Νέα

ΝΙκόλ τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donpaparion
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
730
Πόντοι
361
Είπα να ξεκινήσω ένα θέμα για την Νικόλ τρανς με τις χειλαρες. Κανένας δεν έχει ανοίξει ένα θέμα για την πάρτη της.

OP
OP
donpaparion

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
730
Πόντοι
361

Συνημμένα

• IMG_20210329_215917.jpg
    IMG_20210329_215917.jpg
    268,2 KB · Εμφανίσεις: 549
OP
OP
donpaparion

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
730
Πόντοι
361
Γαμώ τα παιδιά η Νικόλ και πολύ καβλιαρα.

aris007strip

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2015
Like
48
Πόντοι
0
πολυ καλη η Νικολ, φουλ καβλιαρα και τεραστιο εργαλειο, παντα πετρα...

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Σαν μπετατζης με σιλικονη.Πολυ πιο ομορφη τραβεστω ειμαι εγω.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1

Συνημμένα

• Sissy.jpg
    Sissy.jpg
    396,2 KB · Εμφανίσεις: 414
  • My Movie Πουσταρα_Moment(28).jpg
    My Movie Πουσταρα_Moment(28).jpg
    460,1 KB · Εμφανίσεις: 444

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Ορισμένοι είστε πέρα για πέρα απαράδεκτοι. Είναι καθαρά θέμα γούστου. Ναι, αν συγκρίνεις την Νικόλ με άλλες μπορεί να πεις πως δεν αρέσει αλλά περί ορέξεως. Εμά ς μας αρέσει πολύ. Είναι για συγκεκριμένα γούστα. Εσύ @Νενα(2) φυσικά και μπορείς να έχεις άποψη και μαγκιά σου αλλά αν κρίνω από τη δική σου εμφάνιση - προσωπικά πολύ περισσότερο μου αρέσει η Νικολ. Εσύ απλά είσαι ένας τύπος που βάζει μια περούκα.

Η Νικόλ από το 2008 που τη ξέρω έχει γαμώ τα σώματα και είναι γαμώ τους επαγγελματίες. Και χέστηκα κιόλας που θα της κάνω και διαφήμιση - πλέον δεν πάω με τρανς λόγω πανδημίας και οικονομικών μου - αλλά ρε διαολε όχι και να συγκρίνεσαι με τη Νικολ! - (Μια χαρά είσαι λοιπόν αλλά εντελώς άλλο πράγμα και για άλλα γούστα)

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Ορισμένοι είστε πέρα για πέρα απαράδεκτοι. Είναι καθαρά θέμα γούστου. Ναι, αν συγκρίνεις την Νικόλ με άλλες μπορεί να πεις πως δεν αρέσει αλλά περί ορέξεως. Εμά ς μας αρέσει πολύ. Είναι για συγκεκριμένα γούστα. Εσύ @Νενα(2) φυσικά και μπορείς να έχεις άποψη και μαγκιά σου αλλά αν κρίνω από τη δική σου εμφάνιση - προσωπικά πολύ περισσότερο μου αρέσει η Νικολ. Εσύ απλά είσαι ένας τύπος που βάζει μια περούκα.

Η Νικόλ από το 2008 που τη ξέρω έχει γαμώ τα σώματα και είναι γαμώ τους επαγγελματίες. Και χέστηκα κιόλας που θα της κάνω και διαφήμιση - πλέον δεν πάω με τρανς λόγω πανδημίας και οικονομικών μου - αλλά ρε διαολε όχι και να συγκρίνεσαι με τη Νικολ! - (Μια χαρά είσαι λοιπόν αλλά εντελώς άλλο πράγμα και για άλλα γούστα)
Καλα ντε μην το παιρνεις και κατακαρδα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

