, είμαι λίγο πιο αυστηρος. Τώρα για το πρόσωπο μοιάζει με την Εβελυν από GNTM 5. Για εμένα ήταν το μόνο αρνητικό.Προσωπο 6
Κορμί 9
Συμμετοχή 10
Βεβαια γούστα είναι αυτά...
Κοντό αγορέ το μαλλί...
Δεν είναι άσχημη αλλά δεν είναι και η κοπέλα που θα σε κάνει να την κοιτάς για το πρόσωπο της...