• Like
Αντιδράσεις: nuktas

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.217
Πόντοι
201
με τη κοπέλα έχουμε βρεθεί 2 φορές πριν αρκετό καιρό
Δε πρόκειται να κρίνω εμφάνιση, άλλωστε αυτά είναι θέματα γούστου του καθενός.
Αλλά πραγματικά είναι απαράδεκτο να ζητάει έξτρα χρήματα την ώρα της συνουσίας. Είναι ότι πιο unfair μπορεί να κάνει μία επαγγελματίας. Και δε το έχει κάνει μόνο σε μένα.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Αλλά πραγματικά είναι απαράδεκτο να ζητάει έξτρα χρήματα την ώρα της συνουσίας. Είναι ότι πιο unfair μπορεί να κάνει μία επαγγελματίας. Και δε το έχει κάνει μόνο σε μένα.
Για τη Νικόλ τα έχω γράψει και σε άλλο νήμα. Στην πράξη είναι καλή, και το εργαλείο είναι πέτρα, αλλά χάνει στην εμφάνιση. Αλλά αυτά είναι γούστα, δεν κρίνω τα γούστα του καθενός. είναι σεβαστά. Αλλά, ναι, όντως, έχει δίκιο ο φίλος @VasR21207. Αυτό το "βάλε κάτι παραπάνω να περάσουμε καλύτερα", όποτε το ακούω ανεβάζω στροφές. Το κάνει η Νικόλ. Είναι σπαστικό. Πες από την αρχή, θέλω τόσα και εφόσον συμφωνήσει ο άλλος όλα ok. Αλλά στη μέση να το αλλάζεις το παραμύθι σπάει νεύρα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Την έχω πάρει δεν θυμάμαι πόσες φορές - Τη τελευταία φορά πριν 2 χρόνια - ΠΟΤΕ δεν μου το έχει κάνει. Μόνο το πενηντάρικο έδινα και τέλος. Δεν έκανε κανενός είδους "εκπτώσεις" στο κρεβάτι μαζί μου - το ομολογώ. Περνάγαμε τέλεια. Φαινόταν πολύ πως το γούσταρε μαζί μου. Αν το κάνει πλέον, δηλαδή αυτό που λες, να ζητάει επιπλέον χρήματα την ώρα της συνουσίας τότε είναι επιεικώς απαράδεκτη "πωλησιακή" τακτική και καλώς κάνεις και το αναφέρεις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Για τη Νικόλ τα έχω γράψει και σε άλλο νήμα. Στην πράξη είναι καλή, και το εργαλείο είναι πέτρα, αλλά χάνει στην εμφάνιση. Αλλά αυτά είναι γούστα, δεν κρίνω τα γούστα του καθενός. είναι σεβαστά. Αλλά, ναι, όντως, έχει δίκιο ο φίλος @VasR21207. Αυτό το "βάλε κάτι παραπάνω να περάσουμε καλύτερα", όποτε το ακούω ανεβάζω στροφές. Το κάνει η Νικόλ. Είναι σπαστικό. Πες από την αρχή, θέλω τόσα και εφόσον συμφωνήσει ο άλλος όλα ok. Αλλά στη μέση να το αλλάζεις το παραμύθι σπάει νεύρα.
Ναι, εντελώς unfair και μου κάνει εντύπωση που δεν μου το έχει κάνει ΠΟΤΕ εμένα.

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
OP
OP
donpaparion

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
730
Πόντοι
361
Προσωπικά δεν μου έχει ζητήσει ποτέ έξτρα χρήματα.οποτε πάω δίνω το παράβολο των 50 και περνάω τέλεια. Αν όμως το έχει κάνει σε άλλους δεν είναι σωστό.

OP
OP
donpaparion

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
730
Πόντοι
361
Το περισσοτερο κτιζεται,δεν ειναι τυχαιο.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Νένα επειδή δεν σε γνωρίζω και δεν έχω κάτι μαζί σου, το νημα έχει να κάνει σε σχέση με την Νικόλ. Θα σε παρακαλούσα πολύ μην ανεβάζεις φωτός δικές σου. Αν θέλεις σε δικό σου νήμα με θεματολογία για εσένα μπορείς να φτιάξεις και να ανεβάσεις ότι θέλεις.??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom